رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره منطقه
وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیهای اعلام کرد آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور و ژان نوئل - بارو، وزیر خارجه فرانسه به صورت تلفنی با یکدیگر گفتوگو کردند.
پس از گذشت یک سال از جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، وزیران خارجه آمریکا و فرانسه به صورت تلفنی تحولات منطقه را مورد بررسی قرار دادند.
این تماس تلفنی پس از درخواست امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه برای توقف ارسال تسلیحات به اراضی اشغالی به دلیل جنگ این رژیم علیه غزه برقرار شد.
براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، 2 طرف درجریان این تماس تلفنی بر اهمیت هماهنگی بهخاطر دستیابی به راهکاری دیپلماتیک برای بحرانهای کنونی منطقه تاکید کردند.
خبر مرتبط اعتراف بلینکن درباره برجام / خروج از آن امنیت آمریکا را تضعیف کرد«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در مطلبی برای نشریه «فارنافرز» نوشت: «ما فشار دیپلماتیک را افزایش دادیم و موقعیت نیروی ارتش آمریکا را برای بازدارندگی و محدود کردن تهران و پیونگیانگ تقویت کردیم.»
وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درجریان این گفتوگوی تلفنی همچنین راههای تقویت ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه و دستیابی به توافق برای آزادی اسرا را مورد بررسی قرار دادند.
«امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه، روز شنبه خواستار متوقف کردن ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شد که به نسلکشی در غزه متهم شده است.
این درخواست ماکرون در حالی مطرح شده است که دولت این کشور در کنار آمریکا، متحد اصلی رژیم صهیونیستی به حمایت دیپلماتیک و سیاسی از این رژیم برای تداوم جنایات جنگی آن در غزه ادامه داده است.
خبر مرتبط استقبال اردن از فراخوان مکرون علیه اسرائیلمسوول اردنی بر اهمیت اعمال ممنوعیت کامل صادرات سلاح به اراضی اشغالی تاکید کرد و گفت: تحمیل نشدن پیامدهایی جدی بر اسرائیل به تداوم حملات آن بر غزه و لبنان و اقدامات ناقض آن در کرانه باختری اشغالی و نقض قوانین بینالمللی منجر خواهد شد و امنیت کل منطقه را به خطر خواهد انداخت.
فرانسه تاکنون از اقدامات قانونی دیگر کشورها علیه رژیم صهیونیستی به اتهام نسلکشی در غزه حمایت نکرده است.
رژیم صهیونیستی در حملات خود به غزه به بهانه «نابودی حماس» تاکنون بیش از 41 هزار نفر از فلسطینیان را به شهادت رسانده و با نقض قوانین بینالمللی جنگ به اهداف غیرنظامی، از جمله مساجد، کلیسا، بیمارستان، محلههای مسکونی، مراکز آموزشی و نهادها و کاروانهای وابسته به سازمان ملل حمله کرده است.
85 درصد جمعیت غزه آواره شده و امکان بازگشت به خانههای خود را به دلیل ویرانی کامل برخی محلههای مسکونی در این جنگ ندارند. در پی حملات رژیم صهیونیستی، 60 درصد از زیرساختهای حیاتی غزه ویران شده یا آسیب جدی دیده است.
جمعیت غزه که در محاصره انسانی رژیم صهیونیستی قرار دارند، با کمبود شدید مواد غذایی، دارو تجهیزات پزشکی و آب سالم مواجه هستند. کند بودن روند تحویل کمکهای انسانی به غزه به دلیل تبدیل شدن بسیاری از گذرگاههای مهم غزه به منطقه جنگی، نگرانیها درباره بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی و گرسنگی را افزایش داده است.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز پیشنهاد رئیسجمهور فرانسه را برای توقف ارسال تسلیحات به این رژیم «شرم آور» خواند و مدعی شد: اسرائیل حتی بدون کمک غربی هم تمامی مخالفانش را شکست میدهد.
--> اخبار مرتبط- سفر بلینکن به مصر در بحبوحه تشدید تنش در منطقه
- بلینکن برای نوار غزه «پلن B» رو میکند؟
- رایزنی تلفنی بلینکن با امیر قطر
- رایزنی بلینکن با همتای مصری درباره آتشبس غزه
- سفر بلینکن به منطقه در بحبوحه افزایش تنشها
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.