شنبه 9 فروردین 1404

فناوری فضایی

فناوری فضایی

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری رهبر در بازدید از شرکت خصوصی و دانش بنیان "امید فضا" گفت: صنعت فضایی در آینده حکمرانی کشور نقش کلیدی دارد و آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند. محمد مخبر در این بازدید که عصر امروز (سه شنبه) صورت گرفت پس از دیدار و گفت‌و‌گو با جوانان نخبه گفت: بازدید از این مراکز دانش بنیان و صحبت با...

خبرگزاری تسنیم

دستیار رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند گفت: یکی از مشکلات شرکت های دولتی بروکراسی اداری است که مانع حل سریع مشکلات می شود.

وب‌گاه الف

مشاور و دستیار رهبری انقلاب با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهای جهان و نیز برخی همسایگان ما تشنه خرید خدمات فضایی شرکت‌های ایرانی هستند، گفت: صنعت فضایی در آینده حکمرانی کشور نقش کلیدی دارد و آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند.

خبرگزاری مهر

دستیار مقام معظم رهبری رهبر در بازدید از شرکت خصوصی و دانش بنیان "امید فضا" گفت: صنعت فضایی در آینده حکمرانی کشور نقش کلیدی دارد و آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند.

وب‌گاه عصر ایران

تعداد بالای گزارش‌های مشاهده یوفوها در دهه‌های 1950 و 60 ناشی از آزمایش‌های هواپیماهای جاسوسی پیشرفته ایالات‌متحده و فناوری فضایی، مانند بالون‌های ارتفاع بالا و هواپیماهای جنگنده بود. حتی چندین پروژه تحقیقاتی مخفی شامل هواپیماهایی بود که مانند جنگنده بمب‌افکن کانادایی VZ-9AV Avrocar برای برخاستن و فرود عمودی طراحی‌شده بودند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

بلوک انتقال مداری سامان که توسط پژوهشگاه فضایی طراحی شده است، قابلیت انتقال ماهواره‌ها از ارتفاع 300 کیلومتر به 7000 کیلومتر دارد و در آینده از نسخه‌های مختلف این بلوک‌ها برای ماموریت‌هایی نظیر تزریق چند ماهواره در مدارهای مختلف استفاده خواهد شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی فضایی وزارت دفاع به برنامه‌های ارتقای ماهواره‌بر سیمرغ اشاره کرد و گفت: توانایی سیمرغ که اکنون قابلیت حمل 300 کیلوگرم محموله به مدار را دارد، در نسخه‌های آینده به 500 کیلوگرم ارتقا خواهد یافت.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان این‌که «به‌زودی شاهد پرتاب‌های ماهواره‌ای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهواره‌بر سریر می‌تواند محموله‌هایی تا وزن 1.5 تن را به مدار لئو منتقل کند که اولین گام برای دستیابی به مدار 36000 کیلومتر خواهد بود. احمد حسینی مونس در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه صنعت هوایی و فضایی کیش اظهار کرد: فناوری فضایی امروز به یکی از ارکان...

وب‌گاه خبر آنلاین

سخنگوی فضایی وزارت دفاع به برنامه‌های ارتقای ماهواره‌بر سیمرغ اشاره کرد و گفت: توانایی سیمرغ که اکنون قابلیت حمل 300 کیلوگرم محموله به مدار را دارد، در نسخه‌های آینده به 500 کیلوگرم ارتقا خواهد یافت. مراحل طراحی و ساخت این نسخه‌ها در حال انجام است و به‌زودی شاهد پرتاب‌های موفق دیگری خواهیم بود.

وب‌گاه فرارو

سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: ««توانایی سیمرغ که اکنون قابلیت حمل 300 کیلوگرم محموله به مدار را دارد، در نسخه‌های آینده به 500 کیلوگرم ارتقا خواهد یافت. مراحل طراحی و ساخت این نسخه‌ها در حال انجام است و به‌زودی شاهد پرتاب‌های موفق دیگری خواهیم بود.»

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سخنگوی فضایی وزارت دفاع اعلام کرد: ماهواره‌بر سیمرغ به توان حمل 500 کیلوگرم محموله ارتقا می‌یابد؛ به‌زودی پرتاب‌های موفق دیگری خواهیم داشت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: به زودی شاهد پرتاب‌های ماهواره‌ای موفق دیگری خواهیم بود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان این‌که «به‌زودی شاهد پرتاب‌های ماهواره‌ای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهواره‌بر سریر می‌تواند محموله‌هایی تا وزن 1.5 تن را به مدار لئو منتقل کند که اولین گام برای دستیابی به مدار 36000 کیلومتر خواهد بود. سخنگوی فضایی وزارت دفاع با بیان این‌که «به‌زودی شاهد پرتاب‌های ماهواره‌ای موفق دیگری خواهیم بود»، گفت: ماهواره‌بر سریر می‌تواند محموله‌هایی تا وزن...

خبرگزاری تسنیم

سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: در حال حاضر بر روی توسعه ماهواره برهای کلاس متوسط تمرکز کرده‌ایم. هدفگذاری ما رسیدن به توانایی پرتاب 5 تن محموله به مدار LEO (مدار نزدیک زمین) است. با تخصیص منابع مناسب، این هدف در مدت 3 سال قابل دستیابی است.

خبرگزاری تسنیم

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تصاویر ماهواره‌ای ابزاری قدرتمند و ضروری برای پایش موضوعات مختلف محیط زیست ازجمله آلودگی هوا، آلودگی آب، ریزگردها، تغییرات اقلیمی، آلایندگی خاک و... هستند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در نشست آخرین دستاورد‌ها و پروژه‌ها در حوزه ماهواره که به مناسبت هفته جهانی فضا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، صنعت فضایی را یکی از صنایع مهم برای کشور‌ها دانست و افزود: هر کشوری که این صنعت را در اختیار داشته باشد موفقیت‌هایی را برای کشور خود کسب می‌کند. وی افزود: ایران از سال 84 که سازمان فضایی تاسیس شد با شیب تندی موفقیت‌های...