برگزاری جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجانشرقی از برگزاری جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی در این استان خبر داد.
سرتیپ دوم پاسدار اصغر عباسقلیزاده روز دوشنبه، 7 تیر در نشست خبری «سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به میزبانی آذربایجان شرقی» که در باغ موزه دفاع مقدس تبریز برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما چیزی جز دفاع از مظلومان و متوجه کردن مردم جهان به ظلم و ستم دشمنان نیست و ما معتقد هستیم که راهی جز طی کردن راه شهدا وجود ندارد که این امر نیز مستلزم داشتن روحیه مقابله با ظلم و اسکتبار است و اگر این روحیه در دنیا نهادینه شود، خود به خود شاهد نابودی استکبار جهانی خواهیم بود.
وی ادامه داد: امروز اصلی ترین موضوع، ایستادگی در برابر ظلم استکبار جهانی است که باید در زمینهی بصیرت افزایی انسان ها برای آزادی از استکبار و حفظ عزت نفس انسان ها قدم برداشته و استکبار جهانی را مأیوس کنیم.
وی، جبههی مقاومت اسلامی را سند پوشالی بودن قدرت آمریکا و استکبار جهانی برشمرد و افزود: بر طبق اسناد تاریخی و واقعیت ها در تمامی جبهه ها، پیروزی از آن لشکر اسلام بوده است و در درگیری های اخیر در نوار غزه نیز دیدیم که رژیم غاصب صهیونیستی علیرغم داشتن سیستم های پیشرفته یک طرفه اعلام آتش بس کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر ما بتوانیم در این جشنواره پیام رسان شهدای انقلاب، دفاع مقدس، جبهه مقاومت، امنیت و... باشیم، می توانیم با نشر و گسترس فرهنگ ایثار و شهادت، موجبات اضمحلال استکبار جهانی را فراهم کنیم.
وی خطاب به اصحاب رسانه استان گفت: ما به کمک همه ی شما فعالان عرصه خبر و رسانه نیاز داریم تا با معرفی فعالان عرصه هنر (در تمامی شاخه ها) در جهت ماندگار سازی آثار شهدا از دست ما بگیرند و ما بتوانیم از ذائقهی هنری آنها استفاده کنیم.
سردار عباسقلیزاده متذکر شد: جامعهی مخاطب ما در این جشنواره تنها شهدا نیستند بلکه تمامی افرادی که در دوران انقلاب، دفاع مقدس و جبهه مقاومت اسلامی از رزمندگان اسلام پشتیبانی کردند، مد نظر ما هستند و از شما اهالی رسانه درخواست میکنیم تا با دعوت از جوانان و نوجوانان برای شرکت در این جشنواره علاوه بر انتقال پیام شهدا بتوانیم با استفاده از ذهن خلاق جوانان و با ارائهی آثار خوب افتخاری دیگر برای آذربایجان شرقی کسب کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آخرین وضعیت موزه دفاع مقدس آذربایجام شرقی اظهار کرد: از شهرداری و شورای شهر تبریز تشکر میکنیم که بودجه خاصی را برای تکمیل این موزه در نظر گرفته اند و تاکنون از 3 میلیارد تومان بودجه مصوب، 700 میلیون تومان تحقق یافته است و امیدواریم ما بقی مبلغ به داده شود تا ما بتوانیم این موزه را تکمیل کنیم.
وی اضافه کرد: طبق قانون متولی ساخت موزه های دفاع مقدس در کشور دولت، شهرداری و خیرین هستند که به ترتیب 40، 40 و 20 درصد از کار را سهیم هستند و تاکنون تقریبا 10 درصد از سوی شهرداری و 8 درصد نیز از سوی دولت کمک شده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران در خصوص عدم رسیدگی به وضعیت خانواده های شهدا در روستاهای دوردست استان گفت: ماموریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ابلاغ اسامی و مشخصات شهدای اقشار مختلف به نهاد های لشکری و کشوری است و برای ما هیچ تفاوتی ما بین شهدا وجود ندارد و همان اندازه که برای فرماندهان دوران جنگ ارزش قائل هستیم، برای شهدایی که از روستاهای دور دست و به صورت داوطلبانه عازم جبهه های حق علیه باطل شدند، ارزش و جایگاه خاصی قائل هستیم و ما نیز از وضعیت نامناسب برخی از خانواده های شهدا در روستاها ناراحت هستیم که متاسفانه فرزندان و خانواده های شهدای این روستاها بسیار گله مند هستند، همه ما مدیون شهدا هستیم و باید به خانواده ها و فرزندان شهدا ارزش قائل بوده و قداستشان را حفظ کنیم.
معاون روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی گفت: دو دوره قبلی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی در تهران برگزار شده بود که امسال برای اولین بار میزبانی این جشنواره به استانی غیر از تهران یعنی آذربایجان شرقی واگذار شده است.
صمد علی بیگلو ادامه داد: محورهای برگزاری این جشنواره شامل پایگاه های اطلاع رسانی و خبری، شبکه های اجتماعی و پیامرسانها، نرم افزارهای کاربردی، هنر ها و سرگرمیهای دیجیتال و بخش آزاد است.
وی اضافه کرد: مطالبی در بخش تارنماها، وبلاگها، خبرگزاریها و پایگاههای خبری مورد ارزیابی قرار میگیرند که تا قبل از پایان مهلت ارسال آثار، منتشر شده باشد و عزیزان باید حتما سایت خود را در سامانه جشنواره به نشانه (defafestival.com) ثبت کنند.
وی خاطرنشان کرد: شبکه های اجتماعی شامل کانال، گروه، صفحه اختصاصی در شبکه های اجتماعی بومی و غیر بومی رایج و رسمی کشور بوده و مطالب میتواند تالیف، انتخاب یا اقتباس از منابع دیگر باشد و رعایت حقوق مالکیت به عهده مسئول ارسال اثر است و درضمن نویسندگان مطالب و مدیران گروه ها میتوانند بیش از یک نفر باشند.
علی بیگلو در تشریح نرم افزارهای کاربردی شرکت در این جشنواره نیز گفت: آثار ارسالی باید مرتبط با دفاع مقدس بوده و میتواند در قالب اپلیکیشن، نرم افزارهای رایانهای و لوح فشرده باشد که بر پایه یکی از پلت فرمهای وب رایانه، تلفن همراه یا ترکیبی از آنها و سازگار با سیستم عاملهای ویندوز، اندروید،IOS و... باشد.
وی افزود: مهلت ارسال آثار تا پایان شهریور سال جاری خواهد بود و اعضای هیأت داوران که از تهران هستند، تمامی آثار سایت ها و کانال ها را از اول فروردین سال 1400 تا پایان شهریور ماه بررسی خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به میزبانی آذربایجان شرقی با هدف شناسایی فعالان فضای مجازی و استفاده از ظرفیت آنان در تهیه محتوای دیجیتال و انتشار در فضای مجازی، هدایت و شبکهسازی برای تسریع در نیل به اهداف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
اولین دوره جشنواره با دریافت 904 اثر انجام و مراسم اختتامیه در دهم تیرماه سال 98 برگزار شد و در دومین دوره نیز در سال 1399، تعداد 1153 اثر دریافت و با توجه به شیوع ویروس کرونا و نظر به رعایت دستورالعملهای بهداشتی مراسم اختتامیه در روز 28 بهمن سال 99 برگزار شد.
براساس این گزارش فراخوان سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی از فروردین ماه سال جاری داده شده است و شرکت کنندگان در این جشنواره تا پایان شهریور ماه فرصت دارند تا آثار خود را به صورت حضوری به دبیرخانه جشنواره مستقر در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی و یا به صورت مجازی از طریق سایت (defafestival.com) ارسال کنند.
انتهای پیام