دهقانی: ایران همچون عربستان گاو شیرده آمریکا نیست
نماینده مردم میبد در مجلس اظهار کرد: ایران امروز 40 سال بعد از انقلاب همچون عربستان گاو شیرده آمریکا نیست، از منافع و مصالح خود دفاع می کند و الهام بخش دیگر کشورها در عرصه روابط بین الملل به ویژه در مقابله با یک جانبهگرایی آمریکا است.
به گزارش ایسنا، کمال دهقانی فیروز آبادی نماینده مردم میبد در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: ایران در طول تاریخ هیچگاه متجاوز و سلطه گر نبوده است، اما هر گاه مورد ظلم و تجاوز دشمن قرار گرفته با مقاومت و شجاعت و تدبیر و فرهنگ غنی، متجاوز را در هم کوبیده و آنان را پشیمان کرده است و این مقاومت ریشه در عاشورا دارد و بالاترین قدرت نرم بازدارنده جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران نیز مورد اعتراف دوست و دشمن بوده، همکاران عزیز این واقعیت تلخ را به یاد دارید که در ابتدای جنگ تحمیلی سیم خاردار را برای استفاده در خطوط دفاعی جبهه ها از خارج وارد میکردیم چه رسد به تجهیزات پیشرفته جنگی، در مقابل این ضعف و وابستگی به ارث رسیده از رژیم طاغوت نقطه قوت ما تکیه بر مکتب مقاومت و اراده پولادین جوانان بود، همان جوانان رزمنده ای که بعد از جنگ برای قدرت سخت، دفاع بازدارنده را گذاشتند و جدیدترین و مدرن ترین تجهیزات دفاعی را در کشور تولید کردند.
فیروزآبادی در مجلس بیان کرد: درهم کوبیده شدن پایگاه آمریکاییها در عین الاسد بعد از اقدام تروریستی و جنایتکارانه آمریکا و سرنگون شدن مدرن ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا که حریم هوایی کشور را نقض کرد تنها جلوهای از قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی ایران بود، ایران امروز 40 سال بعد از انقلاب همچون عربستان گاو شیرده آمریکا نیست یا مثل ایران قبل از انقلاب میش رام شده آمریکا نیست.
وی ادامه داد: ایران امروز با رهبری حضرت امام و مقام معظم رهبری و با خودباوری و اعتماد به نفس ملی و به برکت از خود گذشتگی مردم و جوانان غیور خود در اوج اقتدار همچون شیر در مقابل قلدری آمریکا است و از منافع و مصالح خود دفاع می کند و الهام بخش دیگر کشورها در عرصه روابط بین الملل به ویژه در مقابله با یک جانبهگرایی آمریکا است.
نماینده مردم میبد با اشاره به مسائل حوزه انتخابیه خود تصریح کرد: اگر چه تلاشهای گستردهای در طی سالهای گذشته برای صنعتی کردن و بهرهبرداری از معادن در استان یزد انجام گرفته، اشتغال و تولید را به همراه داشته و صادرات و ارزآوری محصولات تولیدی برای ما مشهود و قابل تقدیر است، اما این حجم فعالیت صنعتی و معدنی مشکلات و آسیبهایی ایجاد کرده است که به هیچ عنوان نمیتوان از آن غافل شد. از مجموع 562 معدن بهرهبرداری شده استان 68 معدن به طور مستقیم و غیر مستقیم فعالیت کشاورزی استان را تحت تاثیر قرار داده و کشاورزان زحمتکش استان در حوزه زراعت و باغداری و دام و طیور و منابع آبی از جمله قنوات و چاههای آب را با مشکل مواجه نموده است.
فیروز آبادی اظهار کرد: مطابق بند الف ماده 43 برنامه توسعه ششم در مواردی که به دلیل بهرهبرداری از معادن و صنایع معدنی، خسارتهایی به اهالی منطقه و بخش کشاورزی آنها برسد، علاوه بر عوارض آلایندگی با تصویب شورای معادن استان تا یک درصد فروش آنها برای جبران خسارتهای وارده و فعالیتهای بهداشتی و درمانی و عمرانی مورد نیاز منطقه درگیر اختصاص مییابد.
وی ادامه داد: در بودجه سال جاری کشور یعنی 98 با پیگیری نمایندگان استان های درگیر با آسیبهای موضوع این قانون برای اولین بار رقم ردیف درآمدی از 8 میلیارد تومان به 1500میلیارد تومان افزایش یافت، در طول سال جاری در استان یزد هماهنگیهای لازم برای این قانون به عمل آمد، درست هنگامی که میزان قابل توجهی از این عوارض حصول گردید با کمال تعجب دولت در لایحه بودجه سال آینده مجدد این رقم درآمدی را کاهش داد.
وی در پایان اضافه کرد: در سال جاری آلودگی در شهرستان میبد از تهران هم بیشتر بود و این یک هشدار جدی میباشد، افزایش بیماریهای مزمن تنفسی، رشد ابتلا به سرطان که متاسفانه در این مورد استان یزد رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است و بیماریهای قلبی نمیتواند بی ارتباط با فعالیتهای گسترده صنایع و معادن باشد، آسیبهای وارده در این حوزه به راحتی قابل ارزیابی نیست.
انتهای پیام