دوشنبه 5 آذر 1403

اسماعیل هنیه: مدیریت جنگ غزه با آمریکاست

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اسماعیل هنیه: مدیریت جنگ غزه با آمریکاست

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: آمریکا مدیریت این جنگ علیه غزه را در دست دارد و در آغاز جنگ نیز بایدن در جریان سفر به اراضی اشغالی، شخصاً ریاست شورای جنگ اسرائیل را برعهده گرفت.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس پیش از ظهر امروز در دیدار با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از استقبال گرم و ابراز احساسات محبت‌آمیز رئیس مجلس و قبولی طاعات و تبریک عید باستانی نوروز، گفت: در تمامی سفرهایی که به ایران داریم، فرصت دیدار با شما در مجلس شورای اسلامی را پیدا می‌کنیم؛ جایی که نماد و بیانگر تاریخ و تمدن ملت مسلمان ایران و یکی از نمودهای پیوند ایران با مسأله اصلی جهان اسلام یعنی مسأله فلسطین است. فلسطینی که دل تمام فرزندان اسلام به سمت او که همان مسجد الاقصی است، پر می‌کشد.

وی در ادامه با بیان اینکه ما از نشست‌هایی که درباره فلسطین در کمیته‌های مختلف مجلس برگزار می‌شود، مطلع هستیم، گفت: از این رو ما مجلس شورای اسلامی را مجلس حامی فلسطین و مقاومت فلسطین می‌دانیم و از این بابت قدردانی می‌کنیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی غزه در سایه عملیات طوفان الاقصی و شرایط میدانی انسانی و سیاسی نوار غزه، عنوان کرد: نبرد کنونی یک نقطه عطف در تاریخ مواجهه با رژیم صهیونیستی است که نتایج راهبردی عمیقی را برای فلسطین، جهان اسلام، جهان عرب و تمام دنیا در بر داشته است؛ از این رو قطعاً دوران پس از وقوع عملیات طوفان الاقصی با دوران پیش از آن متفاوت است.

هنیه در ادامه با بیان اینکه هم اکنون در آستانه پایان ششمین ماه مقاومت ملت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی بعد از این عملیات هستیم، یادآور شد: در این ماه‌ها، ملت فلسطین با نسل کشی روبرو بودند.

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جریان این جنگ سه هدف را دنبال می‌کرد، گفت: از بین بردن جهاد، حماس و جریانات مقاومت، بازپس گیری اسرای صهیونیست که در دست فلسطینیان هستند و کوچاندن مردم غزه به صحرای سینا و خالی کردن غزه از مردم آن از جمله اهدافی است که صهیونیست‌ها دنبال می‌کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه صهیونیست‌ها تصور می‌کردند با این اهداف می‌توانند وضعیت سیاسی و امنیتی غزه را به طور کامل تغییر دهند، عنوان کرد: به ویژه در فضای کلی مسأله فلسطین، غزه نوک پیکان مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است از این رو آنها به دنبال خارج کردن غزه از محور مقاومت و وارد کردن آن به محور سازش هستند.

هنیه ادامه داد: علیرغم تمام جنایات، تخریب‌ها و تلاش‌ها برای کوچاندن مردم و به شهادت رساندن مردم و نابودی زیرساخت‌ها، دشمن در تحقق تمامی اهداف خود از حیث نظامی با شکست مواجه شد. اهداف دشمن در مقابل ایستادگی و پایمردی افسانه‌ای مردم غزه به نتیجه نرسید و شکست خورد.

این مقام بلندپایه فلسطینی با اشاره به عوامل اصلی که منجر به ایستادگی قهرمانانه فلسطینیان در برابر یکی از ارتش‌های قدرتمند منطقه شد، گفت: آمریکا مدیریت این جنگ علیه غزه را در دست دارد و در آغاز جنگ نیز بایدن در جریان سفر به اراضی اشغالی، شخصاً ریاست شورای جنگ رژیم صهیونیستی را برعهده گرفت و راهبردهای جنگی را مشخص کرد و در شرایطی این اراضی را ترک کرد که تصور داشت صهیونیست‌ها در مدت زمان کوتاهی پیروز می‌شوند و غزه از ملت آن خالی می‌شود که دیدیم که به هیچکدام از تصورات خود دست پیدا نکرد.

هنیه افزود: عامل نخست این است که جامعه فلسطین به شکل عام و مردم غزه به شکل ویژه، مردمی مؤمن، قرآن‌باور و مجاهد هستند. این مردم در بستر ایمانی و جهادی تربیت شده‌اند و ده‌ها عالم دینی و جهادی را تربیت کرده‌اند که همین باعث شده هسته مرکزی پرقدرتی تشکیل شود که عامل ایستادگی در برابر این تجاوز باشد. ما حدود 90 هزار حافظ قرآن در غزه داریم. مجاهدانی که در 7 اکتبر آن عملیات شکوهمند را صورت دادند عموماً از حافظان قرآن بودند چنانچه اکثر شهدای ما نیز حافظ قرآن بوده‌اند و این باعث می‌شود جامعه غزه بتوانند در برابر طوفان‌های شدید ایستادگی کنند.

وی ادامه داد: عامل دوم این بود که همه گروه‌های مقاومت و حماس برای مدت طولانی آمادگی کامل و استراتژیکی در خود ایجاد کرده و آن را توسعه دادند و این آماده‌سازی نظامی، روحی و معنوی برای سال‌های طولانی برای مجاهدان انجام شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت، گفت: همچنین از شهید حاج قاسم سلیمانی باید تشکر کنم و از اینکه راه او ادامه دارد کمال قدردانی را دارم. در کنار این عوامل، حمایت سایر نیروهای جبهه مقاومت به ویژه لبنان و سوریه برای مبارزه با رژیم صهیونیستی بسیار مهم بود.

هنیه افزود: همراهی و همبستگی فلسطینیان کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی و همچنین همیاری ملت‌ها و مردم مسلمانان و در کنار آن سایر ملت‌های آزاده عامل دیگری برای استمرار مقاومت ملت غزه بود.

وی در ادامه این جنگ را با سایر جنگ‌ها و برخوردها با رژیم صهیونیستی متفاوت دانست و افزود: این جنگ، جنگ میان مرگ و زندگی است و رژیم صهیونیستی نیز با همین نگاه وارد میدان شده از این رو جنگی استراتژیک است که البته توانسته‌ایم در این مسیر به پیروزی‌های راهبردی دست پیدا کنیم.

هنیه همچنین با بیان اینکه امروز مردم غزه نیازمند کمک جدی و گسترده هستند، گفت: بر اساس گزارش‌ها، حدود بیش از 30 هزار شهید، مجروح و مدفون زیر آوار داریم. جنایات اسرائیلی‌ها بسیار گسترده است؛ برای مثال تصاویر روز گذشته رسانه‌های غزه نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها عده‌ای از فلسطینیان که پرچم سفید داشتند را مورد هدف گلوله قرار داده و به صورت مجروح، زنده زنده و دسته جمعی با لودرهای خود دفن کردند لذا آنها از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کنند.

رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه نتیجه‌ای که از دادگاه لاهه خارج می‌شود باید این باشد که رژیم صهیونیستی مرتکب نسل‌کشی شده، گفت: ما مسیر سیاسی را نیز در کنار مسیر نظامی دنبال می‌کنیم اما خط مشی نظامی از اهمیت بیشتری برای ما برخوردار است چرا که صهیونیست‌ها قصد دارند هرآنچه در میدان جنگ به آن دست پیدا نمی‌کنند را پای میز مذاکره از ما بگیرند و این آن چیزی نیست که ما به دنبال آن باشیم. ما صرفاً به دنبال پیروزی نهایی و بیرون راندن صهیونیست‌ها از فلسطین هستیم.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.