حدیث روز
حدیث روز
لقمان پیوسته به پسرش می گفت: پسرم! دنیا دریاست و در آن، گروه های بسیاری غرق شده اند. پس باید کشتی تو در آن، پروا کردن از خدای تعالی، و پل تو ایمان به خدا، و بادبان کشتی ات توکل باشد.
امیرالمومنین امام علی علیهالسلام فرمودهاند: آن کس که قلب او با دنیا پرستی پیوند خورد همواره جانش گرفتار سه مشکل است، اندوهی رها نشدنی، حرصی جدا نشدنی، و آرزویی نایافتنی.
جوادالائمه حضرت امام محمد تقی علیه السلام فرمود: همانا جانها و مالهایمان از موهبتهای گوارا و امانتهای سپرده خداوند است، هر چه بخواهد، با خوشحالی وخرسندی از آنها بهره مندمان می گرداند.
امیرالمومنین امام علی علیهالسلام در بخشی از نامه تاریخی خویش به عثمان بن حنیف چنین میفرمایند: آگاه باش هر پیروی را امامی است که از او پیروی میکند، و از نور دانشش روشنی میگیرد....
امام جعفر صادق علیه السلام به زراره: اگر زمان غیبت را درک کردی، این دعا را همیشه داشته باش... خدایا حجت خود را به من معرفی کن زیرا اگر حجت تو را نشناسم از دین خود گمراه شده ام.
و آنگاه که دنیا هرج و مرج شود و آشوبها پدید آید و راهها مسدود گردد و اموال یکدیگر را به غارت برند، و... خداوند کسی را برانگیزد که قلعه های ضلالت و دلهای قفل زده را بگشاید.
حضرت سیدالساجدین امام زین العابدین علیه السلام فرموده اند به درستی که مردمان زمان غیبت مهدی علیه السلام که امامتش را باور دارند و منتظر ظهور اویند، از مردمان همه زمانها برترند.
امیرالمومنین امام علی علیه السلام در کلامی گهربار بدعتهایی که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با آن مقابله میکند را بیان فرمودهاند.
امام جعفر صادق علیه السلام در کلامی ارزشمند سه نشانه شخص اسراف کننده را بیان فرمودهاند.
حجتالاسلام ماندگاری به بیان سه راهکار مهم برای حل شدن گرفتاریها اشاره کرد.
چشم بینایش، زبان گویایش و قلب دریابنده اش می شوم. اگر مرا بخواند، پاسخش دهم و اگر از من درخواست کند، به او ببخشم.
همانگونه به دیگران پاداش دادی به تو پاداش می دهند، و آن گونه که کاشتی، درو می کنی، آنچه امروز، پیش می فرستی، فردا بر آن وارد می شوی.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: صبر یعنی پیگیری اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن؛ این معنای صبر است.
«طبیبانه» روایتگر مستندی از زندگی استاد حسین انصاریان به همت شبکه افق تهیه شده است.
پسرم! بر خدا توکل کن و آن گاه از مردم بپرس: کیست که به خدا توکل کرده باشد، ولی خدا، او را کفایت نفرموده باشد؟!
مهدی توکلی کاشناس مذهبی در بیانی به ضرورت حسن ظن به خدا اشاره کرد.