سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه ییل در آمریکا نشان میدهد دلیل تجربه علائم شدید کرونا واکنش التهابی ضد ویروسی بدن افراد مبتلا به این بیماری است.
تهران - ایرنا - عضو کمیته علمی کشوری کووید 19 گفت: اومیکرون ظرف 17 روز می توان سویه غالب کشور شود، با ورود این سویه ظرف این مدت انتظار داریم اغلب بیماران از نوع این سویه جدید کرونا باشند.
دبیر کمیته علمی کشوری کووید 19، با اشاره به سرعت شیوع سویه اومیکرون، گفت: قرنطینهها درباره مدارس، دانشگاهها، کنسرتها، ورزشگاهها، رستورانها و مجامعی که بیش از 10 نفر در آن مکانها حضور دارند، اعمال شود. زیرا بحث جدی است و اگر این اقدامات را انجام ندهیم، احتمالا طی سه تا چهار هفته آینده شاهد پیک اومیکرون در کشور خواهیم بود.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با هشدار نسبت به شیوع تند سویه امیکرون کرونا، خواستار بازگشت محدودیتهای کرونایی شد و گفت: بحث جدی است و اگر این اقدامات را انجام ندهیم، احتمالا طی سه تا چهار هفته آینده شاهد پیک امیکرون در کشورمان خواهیم بود.
امروز اولین ابتلا به کرونای اومیکرون در کشور در حالی گزارش شد که بر اساس پیشبینیها این سوش به محض اولین ابتلا تا 17روز بعد کشور را درگیر خوهاد کرد؛ حال اگر با این وجود آیا لازم است مدارس حضوری برگزار شود، آنهم در حالی که بیشترین قربانیان اومیکرون گروه سنی دانش آموز است؟
دبیر کمیته علمی کرونا با اشاره به پیشنهاد تعطیلی 4 هفتهای برای جلوگیری از شیوع اومیکرون در کشور از ارائه پیشنهاد واکسیناسیون 7 تا 11 ساله ها به ستاد مقابله با کرونا خبر داد.
اگر قرار باشد پیکی با امیکرون در کشور ایجاد شود، باتوجه زمان شیوع تندی که ویروس دارد، احتمال دارد که طی چند هفته آینده ما نیز شاهد این پیک باشیم.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: درجلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونای وزارت بهداشت که با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل این وزارتخانه برگزار شد، مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران تاییدشد.
نتایج جلسه امروز درخصوص تمهیدات اندیشیده شده جهت جلوگیری از شیوع سویه جدید در کشور متعاقبا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در حاشیه جلسه کمیته علمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باتوجه به اینکه در بیش از 89 کشور امیکرون تایید شده است و سازمان جهانی بهداشت هم این موضوع را اعلام کرده است اظهار داشت: لازم است رعایت پروتکل ها با همان جدیت قبل پیگیری شود و همان اقداماتی که در پیکها داشتیم، باید با همان جدیت پروتکلهای بهداشتی...
ما فرصت محدودی داریم چون هر 7 تا 8 سال میزان جمعیت مولد کمتر میشود و این روند تا 15 سال آینده ادامه خواهد داشت.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با هشدار نسبت به شیوع تند سویه امیکرون کرونا، خواستار بازگشت محدودیتهای کرونایی شد و گفت: بحث جدی است و اگر این اقدامات را انجام ندهیم، احتمالا طی سه تا چهار هفته آینده شاهد پیک امیکرون در کشورمان خواهیم بود.
طبق آخرین آمار جهانی در شبانهروز گذشته بیش از 741 هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و همچنین 7 هزار و 441 نفر جان خود را از دست دادند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حامد برکاتی در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه وزارت بهداشت، گفت: برای موضوع جمعیت همه باید تمام قد فعالیت کنند درغیر اینصورت جمعیت پیش رو قابل مدیریت نخواهد بود. الان هم دیر شده است و زمان خیلی خوبی نیست. او با اشاره به اینکه بر اساس آخرین سرشماری کشوری سال 1395 قاعده هرم جمعیتی کشور در حال کوچک شدن است، تصریح...