دیروز هیفوس و رادیوزمانه، امروز ایران آکادمیا / آشنایی با برخی از نهادهای جاسوسی هلند + عکس و فیلم
بنیاد «هیفوس»، شبکه «رادیو زمانه» و دانشگاه مجازی «ایران آکادمیا»، بخشی از نهادهای وابسته به سرویسهای اطلاعاتی و وزارت خارجه هلند است که تمرکز خود را بر ایجاد جنبشهای اجتماعی و اثرگذاری بر جوانان ایرانی، به ویژه زنان، قرار دادهاند.
به گزارش مشرق، «ایران آکادمیا»، نام وبسایتی است که خود را دانشگاه میداند. این وبسایت فارسی زبان به آموزش آنلاین علوم انسانی و اجتماعی با نظر به جامعه و فرهنگ ایران میپردازد. «علیرضا کاظمی»، بنیان گذار اصلی ایران آکادمیا است که در رشته «مطالعات خاورمیانه» در دانشگاه «آمستردام هلند» تحصیل کرده است.
او دلیل و زمان تاسیس این دانشگاه مجازی از سال 2012 و به بهانه وقایع فتنه 88 عنوان میکند. مقر اصلی ایران آکادمیا شهر لاهه هلند بوده و مدرک خروجی دوره یکساله آن، معادل کارشناسی ارشد است که اعتبار آن وابسته به ساختارهای هلند بوده و تمام تحصیل رایگان است.
ایران آکادمیا علاوه بر دوره آموزشی یک ساله، در بخشی دیگر، وبینارها و همایشهای کوتاه مدت، آنلاین و رایگانی برگزار میکند که به آن «آکادمیکس» میگوید.
یکی از دورههای آموزشی آکادمیا، دوره «سازماندهی اجتماعی و ترویجگری» است که در آن به طور رایگان به آموزش ایجاد جنبش اجتماعی و «جنبشسازی» در ایران میپردازد. نکته جالب اینکه بخشی از کلاسهای ایران آکادمیا، فیلمهای از پیش ضبط شده است. درواقع در برخی موضوعات اساسا کلاسی تشکیل نمیشود و صرفا به ارائه مطالب خود به جوانان ایرانی میپردازد.
این وبسایت فارسی زبان به قدری برای جذب جوانان ایرانی تلاش میکند که حتی برای کسانی که با کندی اینترنت مواجهاند، امکان ثبت نام از طریق یک بات تلگرام را ایجاد کرده است.
یکی از مسائلی که ایران آکادمیا به طور ویژه بر آن تمرکز دارد، جریان تجزیه طلبی، تاکید بر ناسیونالیسم کُردی و اثرگذاری بر جامعه کردها است.
بخشی دیگر از دورههای کوتاه مدت و رایگان آکادمیا، در موضوعاتی همچون مسائل جنسیتی و مسائل خاورمیانه برگزار میشود.
محمدرضا نیکفر، یکی از اعضای اصلی و اساتید ایران آکادمیا است. او از سال 2012 به عنوان سردبیر رادیو زمانه فعالیت دارد. نیکفر که خود را یک بیدین معرفی میکند، فعالیت اصلیاش را در راستای سکولاریسم و نقد دین، به ویژه دین اسلام انجام میدهد و معتقد است ایران باید سکولار شود. او در دوران جوانی و زمانی که در سالهای قبل از انقلاب در ایران بود، گرایش چپ داشت و به عضویت سازمان فدائیان خلق درآمده بود.
نیکفر در یادداشتی با عنوان «الاهیات شکنجه»، نوشته است «خدا کاری میکند و پس از آن در مییابد که نیکوست» و «در عصر ما خدای مسیحیت در مجموع رام و عاقل شده است». او خدا را، مخلوق اسلام میداند و گفته است «اسلام نیز دو خدای خود را دارد. خدای مقید شده به فرهنگ... خلق چنین خدایی برای جامعههای اسلامی کار پرزحمت طولانیای بوده است» اما «چه کسی مسئول خدایی است که نظرکردگانشان تجاوز میکنند، شکنجه میکنند، آدم میکشند و دروغ میگویند». نیکفر معتقد است که «در اسلام، گرایشی عجیب به تروریسم وجود دارد» و «خدای آن؛ خدای شکنجهگران، خود طبعاً شکنجهگر است».
نیکفر در مقالهای با عنوان «طرح یک نظریه بومی درباره سکولاریزاسیون»، نوشته بود «سکولاریزاسیون در خطه فرهنگی ما یعنی آزادی زن». به عبارتی دیگر، راه سکولاریسم شدن جامعه ایران را در پرداختن به مسئله زنان میداند.
نیکفر در مصاحبه با BBC در پشتیبانی از جریان تجزیه طلبی، از شعار «زن، زندگی، آزادی» حمایت کرد و منشا آن را «جنبش دموکراتیک کردهای سوریه» دانست!
بودجه رادیو زمانه که نیکفر سردبیر آن است، توسط پارلمان هلند تامین میشود و مقر آن در شهر آمستردام، پایتخت هلند است. رادیو زمانه بخش قابل توجهی از فعالیت خود را بر «اقلیتهای قومیتی» در جنبشهای اجتماعی ایران متمرکز کرده است. این رسانه در سال 2003 با کمک فرح کریمی - یک ایرانی حاضر در پارلمان هلند - راه اندازی شد.
کریمی در سالهای ابتدایی انقلاب، به عضویت سازمان منافقین درآمد و به گفته برخی منابع، در آنجا ازدواج سازمانی نیز داشته است. او سپس به کردستان عراق رفت و در آنجا به منافقین پیوست و پس از آن به اروپا مهاجرت کرد. فرح کریمی در هلند در زمینهی حقوق بشر فعالیت خود را شروع کرد و پس از عضویت در حزب سبزها و با حمایت این حزب، وارد پارلمان هلند شد.
حزب سبزها تمایلات صهیونیستی دارد و اعضای این حزب از حامیان صهیونیستها در هلند هستند. کریمی در آشوبهای اخیر، از حامیان شعار «زن، زندگی، آزادی» در پارلمان هلند بود. او که از اعضای اصلی پروژه هلندی براندازی ایران بود، چند بار به دعوت مجلس ششم (مجلس اصلاحطلبان) به ایران سفر کرده است.
فرح کریمی نیز یکی از مهرههای حاضر در ایران آکادمیا است.
در گزارشی که «هیفوس»، بنیاد جاسوسی هلندی، از رادیو زمانه منتشر کرد، «دویرسی ون دویجن» یک فرد هلندی و مدیر برنامههای رادیو زمانه میگوید که هزینههای این رسانه از وزارت خارجه هلند و وزارت خارجه کانادا و کمیسیون اروپا تامین میشود. این درحالی است که رادیو زمانه ادعا میکرد با کمکهای مردمی اداره میشود.
دوریس ون دویجن، در مصاحبه با هیفوس، رسانه «free press unlimited» را از بنیان گذاران رادیو زمانه دانست. free press unlimited از رسانههای دولتی هلند است که در وبسایت خود، وزارت امور خارجه هلند را به عنوان یکی از شرکا و همکارانش عنوان کرده است.
رادیو زمانه در وبسایت قدیمی خود اعلام کرده است که اسپانسر آن، «هیفوس» است و این مسئله نشان از ارتباط نزدیک بنیاد جاسوسی هیفوس و رادیو زمانه دارد.
هیفوس، بنیادی هلندی است که بر اساس ارزشهای اومانیستی و توسط «انجمن اومانیست هلند» تاسیس شده و هدف آن پایان دادن به مسائل مذهبی و گسترش سکولاریسم است. «بوریس وندرهم»، رئیس انجمن اومانیست هلند اعلام کرد برای این هدف (بیدینی)، به سراغ مسائلی همچون حقوق همجنس بازان و حقوق زنان و اقلیتهای قومی رفتیم.
هیفوس، خاورمیانه را یکی از مناطق هدف خود میداند و میگوید که «هدف زنان و دختران جوان» است.
این بنیاد همچنین اذعان میکند که برای ایجاد جنبشهای اجتماعی در مناطق هدف، تلاش میکند.
هیفوس ضمن انتشار تصویری از تجمع همجنس گرایان، استراتژی خود را اینگونه اعلام میکند: «هدف ما، تغییر هنجارها و نگرشها در میان عموم مردم است و برای دستیابی به این هدف باید قلب و ذهن راهبران اجتماعی را در دست بگیریم. اقداماتی که ذهن افراد را تغییر میدهد، از طریق کمپین ها و متقاعد کردن افکار عمومی اغاز می شود و اجتماعات را سازماندهی میکند.
این بنیاد جاسوسی اعتراف میکند که از کسانی که برای تغییرات مدنظر هیفوس تلاش میکنند، حمایت میکند، بودجه و آموزش میدهد، پلتفورم هماهنگی معرفی میکند و آنها را به سرویسها و شبکههای مختلف وصل میکند؛ تا ایدههایش برای تغییرات اجتماعی عملی شود. هیفوس وزارت خارجه هلند را به عنوان یکی از حامیان خود معرفی کرده است.
کیان تاجبخش، رییس ستاد انتخابات خاتمی، در بخشی از اعترافاتش در خصوص فعالیتهای بنیاد هیفوس در ایران گفته بود «یکی دیگر از مؤسسات فعال در حوزه ایران مؤسسه هلندی هیفوس است که من ملاقاتهایی هم با مسئولین این مؤسسه داشتم. این مؤسسه ارتباط خوبی با مؤسسات وNGOهای داخل ایران دارد و حتی مبلغ 10 میلیون یورو در پایان ریاست جمهوری خاتمی در ایران هزینه کرده که بیشتر آن به جنبش زنان داده شده است. مؤسسه هیفوس بخشی از بودجه خود را از طریق رشوه از شرکتهای نفتی هلندی که میخواهند از پرداخت مالیات فرار کنند، به دست میآورد». [3]
محمدرضا نیکفر همچنین ارتباط نزدیکی با رادیوفردا دارد. رادیو فردا وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) بوده و بودجه خود را از آن دریافت میکند.
یکی دیگر از افراد ایران آکادمیا که از بنیان گذاران این سازمان بوده، «رها بحرینی» است. او دارای تابعیت دوگانه ایرانی - کانادایی بوده و به عنوان کارشناس شبکه سعودی - صهیونیستی اینترنشنال شناخته میشود.
در شهریور ماه 1401، پیش از شروع آشوبها در ایران، کنفرانسی در «شهر لاهه» با موضوع «ایران پژوهی» و با محوریت «موضوع زنان» توسط «ایران آکادمیا» برگزار شد. رها بحرینی به عنوان یکی از اعضای اصلی ایران آکادمیا، سخنران افتتاحیه این کنفرانس بود. او یکی از دلایل تاسیس ایران آکادمیا را مقابله با معدود معارف اسلامی در دانشگاههای ایران دانست. همچنین حمایت از بهائیان را به عنوانی دلیلی دیگر اعلام کرده است.
بحرینی میگوید که آکادمیا 800 نفر ایرانی را به عنوان دانشجو در مقطع ارشد جذب کرده که 70درصد آن از داخل ایران بوده و از میان آنها، 40درصد زنان و 10درصد بهائیان بودند. 30درصد مابقی، از ایرانیان حاضر در ترکیه، عراق، تاجیکستان، مالزی و برخی کشورهای دیگر تشکیل شده است. او در سخنان خود گفت که ما در تلاشیم عموم مردم ایران را با محتوای ایران آکادمیا آشنا کنیم و تاکنون بیش از 10 هزار نفر در دورههای کوتاه مدت 4 تا 6 هفتهای ثبت نام کردهاند که در آن به مسائل جاری خاورمیانه، مسائل حقوق بشر و مسائل زنان پرداخته شده است.
در وبسایت ایران آکادمیا اعلام شده که این کنفرانس با پشتیبانی شهرداری هلند و رادیو زمانه برگزار شده بود. نکته مهمتر اینکه پوشش خبری سراسری این کنفرانس توسط ایران اینترنشنال و با حضور خبرنگاران این شبکه انجام شد. شبکهای که براساس اطلاعات آشکار و پنهان، با پشتیبانی مالی سعودیها، تعیین خط خبری اسرائیلیها و حضور در میان لندنیها اداره میشود.
از سمت راست به ترتیب: آزاده شفیعی، مجری اینترنشنال، سعید پیوندی، تورج اتابکی و زینب پیغمبرزاده، همگی از اعضای ایران آکادمیا و حاضر در هلند
سعودی اینترنشنال ضمن حمایت از ایران آکادمیا، آن را راهی برای رساندن اطلاعات مورد نظر در حوزه علوم اجتماعی به مردم ایران و ایجاد پل ارتباطی میان ایرانیان خارج و داخل میداند و در ادامه اشاره میکند که هدف، جایگزین کردن ایران آکادمیا با حضور دانشجویان در دانشگاههای داخل ایران است. اینترنشنال به طور خاص بر حضور بهائیان در این دانشگاه مجازی تاکید دارد. بهائیانی که ارتباط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارند.
رها بحرینی علاوه بر حضور در ایران آکادمیا، از اعضای بخش ایران در «سازمان عفو بینالملل» است. عفو بینالملل سازمانی وابسته به پادشاهی انگلستان بوده که به گفته «نشریه انگلیسی گاردین»، اقدامات آن به طور سیستماتیک، سیاسی و نژادپرشتانه است.
بحرینی همچنین از کارشناسان رادیو فردا، رسانه وابسته به اطلاعات مرکزی آمریکا هست. او در طول این سالها یکی از عوامل اعمال تحریمها به بهانههای حقوق بشری علیه مردم ایران بوده است.
بحرینی در مصاحبه با BBC، یکی از دغدغههای خود در عفو بینالملل را ملاقات دولت انگلستان با نازنین زاغری و کمال فروغی، جاسوسهای وابسته به پادشاهی انگلیس عنوان کرده بود.
سعید پیوندی، یکی دیگر از مهرههای مهم ایران آکادمیا بوده که مدیریت «آکادمیک انستیتو علوم انسانی و اجتماعی» را بر عهده دارد. او از نویسندگان رادیو فردا، وابسته به CIA بوده و به عنوان نماینده آکادمیا، با اینترنشنال مصاحبه داشته است. پیوندی تمرکز اصلی خود را بر مقابله با مفاهیم اسلامی در نظام آموزشی ایران قرار داده و «دین و آموزش: شکست اسلامی کردن نظام آموزشی در ایران»، یکی از نوشتههای اوست.
پیوندی در مصاحبه با اینترنشنال اذعان دارد که بخش عمده کسانی که جذب ایران آکادمیا شده اند، اقلیتهای قومی و مذهبی هستند. این مسئله در کنار تاکید چندین باره مسئولین آکادمیا بر حضور فرقه بهائیت و تجزیهطلبانِ کُرد، نشان دهنده سرمایه گذاری آکادمیا بر گروههای تجزیهطلبی و فرقههای مذهبی است.
پیوندی میگوید «در ایران، 65درصد دانشجوهای علوم انسانی دانشگاههای کشور، دختران هستند و محدودیتهای ایران مانع حضور حداکثری دخترها در دانشگاهها نشده است. بلکه محدودیتهای دیگری دانشجویان را به سمت ایران آکادمیا میکشاند». اما پیوندی توضیح نمیدهد که منظورش از این محدودیتها چیست؟ آیا هدف او ایجاد راه نفوذ امنیتی و حذف محدودیتها برای سرویس هلند است؟ پیوندی بدون توجه به حضور کسانی همچون صادق زیباکلام در سیستم دانشگاهی ایران، مدعی شده که اساتید دانشگاههای کشور سپاهی هستند!
او در مصاحبه با «دویچه وله»، رسانه وابسته به سرویس آلمان، بر ازدواج سفید و زندگی دختر و پسر زیر یک سقف بدون ازدواج تاکید داشت و از آن با عنوان «انقلاب خاموش» حمایت کرد. پیوندی در این مصاحبه، با فرهنگ خانوادههای ایرانی در امر ازدواج، مخالفت کرده است.
یکی دیگر از چهرههای حاضر در ایران آکادمیا، «زینب پیغمبرزاده» است.
وبسایت دانشگاه «سوآز لندن» (دانشگاه مطالعات شرقی و آفریقایی که وابسته به MI6 است و بسیاری از جاسوسان انگلیسی و حتی آمریکایی، فارغ التحصیل آن هستند)، زینب پیغمبرزاده را به عنوان یکی از مدافعان همجنسگرایی در ایران معرفی کرده است؛ او دوره دکترای خود را در موضوع «ناگفتههای دوجنسگرایان در ایران» در دانشگاه «هادرسفیلد» انگلیس گذراند.
پیغمبرزاده در مصاحبه با شبکه سعودی اینترنشنال میگوید که مسئولیت پایان نامهها و انتخاب موضوعات تحقیق دانشجویان را برعده دارد؛ یعنی مهمترین مرحله تحصیل و خروجی آکادمیا برعهده حامی همجنسگرایان است.
او در راستای تقویت موج تجزیهطلبی که یکی از اهداف اصلی ایران اکادمیاست، از نگارش برخی پایان نامهها به زبان کُردی سخن میگوید. پیغمبرزاده مدعی شده که زبان کُردی، زبانی است که در مجامع بینالمللی به عنوان زبان علمی شناخته میشود! سوال این است که از میان تمام زباهای محلی، چرا ایران آکادمیا تا این اندازه بر زبان کُردی و ناسیونالیسم کردها تمرکز دارد؟ پیغمبرزاده توضیح نمیدهد که اساتید راهنما و داوری که بر نگارش پایان نامه به زبان کردی تمرکز داشتند؛ چه کسانی هستند؟ لازم به ذکر است که پروژه تجزیهطلبی ایران با تاکید بر ناسیونالیسم کُردی، یک از پروژههای اصلی رژیم صهیونیستی است.
تورج اتابکی از دیگر افراد ایران آکادمیا است که در مصاحبه با اینترنشنال حاضر بود. او مدعی است که تحصیل در رشتههای علمی، به ویژه پزشکی برای دختران محدودیت دارد. این در حالی است که به وضوح دیده میشود زنان در تمام رشتههای پزشکی حضور دارند و حتی این مردان هستند که از تحصیل در برخی رشتههای پزشکی منع شده اند.
تمرکز اتابکی بر کنارگذاشتن ایدئولوژی اسلامی است و دین اسلام و ارزشهای توحیدی آن را مانعی برای آموزش میداند. او ایران آکادمیا را به عنوان راهی برای رهایی از این مانع عنوان میکند. اتابکی به صراحت از مبارزه با حکومت برای جوانان میگوید و بر لزوم ارتباط گیری دانشجویان ایرانی با کنفرانس ایران پژوهی تاکید میکند.
اینترنشنال یکی از کارویژههای ایران آکادمیا را ایجاد پل ارتباطی با ایرانیان داخل کشور دانسته است و تاکید میکند که امروز «بیشتر افراد به ایجاد پل ارتباطی میان ایرانیان داخل و خارج از کشور معتقد هستند». طبیعتا رسانه سعودی - صهیونیستی اینترنشنال که برای براندازی و تجزیه ایران تلاش میکند، «بیشتر افراد» مدنظرش، از دل سوزان ایران نیستند و همواره ایجاد پل ارتباطی با ایرانیان خارج از کشور، بهترین، راحتترین و امنترین راه برای نفوذ امنیتی بوده است.
یکی دیگر از اساتید ایران آکادمیا، شیرین عبادی است. او در دوران حضورش در ایران، در رشته حقوق تحصیل کرده بود. عبادی هم درسالهای قبل از انقلاب و هم بعد از انقلاب در دستگاه قضایی ایران فعالیت داشت و بر اساس سیاستهای غربی، مسئولین قضایی ایران به نقض حقوق بشر متهم میشوند. اما با این وجود، به شیرین عبادی در سال 1381 جایزه صلح نوبل داده شد. او در سال 1385 از ایجاد کنندگان کمپین علیه حجاب بود و در سال 1388 از ایران فرار کرد.
عبادی در سال 84 از برنامه هستهای ایران دفاع کرده بود و آن را باعث غرور ملی میدانست. اما بعد از مهاجرت از ایران، در سال 91 اعلام کرد که ایران نیازی به نیروگاه اتمی ندارد و انرژی هستهای باعث غرور ملی نیست.
عبادی ضمن حمایت از تحریمها گفته بود من با هیچ شکل از استفاده از انرژی هستهای موافق نیستم و برنامه هستهای ایران باید هرچه زودتر متوقف شود.
شیرین عبادی همچنین در مصاحبه با رادیو فردا، وابسته به CIA، در حمایت از موسوی، از حصر انتقاد کرده بود.
شیرین عبادی در طول این سالها یکی از چهرههای خواستار براندازی حکومت ایران بوده است. او در پی اعتراضات سال 96 برای به آشوب کشیدن ایران تلاش کرده و مدعی بود اعتراضات 96 میتواند از موج سبز 88 هم فراتر رود. اینکه «تحریریه تایمز اسرائیل» به انتشار صحبتهای عبادی پرداخت، نکتهای قابل توجه است.
عبادی در بهمن 96 خواستار برگزاری همهپرسی با حضور سازمانملل برای تغییر حکومت در ایران بود.
جواد توسلیان، همسر سابق شیرین عبادی در صحبتهای خود دلیل اعطای جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی را این دانست که مجامع بینالمللی قصد داشتند با این کار برای او یک مصونیت ایجاد کنند تا ایران نتواند مانع فعالیتهایش شود و با دریافت بیش از یک میلیون دلار در پی این جایزه، مخارج فعالیتهای او در ایران تامین گردد. عبادی اعتراف میکند که این جایزه تریبونهای زیادی در اختیارش قرار داده است.
در دسامبر 2008 گزارشهایی که علیه ایران در حوزه حقوق بشر با هدف تحریمهای فلج کننده منتشر شد، به گزارشهای شیرین عبادی استناد کرده بود. این گزارش منجر به صدور قطعنامهای علیه ایران و تشدید تحریمها شد.
شیرین عبادی از حامیان بهائیان بود. همسر او میگوید میان بهائیان و شیرین یک توافقی بود که بر اساس آن، در قبال حمایتهای عبادی از بهائیان، آن ها نیز کمک میکردند که او بیشتر مطرح شود. همسر او میگوید که عبادی نقش بسیار مهمی در ایجاد آشوبهای سال 88 داشت.
هیفوس در گزارشی تحت عنوان «سکوت در سراسر مرزها» به مسائل داخلی ایران پرداخت که یکی از منابع اصلی این گزارش، شیرین عبادی بود.
شیرین عبادی در آشوبهای اخیر، به عنوان بازوی اجرایی یکی از پروژههای اسرائیلی عملکرد. به گزارش نیوزویک، ژنرال «جیکوب ناگل»، مشاور امنیتی سابق نتانیاهو، اقداماتی را به عنوان کارهایی که اسرائیل باید انجام دهد تا آشوبها در ایران ادامه یابد، مطرح کرده است.
او گفته بود «باید بانکهای ایران ورشکسته شوند. این کار به بحران بزرگ مالی و خروج پول از بانک و ورود آن به بازارهای ثانویه منجر میشود که خود به رشد تورم و نقدینگی دامن میزند. برای این هدف، مردم ایران باید پولهای خود را از بانکها خارج کنند. باید به آنها القا شود که حکومت درحال دزدیدن پول بانکها است و هرچه سریعتر پول خود را خارج کنند».
شیرین عبادی به عنوان بازوی اجرایی این طرح، از مردم ایران خواسته بود که پولهای خود را از بانکها خارج کنند.
این موارد تنها بخشی از ارتباطات آشکار و علنی «ایران آکادمیا» با سازمانها و افراد متصل به سرویسهای اطلاعاتی و وزارت خارجه هلند بود. این وبسایت فارسی زبانِ هلندی، فعالیت خود را با تمرکز بر جوانان ایرانی، با هدف ایجاد جنبش اجتماعی و تشویق آنها به مهاجرت انجام میدهد و اساتید آن بیش از آنکه در موضوعات علمی فعالیت کنند، در موضوعات امنیتی، سکولاریسم، پروژههای براندازی و ترویج رواداری جنسی فعالیت داشتهاند.
جمع بندی
بر اساس آنچه از اهداف، برنامهها، اعضا و ارتباطات مالی ایران آکادمیا بیان شد که همگی از منابع آشکار و در دسترس عمومی مردم است، ایران آکادمیا بیش از آن که یک دانشگاه مجازی باشد، یک نهاد امنیتی وابسته به سرویس اطلاعاتی هلند است که ویژگیهای زیر را دارد:
1. اساتید آن از کارشناسان شبکه اینترنشنال هستند. شبکهای که گفته شد خط آن را رژیم صهیونیستی تعیین میکند.
2. سکولاریسم و حذف کامل دین و خداباوری از جامعه ایران را میتوان هدف اصلی ایران آکادمیا دانست.
3. ایران آکادمیا تمرکز ویژهای بر مسائل زنان داشته و رسیدن به سکولار شدن از این راه را در نظر دارد.
4. آموزش شبکهسازی و جنبشسازی به جوانان ایرانی و تلاش برای اینجا ناآرامی از برنامههای آن است.
5. تمرکز ویژه ایران آکادمیا بر جریانهای تجزیهطلبی، به ویژه جریان کُردها در داخل و خارج.
6. گسترش رواداری جنسی، همجنسگرایی و دو جنسگرایی.
7. اعضای اصلی آن ارتباط خاصی با بنیاد جاسوسی هیفوس دارند.
8. یکی از اهداف اصلی ایران آکادمیا ایجاد پل ارتباطی با مردم داخل ایران به منظور نفوذ امنیتی است.
9. حمایت از فرقه بهائیت یکی دیگر از برنامهها و اهداف اصلی ایران آکادمیاست.
10. ایران آکادمیا مستقیما توسط مراکز دولتی و امنیتی هلند پشتیبانی میشود.
11. هدف گذاری ایران آکادمیا بر جوانان به عنوان سرمایه اصلی کشور است.
12. تلاش برای افزایش تحریم و اجماع علیه ایران در مجامع بینالمللی از دیگر برنامههای آن است.
13. علاوه بر سرویس هلند، اعضای آن ارتباط خاصی با سایر نهادهای امنیتی همچون CIA دارند.
منبع: فارس