جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
خراسان نوشت: تا همین چند ماه قبل علی لاریجانی، یکی از گزینه های جدی کاندیداتوری انتخابات 1400 به شمار می رفت به طوری که پیوسته بین دو طیف راست اصلاح طلبی و جریان سنتی و محافظه کار اصولگرایی دست به دست و گمانه هایی در خصوص این که لاریجانی گزینه نهایی آن ها برای انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود، مطرح بود.
اعتماد نوشت: اگرچه مهمترین طیف حامی رییسی در این انتخابات کسانیاند که حول محور شورای وحدت گرد آمدند اما به نظر میرسد در این گروه نیز تردیدهایی ایجاد شده و برخی به سوی لاریجانی گرایش پیدا کردهاند. از تمایل مصطفی پورمحمدی، دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز به لاریجانی گرفته تا چراغ سبز محمدرضا باهنر به او.
اعتماد نوشت: در انتخابات شوراها 8 جریان و نهاد سرگرم تدوین فهرست انتخاباتی هستند. برخی از این هم فراتر رفته و میگویند جز این 8 طیف و گروه، احزابی مانند موتلفه نیز بهطور مستقل فعال شدهاند.
سعید محمد تا الان جوانترین نامزد شناختهشده جریان اصولگرایی است و این شانس را داشته که نامش حتی بعد از حاشیههای اخیر درباره استعفایش در بین 10 نامزد اصلی شورای وحدت اصولگرایان دیده شود. جوانبودن محمد، هم میتواند برگ برنده او حساب شود هم پاشنهآشیل او. جوانی و ناشناسبودن در سیاست، کنجکاویبرانگیز است.
با سخنان اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در حوزه سیاست خارجی، وزارت امور خارجه تصمیمگیر نیست، گفتمان دیپلماتیک ظریف دیگر کارایی لازم را در انتخابات ندارد و افزون بر همه اینها انتشار فایل صوتی محرمانه از ظریف باعث شد که او در معرض نقد مقام معظم رهبری قرار بگیرد و به نظر میرسد در این شرایط او نتواند نماینده جامعالشرایطی برای اصلاحطلبان باشد؛ چه اینکه حتی برخی اصلاحطلبان با تکیه...
یکی از سیاسی ترین فقهای شیعه در یک صد سال اخیر بعد از پیروزی در مبارزه بزرگ (جهاد اکبر) با همراهی و همدلی مردمش قیام تاریخی (جهاد اصغر) را در پیش گرفت و موفق شد به 2500 سال نظام پادشاهی در کشورش پایان دهد.
ایرنا نوشت: موضوعات مبهم درون اصولگرایی نیازمند ابهامزدایی است و به نظر میرسد جز اعلام داوطلبی اعضای کابینه نهم و دهم، ثبت نام، اعلام حضور، نحوه و امکان اجماع در این جریان حداقل تا زمان نامنویسی و حداکثر تا خود انتخابات مبهم بماند.
تهران - ایرنا - موضوعات مبهم درون اصولگرایی نیازمند ابهامزدایی است و به نظر میرسد جز اعلام داوطلبی اعضای کابینه نهم و دهم، ثبت نام، اعلام حضور، نحوه و امکان اجماع در این جریان حداقل تا زمان نامنویسی و حداکثر تا خود انتخابات مبهم بماند.
تهران - ایرنا - داده کاوی های ایرنا نشان می دهد: با وجود اعلام بی تمایلی «علی لاریجانی» برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی، همچنان گمانهزنیهای رسانهای از حمایت احزاب مختلف سیاسی برای حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری حکایت دارد.
باهنر گفت: اواخر ماه شعبان من با آقای لاریجانی ملاقات داشتم، ایشان به صورت جدی میگفت «من نامزد نیستم». شورای وحدت تا جایی که ما اطلاع داریم، سراغ کسانی رفته که اینها خودشان اعلام کردند «ما نامزد هستیم» یا یکی از نزدیکانشان گفته ایشان نامزد هست و آن فرد هم موضوع را تکذیب نکرده، ولی آقای لاریجانی هر کسی از ایشان سوال میکند، میگوید «نه، من نیستم».
اصولگرایان به جز انتخابات 96 چندان با رسیدن به وحدت با یکدیگر و توافق روی یک کاندیدای خاص میانه خوبی نداشته اند، اتفاقی که بعید به نظر نمی رسد در انتخابات 1400 هم تکرار شود.
جماران نوشت: رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: لاریجانی به دولت روحانی اگر کمکی کرده، در این راستای همکاری دو قوه است، نه در راستای هماهنگی دو تا جریان سیاسی.
دبیر جامعه روحانیت مبارز استان زنجان گفت: پیشروی جدی و اصولی در میدان مبارزه و نبرد با داعش بود که توانست مسیر مذاکره برای جمهوری اسلامی در برابر قدرتهای بزرگ را هموار کند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
برخی نزدیکان علی لاریجانی گفتند که در دیدارهایی که در ماه گذشته با او (لاریجانی) داشته اند، تمایلی در وی برای کاندیداتوری ندیده اند، اما این عدم تمایل مربوط به ماه پیش است.
علی رغم اظهار نظر باهنر مبنی بر اینکه لاریجانی می تواند گزینه شورای وحدت باشد، ولی به گفته سیدرضا تقوی نماینده جامعه روحانیت در این شورا، هیچ تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است.