فناوری فضایی
فناوری فضایی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، صبح امروز چهارشنبه 28 شهریورماه 1403 با حضور دکتر حسن سالاریه، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران و امیر مجید فخری، معاون وزیر و رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و مدیران دو مجموعه، توافقنامه همکاری در خصوص استفاده از دادههای ماهواره «خیام» برای تولید، ذخیرهسازی و ارائه تصاویر ارتوفتو و نقشههای پایه بهروز شده امضا شد. در این جلسه دکتر...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه فرا سازمانی ستاد سیاستگذاری و برنامهریزی هفته جهانی فضا با حضور نمایندگان سازمانهای متولی و بهرهبردار از خدمات صنعت فضایی در محل سازمان فضایی ایران برگزار شد. دکتر حسن سالاریه؛ معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران، پس از این جلسه در صفحه خود در ویراستی نوشت: هفته جهانی فضا با شعار فضا و تغییرات اقلیمی در پیش است. سازمان فضایی ایران...
توافق نامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با موضوع استفاده از دادههای ماهواره خیام برای تولید محصولات ارتوفتو و نقشههای پایه بهروز شده امضا شد.
اولین جلسه فرا سازمانی ستاد سیاستگذاری و برنامهریزی هفته جهانی فضا با حضور نمایندگان سازمانهای متولی و بهرهبردار از خدمات صنعت فضایی در محل سازمان فضایی ایران برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محرم غیاثوند، شرکت صا ایران را یکی از پیشرانهای فناوری فضایی کشور دانست و گفت: پس از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره امید در سال 87، به منظور توسعه صنعت فضایی بیش از 20 ماهواره را در سکوهای مختلف نانو ماهواره، میکرو ماهواره و مینی ماهوارهها توسعه داده است. این ماهوارهها شامل طیف متنوعی از ماموریتهای فضا پایه از قبیل تصویر برداری، موقعیت یابی، مخابراتی...
میکروماهواره چمران1 با موفقیت در مدار قرار گرفت و فصل جدیدی را در تاریخ صنعت فضایی ایران رقم زد. این دستاورد بزرگ، نشان از توانمندی بالای دانشمندان و مهندسان ایرانی در بومیسازی فناوریهای فضایی و توسعه منظومههای ماهوارهای دارد.
پرتاب موفقیتآمیزماهواره چمران، 3 شاخص اصلی داشت که آن را از سایر ماهوارههای ایران متمایز میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن سالاریه در اولین همایش بینالمللی باتری لیتیومی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان، این همایش را فرصتی مناسب برای شکلگیری یک اجماع مشترک میان مراکز تحقیقاتی، علمی، دانشگاهی و صنعتی دانست و گفت: صنعت فضایی از یک سو یک مشتری بسیار جدی برای دستاوردها و محصولات سایر صنایع است و از سویی دیگر با تجاریسازی فناوریهای اکتسابی در این حوزه و سرریز آن به سایر...
اقتصادنیوز: رئیس سازمان فضایی ایران اظهار داشت: طی هفتههای آینده آماده پرتاب چند ماهواره خواهیم بود.
رئیس سازمان فضایی ایران در همایش باتریهای لیتیومی گفت: طی هفتههای آینده آماده پرتاب چند ماهواره خواهیم بود.
شناگرانی که در المپیک این ماه پاریس برای کسب طلا میجنگند، از جدیدترین لباسهای شنا استفاده میکنند که سلاح مخفی آنها در استخر است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صنعت فضایی، که شامل تحقیق، توسعه، ساخت و پرتاب فضاپیما و ماهواره میشود، نقشی حیاتی در دنیای امروز ایفا میکند. این صنعت نه تنها به ما امکان میدهد تا به اکتشافات شگفتانگیزی در اعماق فضا دست بزنیم، بلکه فواید بیشماری برای زندگی روزمره ما نیز به ارمغان میآورد. در ادامه تاریخچه دستاورد کشورمان در حوزه پرتاب ماهواره از اوایل انقلابتا امروز را...
جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور در حوزه علوم و فناوری هوافضا طی بیانیهای حمایت خود را از سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.
کمهزینهترین و مؤثرترین راه برای شناسایی مناطق مستعد بیابانزایی و ایجاد راهکارهایی جهت پیشگیری و کاهش سرعت آن در ایران، استفاده از فناوری سنجش از دور و دادههای ماهوارهای است.
رئیس سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهواره طلوع 3 و ماهواره ناهید 2 تا چند ماه آینده خبر داد. وی اعلام کرد که بلوک انتقال مداری و نخستین پرتاب تحقیقاتی منظومه شهید سلیمانی در سال 1403 انجام خواهد شد.
ماهواره ظفر2 به عنوان یک ماهواره دانشگاهی و یکی از پروژههای مهم فضایی ایران قرار است در سال جاری به فضا پرتاب شود؛ ماهواره ظفر 2 یک ماهواره سنجشی با قابلیتهای متفاوت، طراحی و ساخته شده است.