ارتقای 215 پلهای دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی جهانی وبومتریکس 2020-JULY
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از ارتقای 215 پله ای جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی وبومتریکس دانشگاههای جهان و 6 پلهای در بین دانشگاههای کشور در 6 ماهه اخیر خبر داد.
ابوالفضل بضاعت پور 8مرداد ماه با اعلام این خبر گفت: در آخرین رتبه بندی منتشر شده وبومتریکس دانشگاههای دنیا (جولای 2020)، دانشگاه محقق اردبیلی با 215 رتبه ارتقا در جهان و 6 رتبه ارتقا در ایران، در جایگاه 2300 جهانی و 44 کشور قرار گرفت.
وی افزود: در بین دانشگاههای تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه محقق اردبیلی بالاتر از دانشگاههای اصفهان، صنعتی سهند، علامه طباطبایی، شاهد، شهرکرد، اراک، یاسوج، ایلام، خرم آباد، شهید مدنی تبریز، صنعتی شیراز، سیستان و بلوچستان، قم، گلستان وغیره رتبه 29 را کسب کرد.
بضاعت پور افزود: در این نظام رتبه بندی از چهار شاخص شامل مجموع استنادات به مقالات نمایه شده دانشگاه در گوگل اسکالر، تعداد مقالات دانشگاه در بین 10 درصد مقالات پراستناد سایماگو، تعداد صفحات نمایه شده وب سایت دانشگاه در گوگل و تعداد بک لینکها به وب سایت دانشگاه، برای رتبه بندی دانشگاهها استفاده می شود و دانشگاه محقق اردبیلی در همه این شاخص های رشد قابل توجهی داشته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به رتبههای قبلی دانشگاه گفت: در طول دو سال اخیر ارتقای رتبه دانشگاه محقق اردبیلی روند مداوم رو به رشدی را داشته به طوری که نسبت به سال 2018 در رده بندی جهانی 445 رتبه و در ایران 13 رتبه ارتقا را شاهد بوده ایم.
وی اضافه کرد: توسعه قابل توجه زیرساختهای فناوری اطلاعات، افزایش چشمگیر دسترس پذیری سرویسهای الکترونیکی دانشگاه، انتشار گسترده یافتههای پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی از طریق سامانه مخزن علمی در راستای راهبرد دسترسی آزاد به اطلاعات علمی، به روز رسانی مداوم پژوهشهای پژوهشگران دانشگاه در گوگل اسکالر، افزایش 3 برابری تعداد صفحات علمی دانشگاه در وب در جهت رویت پذیری بیشتر پژوهش های دانشگاه در اینترنت و افزایش استنادات به این پژوهش ها و نیز پایش مداوم بک لینکها به وب سایت دانشگاه از مهمترین اقداماتی بوده که در دو سال اخیر در جهت بهبود شاخصهای وبومتریکس در این دانشگاه انجام شده است.
بضاعت پور ادامه داد: در رده بندی اخیر، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ترتیب رتبه های اول تا سوم کشور را کسب کردند و دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست (MIT) نیز به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم دنیا قرار گرفتند.
انتهای پیام