صدر پیشتاز و مالکی شگفتیساز؛ اولویت مقتدی خروج آمریکا از عراق
گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، امیر قشقایی، انتخابات پارلمانی با وجود مشارکت 9 میلیونی و میانگین حضور 41 درصدی مردم این کشور پای، صندوقهای رای برگزار شد. بلافاصله پس از پایان انتخابات، رای شماری صندوقها آغاز شد و در نهایت بعد از دو روز به طور قطعی اعلام شد که جریان صدر به رهبری «مقتدا صدر» با کسب 73 کرسی بیشترین کرسیها را از آن خود کرده است و این گونه جوانان صدری از همیشه...
گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، امیر قشقایی، انتخابات پارلمانی با وجود مشارکت 9 میلیونی و میانگین حضور 41 درصدی مردم این کشور پای، صندوقهای رای برگزار شد. بلافاصله پس از پایان انتخابات، رای شماری صندوقها آغاز شد و در نهایت بعد از دو روز به طور قطعی اعلام شد که جریان صدر به رهبری «مقتدا صدر» با کسب 73 کرسی بیشترین کرسیها را از آن خود کرده است و این گونه جوانان صدری از همیشه بیشتر به آرزوهای خود نزدیک شدند.
ائتلاف «تقدم» وابسته به «محمد الحبوسی» رئیس پیشین پارلمان از اهل سنت با کسب 41 کرسی در رده دوم قرار گرفت و «ائتلاف دولت قانون» به ریاست «نوری المالکی» نخست وزیر اسبق عراق نیز با کسب 37 کرسی، سومین گروهی است که بیشترین کرسیهای پارلمان را از آن خود کرده است. براساس نتایج اولیه اعلامی انتخابات پارلمانی عراق، «حزب دموکرات کردستان عراق» به ریاست «مسعود بارزانی» نیز در این انتخابات 32 کرسی و ائتلاف «الفتح» به ریاست «هادی العامری» 14 کرسی را از آن خود کرده اند. نمایندههای مستقل و وابسته به اعتراضات اکتبر نیز توانسته اند در این دوره نمایندههایی به پارلمان برسانند.
نتیجه نهایی انتخابات عراق واضح میکند که جریان صدر به رهبری مقتدی صدر موفق شده تا پیروزی حداکثری را در پارلمان عراق به دست بیاورد و در نهایت خود را به فردی اثرگذار در آینده سیاسی عراق تبدیل کند.