فناوری فضایی
فناوری فضایی
برتری آمریکا در فضا باعث شده تا رقبای واشنگتن، یعنی چین و روسیه برای خنثیکردن این برتری وارد رقابت فضایی شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضی گرشاسبی، اکثر مردم وقتی نام ماهواره را میشنوند شاید از کاربردهای روزمرهای که مدام با آن سروکار دارند و ارتباط این کاربردها با ماهواره ذهنیتی نداشته باشند و برای خیلی از مردم این سوال مطرح شود که پرتاب ماهواره چه سودی برای زندگی ما خواهد داشت؟ شاید دور از ذهن خیلیها باشد اما واقعیت این است که بسیاری از عوامل اطراف ما در شبانه روز که...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی بلالی امروز در اختتامیه رویداد «جام رسانه امید» با بیان اینکه امروز موشکهایی با برد 2 هزار کیلومتر و دقت اصابت نقطهای داریم، اظهار کرد: شکستهای بسیاری در صحنه ایجاد این توان داشتیم، اما از دور خارج نشدیم و از میدان به در نرفتیم. امروز موشکهای ما همگی نقطهزن هستند و این با امید و دانشآفرینی و تکیه بر توان جوانان به دست آمده است. وی...
مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران گفت: ما به قلههای فناوریهای فضایی هم خواهیم رسید و این امر با تلاش و پیگیری جوانانمان به نتیجه نهایی میرسد.
جلسات کارگروههای تخصصی ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات با محوریت «هوشمندسازی»، «ارتباطات»، «ماهواره» و «امنیت سایبری» به ریاست سید محمد کرباسی و با حضور اعضاء کارگروهها برگزار شد.
دوره آموزشی بینالمللی تعیین سطح و نوع کشت محصولات کشاورزی توسط متخصصان مرکز تحقیقات فضایی پژوهشگاه فضایی ایران برای کشورهای عضو ایزنت (شبکه بینالدولی اسلامی در علوم و فناوری فضایی (ISNET)) برگزار شد.
پروژه درخت علم و فناوری فضایی پژوهشگاه فضایی ایران در حوزههای مهندسی فضایی، مدیریت، علوم فضایی، کاربرد و بهرهبرداری تدوین شده است که این پروژه راهنما و چارچوبی برای همکاریهای پژوهشی مورد نیاز با دانشگاهها و مراکز پژوهشی است.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: اتمام نمونه دوم ماهواره پارس1، تکمیل تستهای نهایی ماهواره ناهید2 و سامان1 و آمادهسازی آنها برای پرتاب و نیز تجاریسازی دستاوردها در سطح بینالمللی از دیگر برنامههای مهم پژوهشگاه در سال 1403 است.
پژوهشگاه فضایی ایران 22 محصول دانشبنیان بسیار مهم را تولید کرده است که این محصولات، به عنوان سرریز فناوری پژوهشگاه فضایی ایران محسوب میشوند.
این پروژه موسوم به PASTA(دستگاه استریلیزاسیون و تصفیه هوای پلاسما) از همان فناوری پلاسمای مورد استفاده در فناوریهای فضایی نظیر موaک «فالکون 9» شرکت اسپیسایکس استفاده میکند.
مریلین هیوسون، اکنون چهرهای برجسته در صنعت هوافضا، صنایع نظامی و البته، راهبردهای دفاعی است که به دلیل مدیریت و رهبری خاص در شرکت لاکهید مارتین، نام خود را در فهرست برترین مدیران یک قرن اخیر ثبت کرده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: سالی که گذشت امیدهای فضایی دوباره زنده شد، نگاه مردم به آسمان خیره شد و بارها برای دیدن دستاوردهای دانشمندان ایرانی، سرمان را با افتخار بالا گرفتیم. سال 1402 پررونقترین سال در تاریخ صنعت فضایی کشور بود. با وجود این حقیقت که فرصت های فضایی زمینه تولید قدرت و ثروت را برای کشور فراهم میآورد اما در سالهای اخیر و دهه نود نهتنها از...
اقتصادنیوز: مریلین هیوسون به اندازهای در دوران کاری و حرفهای خود موفق بود که طی سالهای 2010، 2011، 2012 و 2015 از سوی مجله فورچون به عنوان یکی از 50 زن قدرتمند در عرصههای تجاری معرفی شد.
بعد از 12 پرتاب موفق ایران در صنعت فضایی و قرار گرفتن دو ماهواره «خیام» و «پارس 1» در مدار توسط ماهوارهبرهای بینالمللی، اکنون صنعت فضایی کشور به سمت طراحی و ساخت ماهوارهبرهای سنگین چون «سریر» و «قائم 105 و 120»، توسعه آزمایشگاههای تجمیع و تست تا ماهوارههای کلاس هزار کیلوگرم و توسعه ایستگاه فضایی چابهار برای دستیابی به مدار خورشید آهنگ خیز برداشته و امیدوار است سال جاری اولین پرتاب...
در سال 2023، 22769 شرکت تجاری مرتبط با هوافضا در چین به تازگی ثبت شده بودند که بیش از پنج برابر تعداد در سال 2019 است. در میان شرکتهای ملی تجاری مرتبط با هوافضا، 82.4 درصد شرکتهای خصوصی هستند.