چهارشنبه 30 آبان 1403

رهبر انقلاب الگوی حرکت جهادی و احیاگر فرهنگ مساوات هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رهبر انقلاب الگوی حرکت جهادی و احیاگر فرهنگ مساوات هستند

بیرجند - ایرنا - معاون دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری گفت: امروز رهبر معظم انقلاب الگوی همه حرکت‌های جهادی در کشور و احیاگر و مروج فرهنگ راستین مساوات، همدلی و کمک مومنانه هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ایمان عطارزاده روز یکشنبه در رویداد ملی جهاد مقدس (اجلاسیه جهادگران کشور) که با حضور معاون اول رئیس جمهور در مصلای امام خمینی (ره) فردوس برگزار شد افزود: فعالیت‌های جهادی به عنوان الگوی کارآمد و تراز انقلابی اسلامی باید زنده نگه داشته شود و نشر این سلوک و سیره دینی لازم و ضروری است.

وی بیان کرد: 54 سال پیش در چنین روزی وقتی زلزله‌ای مهیب فردوس و شهرها و روستاهای اطراف را به لرزه درآورد و جمع زیادی از مردم را به کام مرگ رساند اما سید طلبه‌ای 29 ساله مشهدی با شنیدن این خبر، سخت دردمند غم مردم شد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب ادامه داد: سید علی خامنه‌ای احساس کرد باید کاری کند لذا جمعی از خیرین و بازاریان را مدد گرفت و عازم شهر فردوس شد، حاصل حضور ایشان همان طلبه انقلابی مشهدی، شکل گیری پایگاه امداد روحانیت و کمک به اسکان زلزله‌زدگان، درمان مصدومان، تامین غذا و ایجاد سرپناه برای مردم آسیب دیده در این بلای طبیعی بود.

وی اظهار داشت: این جوان طلبه معتقد بود باید دوباره فردوس را ساخت و روح زندگی را در این شهر دمید، آن روزها مردم فردوس در کلام و رفتار این سید جوان، تصویر راست قامت بزرگ و انقلابی‌شان سید روح الله خمینی را میدیدند.

عطارزاده تصریح کرد: طلبه جوان سال 47 همان حرف‌های رهبر و استادش خمینی را می‌گفت، همان بود که مردم این سامان لقب خمینی بزرگ را به سید علی جوان داده بودند.

وی ادامه داد: این رفتار و امدادگری مقام معظم رهبری تنها متوقف به حضور در زلزله فردوس نشد بلکه در زلزله سال 47 اسفراین هم همین ماجرا تکرار شد، در سیل اردیبهشت ماه 57 قوچان نیز ایشان باز هم با همراهانشان وسط میدان بود که این روز بسیار گسترده‌تر از امدادگران زلزله فردوس بود به یازی سی زدگان شتافت.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: در زلزله بزرگ و وحشتناک 57 طبس به یاری مردم مظلوم و عزادار این شهر رفت، در تیرماه 57 در حالیکه رژیم، سید علی خامنه‌ای را ایرانشهر و جنوب سیستان و بلوچستان تبعید کرده بود وقتی سیل خانه و کاشانه مردم را نابود کرده بود مسجد آل رسول را تبدیل به پایگاه امداد برای سیل‌زدگان تبدیل کرد و خیرین را از تهران، مشهد، کرمان و سایر شهرها برای کمک و تامین نیازهای مردم گرفتار در سیل آورد و شخصا مدیریت امور را برعهده گرفت.

وی یادآور شد: حضور دغدغه‌مند و همیشه در صحنه معظم‌له و کمک و یاری نیازمندان ایفا همان رسالت تاریخی روحانیت شیعه در همراهی و همدلی با مردم است.

عطارزاده افزود: غمخوار مردم بودن، در شادی و غم‌ها شریک بودن و تسکین آلام دردمندانه در سیره مقام معظم رهبری کنشی همیشگی است، این رفتار و سلوک مردمی و حضور صادقانه و بی‌تکلف در سال 47، آقا سید علی خامنه‌ای همان طلبه 29 ساله مشهدی را برای همیشه محبوب قلوب مردم فردوس کرد که با پیروزی انقلاب اسلامی هم هیچگاه مرام و منش وی تغییر نکرد.

وی گفت: نظام نوپای جمهوری اسلامی که آرمان خود را زدودن چهره نامیمون فقر و محرومیت از تارک شهرها و روستاهای عقب افتاده ناشی از ظلم و بی توجهی رژیم پهلوی می‌دانست جهاد سازندگی را تاسیس کرد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب افزود: رییس جمهور مکتبی، محبوب و مردمی از حامیان و پشتیبانان جهاد سازندگی بود و خدمت به مردم در روستاهای و عشایر و مناطق محروم را بر خود لازم می‌دانست.

وی اظهار داشت: در حواث و بلایای مختلف این آیت‌الله خامنه‌ای بودند که همیشه در صحنه حضور داشتند و بر حضور فعال و ایفای نقش کامل در قبال مردم تاکید و همواره مردم را به همدلی توصیه می‌کردند.

عطارزاده با بیان اینکه این رفتار و سلوک آیت الله خامنه‌ای مختص مردم ایران نیست گفت: در سال‌های گذشته که سیل پاکستان که زندگی هزاران مسلمان را نابود کرد، مقام معظم رهبری بود که در خطبه‌های نماز جمعه از غم این مصیبت اشک ریخت و همگان را به یاری این مصیبت زدگان مظلوم فراخواند.

وی افزود: در زلزله رودبار، زلزله بم، زلزله ورزقان، سیل خوزستان، سیل لرستان، زلزله کرمانشاه همیشه یک دغدغه داشتند و آن هم کاستن از درد و غم مردم بود.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: کمک به سامان پیدا کردن آسیب دیدگان از دغدغه‌های رهبری بود لذا مسئولان را به خدمت بی‌منت فرا می‌خوانند و مردم را در جهاد مقدس یاری به هم نوع توصیه می‌کردند.

وی عنوان کرد: امروز در پنجاه و چهارمین سالگرد حضور آیت الله سید علی خامنه‌ای در زلزله فردوس و به یاد اولین اردوی جهادی جوانان انقلابی نسل خمینی کبیر گردهم آمده‌ایم تا این منش بزرگ را پاس بداریم.

عطارزاده یادآور شد: حضور موثر و هدایت حکیمانه ایشان در دوران شیوع گسترده کرونا و حمایت از جهادگران برای گره‌گشایی از مشکلات مردم از اقدامات ماندگار در تاریخ این سرزمین است.

وی گفت: خدا را شاکر هستیم که در رویداد ملی جهاد مقدس با حضور جهادگران کتاب دوباره فردوس روایت داستانی از حضور ماندگار و مردمی حضرت آیت الله خامنه‌ای در این رخداد تلخ به قلم شیوایی سید علیرضا مهرداد رونمایی شد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: نخستین بار خاطرات و اسناد منتشر نشده معظم‌له در این موضوع در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در راستای نشر اندیشه و شناساندن ابعاد مختلف شخصیت و سیره این رهبری فرزانه در قالب مستند غیررسمی روایت منتشر نشده‌ای از دیدار معظم‌له و فعالان مردمی حرکت‌های جهادی که در قالب دیدارهای پنجشنبه ایشان در سال 1398 انجام شده بود به همراه گوشه‌ای از اقدامات و فعالیت‌های ایشان در عرصه خدمت‌رسانی و امداد اجتماعی را تولید کرد که برای نخستین بار امروز این مستند برای فعالان جهادی حاضر در این رویداد ملی اکران اختصاصی شد.

معاون دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای، از زحمات و تلاش‌های ارزشمند همه افرادی که در برگزاری این رویداد ملی باشکوه فعالان جهادی سراسر کشور نقش آفرینی کردند صمیمانه قدردانی کرد.

وی گفت: از مسئولان استانی و شهرستانی، اقشار مختلف مردم، روحاینت معظم، جهادگران و همه افرادی که برای ثبت این رویداد مهم فرهنگی به عنوان الگوی هویت‌ساز برای نسل جوان گام برداشتند صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

اجلاسیه ملی جهادگران امروز 13 شهریور همزمان با سالروز حضور مقام معظم رهبری در فردوس پس از زلزله سال 1347 و ارائه خدمات جهادی ایشان به زلزله‌زدگان منطقه، با حضور مسوولان کشوری و لشکری در این شهرستان برگزار شد.

همزمان با برگزاری این اجلاسیه ملی 600 نفر از نخبگان جهادی سراسر کشور در این استان حضور یافتند. همچنین در این اجلاسیه کتاب مجموعه خاطرات رهبر معظم انقلاب با عنوان «دوباره فردوس» رونمایی شد.

برنامه‌های اجلاسیه ملی جهادگران با عنوان "جهاد مقدس" از اوایل شهریور ماه با حضور گروه‌های جهادی خدمت‌رسان از استان‌های مختلف در شهرستان فردوس و استان خراسان جنوبی آغاز شد و ادامه دارد.

استان خراسان جنوبی 11 شهرستان دارد و مرکز شهرستان فردوس در 200 کیلومتری بیرجند است.

برچسب‌ها