سیا و موساد پشت پرده حمله پهپادی به مقر الکاظمی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سعید شهرابی فراهانی کارشناس مسائل سیاسی نوشت: بعد از برگزاری انتخابات مجلس عراق در 18 مهرماه که با مشارکت کم و بیش 40 درصد واجدین حق رأی برگزار شد، جریان وابسته به مقتدی صدر و همچنین نخست وزیر عراق با اعلام نتایج زود هنگام انتخابات و استقبال از پیروزی، خود را حائز کسب اکثریت کرسیهای پارلمانی اعلام کردند در حالی که جریانهای سیاسی مستقل و حامیان مقاومت از قبول آمار مذکور امتناع کردند.
اگر نگاهی به منطقه خلیج فارس و خاورمیانه و هر جا که محور مقاومت به عنوان حامی مردم مظلوم و مستضعفین از محور باکو، ترکیه، لبنان، عراق، افغانستان، فلسطین، یمن و... قرار دارد بیندازیم متوجه میشویم که آنها در برابر ظلم و ظالم ایستادگی کردهاند، کشورهای غربی مخصوصا آمریکا، انگلیس و فتنهگر عالم و جهان اسلام یعنی رژیم غاصب صهیونیستی سعی کرده اند در آن مناطق، التهاب امنیتی و جنگ داخلی (تفرقه بین شیعه، سنی ومسلمانان با دیگر ادیان الهی) راه بیندازند تا با قتل، غارت، تجزیه، خدشه به امنیت ملی کشورها؛ دولت های وابسته به خود را روی کار آورند تا بتوانند به اهداف درازمدت خود از بعد استراتژیک، استعماری، منفعت اقتصادی کلان و ضربه زدن به محور مقاومت و در رأس آن ایران که همواره حامی مظلومان و مردم رنجدیده در مناطق مذکور و سراسرجهان اسلام است بپردازند.
اعتراضات مسالمت آمیز مردم عراق به نتایج شمارش آراء در اعلام زود هنگام نتایج انتخابات در مورخ 14 آبان در نزدیکی منطقه سبز بغداد با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی دولتی به سمت تظاهر کنندگان همراه شد که دو کشته و 125 زخمی نیز بر جای گذاشت.
دلسوزان، نخبگان و برخی از علما و سیاسیون عراقی خواستار بررسی ماجرا از سوی دادگاه فدرال و شورای عالی قضایی شدند. لیکن درادامه و در حادثهای تعجبآور؛ با قرائنی که از برنامه ریزی و هماهنگی اطلاعاتی و عملیاتی حکایت دارند - حمله پهپادی به نزدیکی محل زندگی نخست وزیر صورت پذیرفت که هدف قطعی آن؛ شعله ورشدن فتنه و درگیری های داخلی در عراق است.
رد پای طراحان و عاملان حمله به محل استقرار الکاظمی را باید در سفارتخانه غربی و چند کشورعربی و سرویس های جاسوسی سیا، موساد، mi6 پیگیری کرد. از ابتدای غائله انتخابات عراق؛ جریان های ضدمقاومت دائما در تلاش بوده اند تا معترضین عراقی و به ویژه اضلاع بسیج مردمی را به شکست سنگین در عرصه سیاسی انتخابات و تلافی این ادعا در کف خیابان متهم کنند و حتی پای ایران را نیز به میان بکشند. حال آنکه که خطوط تحلیلی ماجرا نشان می دهد که بیتوتهگران سفارتهای خارجی در پی پنهان کردن شتر در مناره هستند!
گسترش اعتراضات مردمی در سرزمین بینالنهرین از فاز سیاسی به درگیری نیروهای امنیتی دولتی، فضای مساعدی را برای تحرکات آشوبطلبانه عاملین و مرتبطین به سفارتخانههای خارجی فراهم ساخته است که قطعا میتواند منجر به سازماندهی و تحرک بیشتر سرپنجههای اطلاعاتی غربی، عبری، عربی به سوی میادین بغداد و سایر استانهای ملتهب عراق شود.
بی ثباتی در عراق خواسته اصلی آمریکاییها برای مجاب کردن مسئولان ارشد بغداد است تا بهانهای برای ماندگاری بیشتر در خاک این کشور پیدا کنند. هر چند که طبق قانون پارلمان عراق، نظامیان آمریکایی باید آنجا را ترک کرده و مانند افغانستان از عراق هم فرار را بر قرار ترجیح بدهند.
سابقه تاریخی نشان داده که این قبیل کارها، سناریوی است که در اتاقهای اطلاعاتی و امنیتی سرویسهای جاسوسی غربی و عبری تدوین شده و دستگاههای وابسته اطلاعاتی عربی هم تنها مجری آن هستند و بلافاصله دنیای استکبار هم آنرا محکوم میکنند که نمونه آن اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و وزرای خارجه انگلیس و فرانسه است که قیافه حق به جانب میگیرند اما اینها مصداق ضرب المثل دزد دزد کردن دزدهای گردنه است تا نگاهها به آنها معطوف نشود.
نخبگان مردمی و مقاومت عراق باید با تلاش و توان مضاعف، مسئله تعرض پهپادی به مقر الکاظمی را پیگیری کنند. اساسا در اینجا مسئله تبرئه مقاومت از چنین اقدام ناشیانهای موضوعیت ندارد، بلکه گستاخی سفارتخانههای خارجی و جوخه های امنیتی آنها در بر هم ریختن فضای عراق؛ نشانگر برنامه های پیچیده ای است که در صورت مهار نشدن؛ وخامت اوضاع را تشدید خواهد کرد.
انتهای پیام /
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید عراق سیا موساد سعید شهرابی فراهانی کارشناس مسائل سیاسی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است