سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر اینکه ایران تنها تولیدکننده واکسن در منطقه است، گفت: کشورمان با نیروی انسانی مجاهد و پرتلاش بر بیماری کرونا پیروز شد و سرآمد کشورها است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تحریمهای دوران کرونا ناجوانمردانه بود، گفت: ایران تنها تولیدکننده واکسن کرونا در منطقه است.
در طول 18 ماه گذشته، بزرگترین شیوع آنفلوانزای پرندگان رخ داده و جمعیت پرندگان را در سراسر جهان به شکل قابل توجهی از بین برده است. اما اخیراً آنفلوانزای پرندگان به پستانداران نیز سرایت کرده است.
بهداشتنیوز نوشت: دانشمندان با ابراز نگرانی از اینکه آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان در حال شیوع است که عمدتا پرندگان وحشی و طیور را مبتلا میکند و به تازگی به پستانداران نیز رسوخ کرده و چند مورد از ابتلای انسانی آن نیز گزارش شده است، میگویند اگر قرار باشد این بیماری میان انسانها شیوع یابد، چند داروی ضد ویروسی در دسترس است، اما ساخت واکسن برای آن به زمان نیاز دارد و مشخص نیست میزان...
مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت آخرین نقشه رنگبندی کرونایی شهرهای کشور را منتشر کرد.
دانشمندان با ابراز نگرانی از اینکه آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان در حال شیوع است که عمدتا پرندگان وحشی و طیور را مبتلا میکند و به تازگی به پستانداران نیز رسوخ کرده و چند مورد از ابتلای انسانی آن نیز گزارش شده است، میگویند اگر قرار باشد این بیماری میان انسانها شیوع یابد، چند داروی ضد ویروسی در دسترس است، اما ساخت واکسن برای آن به زمان نیاز دارد و مشخص نیست میزان تلفات آن چقدر باشد.
هفته گذشته، تدروس آدانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی (WHO) گفت که اگرچه خطر انتقال ویروس آنفلوانزای پرندگان به انسان کم است، اما نمیتوانیم تصور کنیم که این رخ نخواهد داد و باید برای هر تغییری در وضعیت موجود آماده شویم.
انبوهی از ویروسهای آنفلوانزا در سراسر جهان جمعیت پرندگان را فرا گرفته و به تازگی به پستانداران نیز رسیده است. اگر این ویروس موسوم به H5N1 توانایی انتشار میان انسانها را به دست آورد، ممکن است با یک بیماری همهگیر و مرگبار دیگر مواجه شویم.
در طول 18 ماه گذشته، بزرگترین شیوع آنفلوانزای پرندگان رخ داده و جمعیت پرندگان را در سراسر جهان به شکل قابل توجهی از بین برده است. اما اخیراً آنفلوانزای پرندگان به پستانداران نیز سرایت کرده است.
دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.
ژاپنی ها به جای سرخ کردن غذا در تابه با روغن زیاد، آن را در قابلمه می پزند یا آن را بخارپز می کنند که می تواند میزان چربی مصرفی را کاهش دهد.
پیتزا، نانها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند. در صدر این لیست پیتزا با 5.3 درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و پس از آن نانها و رولها با 4.7 درصد قرار دارند. سپس غذاهای سرد و گوشتهای پخته شده با 4.6%؛ سوپ با 4.4%؛ بوریتو و تاکو با 4.3%؛ تنقلات شور با 4.1%؛ و طیور 4% قرار دارند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO)، شمار مبتلایان و فوتی های کرونایی در جهان طی حدود یک ماه اخیر کاهش یافته است.
بر اساس تازه ترین گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، شمار مبتلایان و فوتی های کرونایی در جهان طی حدود یک ماه اخیر کاهش یافته است.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به وجود 6 میلیون نفر تبعه خارجی غیرقانونی در ایران، بر لزوم حمایت سازمان بهداشت جهانی از ایران برای ارائه خدمات سلامتمحور به اتباع خارجی تاکید کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طرح دارویار نه تنها پرداخت از جیب را افزایش نداد بلکه در برخی اقلام دارویی شاهد کاهش پرداخت از جیب مردم نیز هستیم.