یک‌شنبه 11 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

برای اجاره خانه‌ای با متراژ 42 متر و سن بنای 9 سال باید 250 میلیون تومان ودیعه داشته باشید و ماهیانه 10 میلیون تومان پرداخت کنید.

در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص بورس افزایش 24 هزار واحدی را تجربه کرد با این حال شاخص کل هم‌وزن پایین آمد.

معاون اسبق ارزی بانک مرکزی و تحلیلگر ارشد اقتصاد گفت: نوسانات ارزی تا زمان ورود ترامپ به کاخ سفید ادامه دارد.

گیرندگان چک کاغذی در زمان تایید دریافت چک به وضعیت اعتباری صادرکننده چک، تطبیق مشخصات چک کاغذی با مندرجات چک در سامانه صیاد و به نام گیرنده چک دقت کنند.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با پرداخت بیش از 3 میلیون و 743هزار فقره وام تا پایان آذر ماه، ضمن شکستن رکورد سال گذشته، جایگاه خود در صدر شبکه بانکی کشور را تثبیت کرد.

بزرگ‌ترین مجموعه خودروسازی کشور که پیشتر سهامش از طریق بورس به بخش خصوصی منتقل شده بود، حالا در پیچ نهایی برای محول‌کردن مدیریت به سهامداران قرار دارد و امیدوار است با تفویض امور از سوی دولت به بخش خصوصی، از پرتگاه مالی فاصله بگیرد.

سرپرست سازمان هدفمندی یارانه ها گفت: وزارت تعاون در حال کار کردن روی این داده‌ها است و تکلیف حذف دهک‌های 8 تا 10 را برعهده دارد؛ این وزارتخانه باید بر اساس نتایج آزمون وسع این حذفیات را انجام داده و منابع را آزاد کند.

توییت همتی نشان می‌دهد ایران وارد دوره تازه‌ای از بررسی اف‌ای‌تی‌اف خواهد شد. او گفته است مقام رهبری موافقت خود با بررسی مجدد لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام را اعلام کرده است.

در ششمین جشن برترین‌های گروه ایرسا، پلتفرم «ایوا» به عنوان نخستین دستیار هوشمند سفر ایرانیان با حضور وزیر میراث فرهنگی رونمایی شد. ایوا یک پلتفرم هوش مصنوعی است که به مسافران در پیدا کردن بلیت هواپیما، برنامه‌ریزی سفر و معرفی جاذبه‌های گردشگری کمک می‌کند. همچنین، ایوا امکان مشاوره مالی را برای سرمایه‌گذاری و پس‌انداز فراهم می‌آورد.

عبدالناصر همتی از موافقت رهبر انقلاب با بررسی مجدد لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داده است.

قیمت چهار ارز مهم در بازار مبادله اعلام‌شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام نهضت ملی مسکن به 650 میلیون تومان خبر داد.

قیمت طلا، سکه و ارز امروز در بازار تهران تغییر کرد.

امروز گاز برخی از مناطق کشور 14 ساعت قطع خواهد شد.

طلا در آخرین روز معاملاتی سال 2024 در روندی نزولی قرار گرفت.

همتی از موافقت رهبری با طرح مجدد لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت خبر داد.