سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
ایسنا نوشت: در حالی که ظهور سویه امیکرون از ویروس کرونا سبب افزایش تلاش در کشورهای ثروتمند برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا شده است، دانشمندان و سازمانهای بینالمللی میگویند که مقابله با نابرابری واکسن، تنها راه مبارزه با تهدید جهانی کووید -19 است.
در حالی که ظهور سویه امیکرون از ویروس کرونا سبب افزایش تلاش در کشورهای ثروتمند برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا شده است، دانشمندان و سازمانهای بینالمللی میگویند که مقابله با نابرابری واکسن، تنها راه مبارزه با تهدید جهانی کووید -19 است.
تهران - ایرنا - در پی موجی از ابتلا به کرونا در آمریکا که با شیوع سویه اومیکرون به راه افتاد، موزههای این کشور به تعطیلی موقت یا کاهش ظرفیت بازدید روی آوردهاند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان جهانی بهداشت (WHO) طی دستورالعملی به ارائه تعاریف و واژه شناسی به روز شدهای در مورد دزهای بعدی (بوستر یا اضافی) واکسن کووید -19 پرداخته است. * بنابر تعریف این سازمان، تزریق دزهای "یادآور" (بوستر / تقویتی) برای اکثریت افراد انجام میشود که بر حسب برند واکسن دریافتی (تک دز یا دو دز)، فرایند واکسیناسیون اولیه (کامل) را تکمیل کردهاند و به...
دزهای تقویتی واکسنهای کووید اکنون به طور گسترده در کشورهای مختلف در دسترس هستند و بزرگسالان (و برخی از نوجوانان) تشویق میشوند تا برای جبران کاهش اثربخشی واکسیناسیون اولیه، دزهای بیشتر از واکسن را نیز دریافت کنند.
اقتصادنیوز: مسئول بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: بیماری سویه جدید امیکرون بسیار مسری است و یک نفر مبتلا میتواند به سرعت 10 نفر از اطرافیان خود را درگیر کند.
تهران - ایرنا - مدیر پژوهشی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیش از 320 طرح پژوهشی در 2 سال گذشته در این پژوهشکده به تصویب رسید که بخشی از آنها در حال اجرا و بخشی به پایان رسیده است.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ضمن هشدار نسبت به اوج گیری اومیکرون در کشور ظرف 3 تا 4 هفته آینده، بر رعایت پروتکل های بهداشتی و تزریق دوز سوم واکسن کرونا در زمان طلایی دو سه هفته پیش رو تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حمیدرضا جماعتی در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران، گفت: با توجه به اینکه امیکرون از نظر سرایت زایی نسبت به ویروس دلتا تقریبا سه برابر سرایت زایی بیشتری دارد و حتی وقتی یک نفر مبتلا میشود میتواند ویروس را به 10 نفر دیگر هم انتقال دهد و سرعت تقسیم شدن به دوتا را تقریبا یک و نیم تا دو روز میتواند ادامه دهد و این سبب افزایش قدرت سرایت زایی این...
استان ها - ایرنا - گرچه اکنون بیشتر مناطق کشور از نظر کرونایی رنگ آبی به خود گرفته اما به گفته ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا، با انتشار سویه اومیکرون ویروس کرونا، ظرف چند هفته وضعیت کرونایی ممکن است به یک نقشه قرمز کرونایی تبدیل شود.
نشانه های هر واریانت یا سوش کرونا با واریانت های دیگر متفاوت است؛ دانشمندان به تازگی در بررسی های خود به مهمترین علامت و شاخص واریانت اومیکرون را شناسایی و اعلام کرده اند.
تهران - ایرنا - سازمان جهانی بهداشت در راستای پشتیبانی فنی و عملیاتی خود از جمهوری اسلامی ایران در مقابله با بحران کووید -19، تعداد دو میلیون تست خودکار استخراج اسید نوکلئیک را با حمایت مالی دولت آلمان خریداری و به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اهدا کرده است.