کتاب «فرهنگ نامه تاریخ حوادث رجال عصر پهلوی» باز نشر شد
مطالعه تاریخ، به عنوان حوادث مهم گذشته انسان، اگر با نگرشی عبرت آموز مورد توجه قرار گیرد، نقش مهمی در اصلاح حیات فردی و اجتماعی انسانها خواهد داشت. قرآن کریم در آیات بسیاری مردم را به مطالعه زندگی اقوام گذشته دعوت کرده، و در بخش مفصلی از آیات خویش، سرگذشت پیشینیان را بیان نموده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، حضرت «علی (ع)» به منظور تشویق در جهت مطالعه و آشنایی با تاریخ، در وصیتنامه خود به «امام حسن (ع)»، به تأمل خویش در زندگی پیشینیان و سیر در اخبار و زندگی آنها اشاره دارد و این آگاهی و تجربه ارزشمند را برابر با یک عمر زندگی با پیشنیان قلمداد نموده است. باتوجه به این بینش الهی اهمیت پژوهش و نگارش تاریخ هرچه بیشتر خودنمایی میکند.
پهلوی آخرین سلسله شاهنشاهی ایران بود که رضاخان میرپنج آن را بنیاد نهاد و با پسرش 57 سال بر آن سلطنت کرد. بررسی روند فروپاشی حکومت پهلوی و عبرت آموزی از آن، مستلزم گزارش دقیق و غیر مغرضانه تاریخ این حکومت است. در این محدوده زمانی، شیوههای استعمار از پیچیدگی خاصی برخوردار بوده و برای سرکوب ملتها و جنبشها، از تکنیک و ابزارهای پیشرفتهای استفاده کرده است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده اینجا کلیک کنید