حدیث روز
حدیث روز
مردی خدمت سرورمان پیامبر خدا صلی الله علیه و آله آمد و گفت: ای پیامبر خدا! مرا اخلاقی بیاموز که خیر دنیا و آخرت مرا در خود داشته باشد.
رسول گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله، در سخنی گهربار امام علی علیه السلام را از مشورت با سه گروه برحذر داشتند.
امام رضا علیه السلام در کلامی گهربار طی نامه خود به فضل بن سهل، صفات شیعیان واقعی را در هفده جمله کوتاه بیان فرمودهاند.
امیرالمومنین امام علی علیه السلام در کلامی ارزشمند چهار توصیه و سفارش جهت پیشگیری از بیماری ها را بیان فرمودهاند.
ای عبدالعظیم! سلام گرم مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو: در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند و آنان را به راستگویی در گفتار و ادای امانت و سکوت پرمعنا و ترک درگیری فراخوان.
خداوند با آن ستودش و فرمود: انی جاعلک للناس اماما "من تو را پیشوای مردم گردانیدم". ابراهیم خلیل علیه السلام از سر شادی عرض کرد: فرزندانم را هم؟
امام هشتم حضرت رضا علیه السلام در سخنی ارزشمند فرموده است که عقل شخص مسلمان تمام و کامل نیست، مگر این که ده خصلت را در درون خود جای داده باشد.
امیرالمومنین امام علی علیه السلام: خوشا به حال کسی که زیادی مال خویش را انفاق کند و جلوی زیاده گویی خود را بگیرد.
حضرت زهرا علیها السلام در تعریف شخصیت والای امیرالمومنین علیهالسلام ایشان را فرزندی پاک از خانواده پاکان، گویندهای حقگو و هدایتگر، و مرکز و محور امامت و رهبریت معرفی فرموده اند.
برنامههای آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با تمرکز بر فضای مجازی در ایام دهه کرامت اعلام شد.
هنگامی که هلال ماه رمضان ظاهر شد، شیطانهای رانده شده زنجیر میشوند، درهای آسمان، درهای بهشتها و درهای رحمت گشوده میشوند، درهای جهنم بسته شده، دعا مستجاب میشود.
رمضان ماه صبر است و پاداش صبر بهشت است و نیز ماه همیاری است و نیز ماهی است که خدا روزی مؤمن را در آن فزونی بخشد و هر کس در آن ماه، مومن روزه داری را افطاری دهد در نزد خدا پاداش آزادی یک بنده را دارد.
امام باقر علیه السلام در سخنی گرانبها هشت نکته درباره امر یه معروف و نهی از منکر و تاثیر و فایده این امر واجب را بیان فرمودهاند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله در کلامی ارزشمند فرمودهاند محبوب ترین خلایق نزد خدا نوجوان خوش سیمایی است که جوانی و زیبایی خود را برای خدا و در راه طاعت او بگذارد.
بسا باشد که چیزی بخواهی و به تو داده نشود اما دیر یا زود بهتر از آن به تو داده شود، یا برای خیر و مصلحت تو از تو دریغ شده است. و بسا خواستهای که اگر برآورده شود موجب نابودی و تباهی دین تو گردد
حال مؤمن مانند سنبلی است که باد تند آن را حرکت می دهد، گاهی می ایستد و گاهی خمیده می گردد، ولی افراد کافر، در نداشتن انعطاف، مانند درختان سختند.