دوشنبه 8 بهمن 1403

تعداد مراکز رشد و نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به 180 مورد رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تعداد مراکز رشد و نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به 180 مورد رسید

اراک - ایرنا - رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: تعداد مراکز رشد و نوآوری این دانشگاه در سه سال اخیر افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته و از 10 مورد در سال 94 به 180 مرکز در سال جاری رسیده است.

محمدحسین امید روز چهارشنبه در آئین اختتامیه اولین المپیاد مهارتی دانشجویان علمی و کاربردی در اراک افزود: تلاش می‌شود تا در دانشگاه جامع علمی کاربردی با ارتقای بخشی از آموزش‌ها؛ به رشد و نوآوری و تبدیل ایده به محصول کمک شود.

وی با بیان اینکه توجه خانواده‌ها و دانشجویان در آموزش عالی به سمت فراگیری مهارتی است تا در بازار کار کمتر با مشکل مواجه شوند، اظهار داشت: دوره‌های مهارتی این دانشگاه براساس محیط کار است و مراکز آموزش عالی نظری نمی‌توانند برگزار کننده این دوره‌های مهارتی باشند.

وی اضافه کرد: 95 هزار نفر امسال برای تحصیل در واحدهای مختلف دانشگاه جامع علمی کاربردی ثبت نام کرده‌اند که این رقم در سه سال گذشته کم سابقه و نشان دهنده گرایش مردم به آموزش‌های مهارتی است.

رییس دانشگاه جامع عملی و کاربردی کشور گفت: جمعیت دانشجوی کشور با کاهش یک و نیم میلیون نفری، از چهار میلیون و 800 هزار به سه میلیون 200 هزار نفر رسیده

اما تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی 10 تا 15 درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: براساس تحقیق انجام گرفته 75 درصد دانش آموختگان دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی موفق به داشتن شغل می‌شوند و 40 درصد اشتغال‌ها مرتبط با رشته تحصیلی آنان است.

رییس دانشگاه جامع عملی کاربردی کشور گفت: اکنون در استان مرکزی در سه مرکز صنعتی ظرفیت تحصیل سه هزار دانشجو وجود دارد اما این مراکز هزار دانشجو هم ندارند که در این خصوص نیاز به مشوق‌های خاصی است.

امید افزود: اختیار برگزاری دروه‌های کوتاه مدت در سال‌های اخیر به مراکز استان‌ها واگذار شده است تا اثربخشی مناسب حاصل شود.

در این آئین از 10 برگزیده اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کشور که با حضور 700 نفر از 31 استان کشور به شکل مجازی برگزار شد، تجلیل به عمل آمد

در رشته گرافیک اکرم عبدالرحمان از کرمان حائز رتبه اول، فاطمه ملگان از گلستان رتبه دوم و سید مرتضی مومنی از قم و غلامرضا صادقی از اصفهان به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند.

در رشته فناوری اطلاعات محمدرضا بیگی از شهرکرد رتبه اول، سجاد رفاقت خواجه از تبریز رتبه دوم و علی میرزایی از ارومیه رتبه سوم و در رشته ماشین افزار علی علیزاده از اراک رتبه اول، مهدی رضایی خلجی از پاکدشت تهران رتبه دوم و کمیل حیدری از تبریز رتبه سوم را کسب کردند.

در حاشیه این آئین کلینیک اشتغال، مشاوره و کارآفرینی و کانون دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی اراک افتتاح شد.

*س_برچسب‌ها_س*