شنبه 24 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

کازابلانکا پس از ماه‌ها تمرین و با کستی از بازیگران چهره و شناخته شده سینما و تئاتر، از پنجشنبه شب در تالار حافظ به روی صحنه رفته و دو شب اجرای موفقیت‌آمیز را پشت سر گذاشت و افتتاحیه این نمایش همراه تولد «ایوب آقاخانی» بود.

سریال «بازی شجاعت» به نویسندگی و کارگردانی سولماز فرخ منش و تهیه کنندگی امین سالمی وارد مرحله پیش تولید شد.

فریبا نادری در مصاحبه‌ای صادقانه در برنامه «پامپ» با اجرای امیرحسین قیاسی گفت: «به دخترم گفتم دو دانگ خانه به نام توست، اما حقیقت این بود که کل شش دانگ را به نامش زدم و به او دروغ گفتم. حالا همان دخترم با همین خانه می‌خواهد من را بیرون کند و تنها ده سال وقت دارم از آنجایی که به خودم رفته و شباهت زیادی به من دارد اگر تصمیم بگیرد، آواره می‌شوم.»

ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد، پیشرفته‌ترین ماشین جنگی جهان، با بیش از 4500 ملوان و 75 جنگنده به دریای کارائیب اعزام شده تا در برابر ونزوئلا قدرت‌نمایی کند. اما آیا این غول 13 میلیارد دلاری به تنهایی قادر به سرنگونی رژیم مادورو است؟

برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری

«بچه مردم» داستانی متفاوت از دنیای نوجوانی روایت می‌کند که کسی به دنبال آن‌ها نمی‌گردد. روایتی که گاه از نفس می‌افتد اما همچنان برای تماشا بیننده را جذب می‌کند.

اخیرا چند نفر از اراذل و اوباش در اقدامی وحشیانه با استفاده از سلاح سرد در یکی از خیابان‌های جنوب تهران به مردم حمله‌ور شده‌اند. در این حمله اوباش حتی با استفاده از خودروی پژو هم تلاش کردند که مردم را زیر بگیرند که باعث خسارات مالی و جسمی گردیده است. تصاویری از این صحنه دلخراش را ببینید.

محمود استاد محمد در 3 آبان سال 1329 به دنیا آمد. به مناسبت تولد او، در ادامه نگاهی کوتاه به زندگی و آثار این هنرمند خواهیم داشت.

گروه ویژه اقدام مالی در بیانه خود ضمن اذعان به از سرگیری تعامل ایران با این نهاد برای رفع کاستی‌های موجود در نظام مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، اعلام کرده است که ایران همچنان در فهرست کشورهای با ریسک بالا باقی خواهد ماند تا زمانی که برنامه اقدام خود را به طور کامل اجرا کند.

دو فیلم ایرانی به صورت غیرقابل باوری در جشنواره اسرائیلی حیفا حضور دارد؛ تهیه‌کننده فیلم می‌گوید که با دفتر پخش جهانی قرارداد بستیم که در هیچ جشنواره اسرائیلی حضور نداشته باشیم اما متأسفانه خلاف قرارداد عمل کرده است.

انتقادهای شدید معصومه ابتکار، رئیس اسبق سازمان حفاظت محیط‌زیست، از رویه دولت‌های نهم و دهم، خصوصا در مساله آب را در ادامه می‌بینید و می‌شنوید.

آسیبی که در کار برخی دوستان انقلابی دیده می‌شود این است که چون طرف، دشمن است، در دشمنی با او همه حدود را رد می‌کنند.

باید راهی میانه ساخت: یک سیاست خارجی فعال، که هم ظرفیت چانه‌زنی داشته باشد و هم ابزار بازدارندگی. ایران باید با طمانینه متهم‌شدن به تهدید را پاسخ دهد، اما هر گام تحریک‌آمیز را به عنوان بهانه‌ای برای حمله تلافی نکند. در این مسیر، نباید از ابزار حقوق بین‌الملل چشم بپوشیم.

سوئد آماده است برگ برنده‌ای به اوکراین بدهد؛ جنگنده چابک و هوشمند «گریپن» که حتی از جاده‌های معمولی هم می‌تواند برخیزد و سامانه‌های روسی را فریب دهد. آیا این جنگنده اسکاندیناویایی معادلات جنگ را تغییر می‌دهد؟

مراسم بزرگداشت فرهاد آییش همراه با رونمایی از مجموعه نمایشنامه‌های او با عنوان «چمدان تئاتر» با حضور جمع بسیاری از اهالی سینما و تئاتر در تالار رودکی برگزار شد.

اما نباید فریب این صحنه‌سازی‌ها را خورد. آنچه در حال شکل‌گیری است، نه صلح، بلکه مرحله‌ای تازه از رقابت راهبردی میان دو ابرقدرت اقتصادی است؛ رقابتی که در آن تجارت و فناوری، به ابزارهای فشار ژئوپلیتیکی تبدیل شده اند. حتی اگر در ظاهر، چین برنده جنگ تجاری ترامپ به نظر برسد، نتیجه نهایی برای نظم جهانی تلخ و ناامیدکننده است: دو قدرتی که زمانی ستون‌های تجارت آزاد جهانی بودند، اکنون خود در...