یک‌شنبه 4 آذر 1403

قسط وام یک میلیونی چقدر است؟/ پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا / مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
قسط وام یک میلیونی چقدر است؟/ پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا / مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت!

در پی بالا گرفتن بحران کرونا در آمریکا و اروپا، شبکه دولتی انگلیس اذعان کرد بحران کرونا، حاکی از ناکارآمدی نظام سرمایه‌داری است.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

***********

*س_کیهان_س*

مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت «امیدوارم وضع بدتر شود»!

متهم پرونده نظرسازی برای آمریکا ابراز امیدواری کرد اوضاع بدتر شود و به انفجار مردم ختم گردد!!

در حالی که این مدعی بدخواهی برای یک ملت صرفا از دشمنان آن برمی‌آید و در مواضع برخی مقامات احمق آمریکا و مزدوران آنها (سازمان منافقین و سلطنت‌طلب‌ها) دیده می‌شود، عباس عبدی به خبرگزاری ایلنا گفت: «(درباره سال 99) نمی‌توانیم پیش‌بینی قطعی یا خیلی دقیقی داشته باشیم اما به یک مساله می‌توان امیدوار بود، آن هم اینکه اوضاع بدتر می‌شود و این بدتر شدن می‌تواند فرصتی باشد برای اینکه جامعه به این نتیجه برسد که اقدامی برای خروج از این وضعیت صورت دهد. این اقدام همان بازنگری در شیوه حکمرانی به معنای عام است.»

اگرچه آنچه عبدی گفته و خواسته است، کاملا قابل فهم است اما از باب آشکارسازی بیشتر موضوع بایستی اشاره کرد که او به همراه سایر دوستانش در ستاد اصلاحات بر خط «القای انزجار عمومی» حرکت می‌کنند و از این طریق در مسیر براندازی راه می‌پیمایند.

مشرق درباره این سخنان نوشت: عبدی و دوستانش اولا تقلایی وافر به خرج می‌دهند تا حقایق و مثبتات کشور را انکار کنند تا مثلا کسی متوجه نشود که ایران اسلامی بر خلاف بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان در قبال ویروس کرونا مشکل گرسنگی و کمبود کالایی ندارد و ثانیا آنها به مردم نمی‌گویند که مشکل در تمام کشورهای جهان هست و راه رفع مشکل هم «رأی خوب» است نه حرکت خیابانی و اغتشاش!

قبل از عبدی، سعید حجاریان نیز در اظهارات مختلفی تأکید کرده است که جامعه ایرانی عام‌البلوی است و مثلا باید منتظر اغتشاش به‌واسطه کرونا بود.

در همین حال برخی تئوریسین‌های دیگر اصلاحات از قبیل هادی خانیکی، احمد پورنجاتی، رضا صالحی امیری و محمدرضا تاجیک نیز جامعه ایرانی را خیزشی، در آستانه انقلاب، فاقد دستاوردهای کلان و مثبت و همچون کشتی تایتانیک که در حال غرق است معرفی کرده‌اند.

ارزیابی‌هایی که برخی محافل تحلیلی معتقدند بیشتر جنبه القایی و راهبری دارد و می‌خواهد راه اغتشاش را هموار کند.

یادآور می‌شود عبدی (عضو حزب منحله مشارکت) در دوره اصلاحات سفری مشکوک به پاریس داشت و با یکی از اعضای جاسوسخانه سابق آمریکا در تهران، ملاقات کرد.

بی‌بی‌سی: ناکارآمدی نظام سرمایه‌داری در بحران کرونا آشکار شد

در پی بالا گرفتن بحران کرونا در آمریکا و اروپا، شبکه دولتی انگلیس اذعان کرد بحران کرونا، حاکی از ناکارآمدی نظام سرمایه‌داری است.

وب‌سایت بی‌بی‌سی با‌اشاره به بحران مواد غذایی و ماسک و ژل ضد عفونی‌کننده در کشورهای غربی پس از شیوع کرونا نوشت: نظام توزیع کالا در سیستم اقتصادی در جهان خصوصا در کشورهای اروپایی و غربی، بر مبنای بازار تنظیم شده است. فراتر از نیاز، سعی در ایجاد نیاز کاذب می‌کند تا مصرف افزایش یابد. مطابق با توان مصرفی این جوامع و قدرت خرید، سبک و مدلی از تولید شکل گرفته و نظام تولید مطابق با میزان مصرف، خود را تجهیز کرده است. مردم نیز خود را با همین نظام هماهنگ کرده‌اند.

اما در هنگامه مواجهه با بحران کرونا، ضعف این سیستم مجددا آشکار شد. هجوم هیجانی مردم برای خرید، قفسه ها را خالی از کالا کرد. هر چقدر مسئولان در رسانه‌ها از مردم می‌خواستند تا بیش از نیاز خود دست به خرید نزنند، با مقاومت مردم مواجه می‌شدند.

مدیریت این معضل راهی جز دخالت حداکثری دولت نداشت. دیگر نه نظام افزایش مالیات و نه توصیه‌های اخلاقی و رسانه‌ای نمی‌توانست مصرف‌کننده غربی را وادار به کنترل خود کند. این دولت بود که باید مداخله می‌کرد و نظام توزیع و مصرف کالا را مطابق با بحران جدید سازماندهی کند. وقتی فروشگاه‌ها ملزم به رعایت سهمیه‌بندی فروش شدند، با عصبانیت مصرف‌کننده مواجه می‌شدند.

زیرا تا پیش از این حق با خریدار بود. اصل بر مصرف بود و سود شخصی فرد ارزشمند تلقی می‌شد. فردی که با این روش تربیت شده، چطور می‌تواند بپذیرد وقتی پول دارد و پول می‌دهد، حق ندارد بیشتر بخرد. مگرنه اینکه تا پیش از این رقابتی وسیع برای تامین نظر مصرف‌کنندگان بین شرکت‌های تولیدی شکل گرفته بود. آیا بنا بر شرایط پیشین، هر کس که پول دارد حق دریافت کالا و خدمات ندارد؟

جامعه مصرف‌گرای غربی در مواجهه با بحران کرونا، به سرعت دچار رویکرد حفظ بقا شد. هرکس خودش بر دیگری ارجح است مگر آنکه نیروی برتر با نام دولت به زور و برای تامین منافع کل جامعه، تولید، مصرف و سود را مدیریت کند. بنابراین راهی جز دخالت حداکثری دولت باقی نماند.

موضوع دیگری که طی این مدت بسیار مورد توجه قرار گرفته، حفظ منابع اولیه و محیط‌زیست است. افزایش جمعیت به منظور ایجاد مصرف‌کننده بیشتر و البته نیروی کار ارزانتر، یکی از الزامات نظام سرمایه‌داری برای حفظ روند رشد است. در شرایط بحران فعلی، به‌وضوح مشخص شد که تامین منابع اولیه کالاهای مورد نیاز این میزان از جمعیت با مشکل جدی مواجه است.

ممکن است سؤال شود پس تا به حال چطور مدیریت می‌شد. پاسخ مشخص است. همیشه بخشی از جامعه با فقر خود هزینه زندگی مابقی جامعه را تامین می‌کردند. اما از زمانی که بدن فقرا نیز کارکرد مسری برای ویروس کرونا پیدا کرد، مشخص شد که همه انسان‌ها برای همه انسان‌ها مهم هستند. پس باید از آنها نیز مراقبت کنیم. این یکی دیگر از دلایلی است که دولت‌ها مجبور به پرداخت هزینه‌های کلانی شدند که این بخش حذف شده از جامعه را که در تولید و مصرف نقش مورد نظر سرمایه‌دار را بازی نمی‌کردند مراقبت کنند.

تک‌تک این اقدامات همان کاری است که هواداران سرمایه‌داری بارها به عنوان نقد علیه نظام مدیریت اجتماعی سوسیالیستی بیان کرده‌اند. آنچه قطعی به نظر می‌رسد، نیاز به بازنگری بر نظام توزیع کالا و مصرف بر اساس تئوری‌های مصرف‌گرایانه کاپیتالیستی است. سیستمی که دقیقا در هنگامه بحران‌ها کارآمدی خود را از دست می‌دهد.

آمریکا در چاهی افتاد که می‌خواست دیگران در آن بیفتند

بسیار پیش آمده است که دشمنان ملت ایران و ابزارهای رسانه‌ای آنها مواردی را علیه نظام جمهوری اسلامی مطرح کرده و بعد از مدتی خودشان گرفتار همان موضوع شده و مانده‌اند که حالا چگونه آن را تحلیل کنند. اگر با همان منطق قبلی به سراغ موضوع بروند که قطعا خودشان هم محکوم‌اند. البته گاهی هم فراموشی کار دست آنها داده است.

به گزارش الف؛ در ماجرای شیوع ویروس کرونا همین اتفاق افتاد و رسانه‌های خارجی به‌ویژه شبکه‌های فارسی‌زبان، ایران را متهم به پنهان‌کاری، عدم رسیدگی به بیماران، پرهیز عمدی از اقدامات پیشگیرانه و بی‌مبالاتی در سطح مسئولان کردند. تا آنجا که گفتند چرا فلان نماینده مجلس، معاون وزیر بهداشت و یا کادر درمانی مبتلا به کرونا شده‌اند؟! و این نشان‌دهنده سهل‌گیری و عدم آگاهی و... است. و حتی ترامپ در نمایشی ساختگی تلاش می‌کرد با دست دادن با حاضرین به دنیا بگوید ببینید اینجا همه چیز در امن و امان است و ما نگرانی نداریم!

چرخ روزگار چرخید و بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس مبتلا به کرونا شد. خاندان سلطنتی بریتانیا مبتلا شدند. اعضای کنگره و نظامیان آمریکا به‌علاوه کادر درمانی نیز مستثنی نبودند. ترامپ تا به خودش آمد دید، با بیش از 250 هزار نفر مبتلا و بیش از 6 هزار جانباخته در صدر جدول جهانی گرفتاران به این ویروس قرار گرفته است.

آمریکا برای آنکه ژست بگیرد و با چند جعبه کمک ارسالی‌اش عکس یادگاری بگیرد، اعلام کرد اگر ایران «درخواست» کند، حاضر است کمک کند.

این دروغ بزرگ درحالی مطرح می‌شد که نیویورک تایمز در مقاله‌ای اعلام کرده: «ایالات متحده تحریم‌هایش را در هفته‌های اخیر افزایش داده و این تحریم‌ها خرید و فروش هرگونه کالا از جمله تجهیزات پزشکی را غیرممکن کرده است.»

نیویورک تایمز اعتراف می‌کند، ترامپ فرصت‌طلبانه به‌دنبال سوء‌استفاده از ویروس کرونا برای اعمال فشار بیشتر و مجبور کردن ایران به پذیرش شروط خود است.

محافل غربی و غربگراها، کلی سروصدا و جنجال راه انداختند که چرا باید دست رد به سینه خیرخواهان زده شود و کلی در ستایش ترامپ و تقبیح ایران نوشتند و گفتند.

این اتفاق بار دیگر وقتی ایران اعلام کرد نیازی به تیم 9 نفره پزشکان بدون مرز ندارد افتاد و فضایی علیه نظام تصمیم‌گیری در کشور راه افتاد.

حرفشان این بود که مسئولان ایرانی دچار توهم توطئه‌اند و هر دست خیری را به‌عنوان اینکه توطئه‌ای پشت آن پنهان است تلقی می‌کنند. غافل از اینکه بار دیگر در چاه تحلیل‌های دوگانه خواهند افتاد.

فارن پالیسی به عنوان یک نشریه معتبر آمریکایی که توسط ساموئل هانتینگتون بنیان‌گذاری شد، در شماره 30 مارس 2020 در مقاله‌ای به قلم «الیزابت برا» با انتخاب ترکیب‌بندی جالب با عنوان «خیرخواهان بد» اعلام کرد: «نگران خیرخواهان بد باشید!! چین و روسیه در حال ارسال کمک‌های امداد پزشکی به ایتالیا و سایر کشورهای کرونا زده هستند اما انگیزه‌های آنها چندان خیر‌خواهانه نیست.»

آنها به خودشان حق می‌دهند کمک‌های چین و روسیه را پوششی برای اقدامات توطئه‌آمیز قلمداد کنند اما به ما حق نمی‌دهند دست رد به سینه گرگی خشن و دولتی تروریست چون آمریکا بزنیم.

آیا اینها همان کسانی نیستند که ایران را به خاطر نپذیرفتن کمک‌های آمریکا و پزشکان بدون مرز (که حتی یک پزشک متخصص هم در میان آنها نبود) متهم به توهم توطئه می‌کردند و می‌گفتند رفتار ایران غیرقابل فهم است و حالا خود نیکوکاران را به نیکوکاران بد و خوب تقسیم می‌کنند؟!

برخی مخالفان ورود پزشکان بدون مرز به ایران اعلام کردند: اعتمادی به این پزشکان نداریم و ممکن است آنها در پی جمع‌آوری اطلاعاتی برای کشور‌های خاص باشند ضمن آنکه تیم اعزامی فاقد توانایی‌های مورد انتظار بوده و درحالی که در مدت کوتاهی ده‌ها هزار تخت بیمارستانی توسط ارتش برپا شده است، این تیم با 48 تخت! وارد ایران شده‌اند و رسانه‌های غربی و فارسی زبان وابسته این اظهارات را به تمسخر گرفتند و آن را به وجود سندرم توهم توطئه در مقامات ایرانی تفسیر کردند.

اما همان‌ها در تفسیری دوگانه ارسال تجهیزات پزشکی از سوی چین به ایتالیا را کمک قطره‌ای در دریا دانسته و آن را فاقد ارزش اعلام کردند و نوشتند: «اگر چینی‌ها دوستان واقعی ایتالیا بودند، ده‌ها هزار دستگاه تنفس مصنوعی می‌فرستادند نه 70 دستگاه.» و نتیجه‌گیری می‌کنند که: «پکن از این مسأله برای تبلیغات در عرصه عمومی استفاده می‌کند.»

در خصوص ترکیب تیم‌های پزشکی اعزامی از روسیه به ایتالیا، فارن‌پالیسی می‌نویسد: «بسیاری از تجهیزات ارسالی روسیه غیرقابل استفاده بوده و کارشناسان اعزامی (پزشکان) افسران امور بیولوژیک، شیمیایی و هسته‌ای بودند و به ندرت کادر پزشکی در میان آنها دیده می‌شد.»

ظرفیت‌های کشور به قدری است که می‌تواند از تهدید کرونا فرصت بسازد

یک کارشناس اقتصادی می‌گوید فرصت‌های کرونا برای اقتصاد ما بیش از تهدیدهای آن است.

وحید شقاقی‌شهری به روزنامه آرمان گفت: ما به این بیماری عمدتا با رویکرد بهداشت و سلامت نگاه می‌کنیم. در حالی که این پدیده‌ای چندوجهی ا‌ست. یعنی حتما نیازمند یک مدیریت چندوجهی اقتصادی، سیاسی، رسانه‌ای، امنیتی و بهداشتی است. اتفاقا ما را برای تقویت مدیریت‌های چندوجهی بحرانی تمرین می‌دهد و به تدریج آمادگی را ایجاد خواهد کرد. الان فرماندهی ستاد به دست وزارت بهداشت است اما فکر می‌کنم به تدریج ما به این آگاهی خواهیم رسید که این پدیده نیازمند یک مدیریت همه‌جانبه است و آن نگاه جزیره‌ای ما را به هدف نمی‌رساند. دیگر اینکه ما چون هم درگیر تحریم‌ها هستیم و هم این بیماری گریبان‌گیر کشور شده، به نظر من باید به سمت سیاست جایگزینی واردات در کالاها و خدمات راهبردی برویم. در شرایطی که دنیا با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کند و ممکن است دوباره هم شاهد این‌گونه بیماری‌ها باشیم و برآوردها و پیش‌بینی‌ها هم نشان می‌دهد که در این قرن بیشتر درگیر این بیماری‌ها خواهیم شد باید به این امر توجه کنیم؛ ما همچنین عامل دوم یعنی تحریم‌های شدید را هم داریم در این صورت سیاست جایگزینی واردات کالاها و خدمات راهبردی را باید دنبال کنیم. یعنی مشخص کنیم چه کالاها و خدمات راهبردی را نیاز داریم و به سمت این برویم که در داخل کشور تمرین کنیم اینها را تولید کنیم.

محور مهم دیگر فرصت توریسم‌درمانی است؛ ظرفیت بالقوه پزشکی ما خیلی خوب است. ما در حوزه آموزش دانش پزشکی جزو کشورهای موفق بوده‌ایم و فارغ‌التحصیلان زیادی در حوزه‌های مختلف پزشکی، دندان‌پزشکی، پرستاری و موارد دیگر داریم. به نظر من در این شرایط که ارزآوری برای کشور ما بسیار مشکل است ما دست‌کم می‌توانیم مناطق آزاد را تجهیز و به کشورهای همسایه و مجاور خدمات پزشکی و سلامتی صادر کنیم. این بیماری طبعا کشورهای همسایه ما را هم درگیر خواهد کرد. ما هم دانش آن را داریم هم ظرفیت بالقوه پزشکی در داخل کشور هست. اگر یک مدیریت هوشمند صورت بگیرد، می‌توانیم صادرات خدمات پزشکی، سلامتی و دارویی مناطق داشته باشیم.

وی در پاسخ این سوال که کسب‌وکارهای خرد چگونه می‌توانند این تهدید را به فرصت بدل کنند؟، گفت: محور مهم دیگری که وزیر اقتصاد هم دائما بر آن تاکید می‌کند، اقتصاد هوشمند است. اقتصاد ما همواره سنتی بوده و نتوانسته‌ایم به اندازه کافی به سمت اقتصاد دیجیتال و هوشمند برویم. اما الان می‌بینیم که با این اتفاقاتی که در کشور ما و جهان می‌افتد، بسیاری از مشاغل سنتی آسیب بیشتری می‌بینند. اگر ما اقتصاد را هوشمند کرده و کسب‌وکارهای هوشمند راه‌اندازی کنیم دیگر لازم نیست مردم به شکل سنتی به محل کار خود بروند و بسیاری از خدمات و نیازهای جامعه هم در قالب الکترونیک، دیجیتال و هوشمند عرضه می‌شود. اتفاقا الان زمان آن است که بیشتر به اقتصاد هوشمند توجه کنیم. بسیاری از مشاغل و کسب‌وکارهای هوشمند را می‌توانیم در همین شرایطی که هست تقویت و ایجاد کنیم. بسترهای آن هم فراهم است. ما از لحاظ توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات وضعیت نسبتا مناسبی داریم.

*س_خراسان_س*

پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا

برخی دستگاه های دولتی در ابلاغیه های روزهای اخیر خود به مدیران زیرمجموعه، از آن ها خواسته اند با توجه به اهمیت حفظ سلامت کارکنان در شرایط فعلی و مضرات آلودگی محیط های اداری به ویروس کرونا، شرایط قانونی و اداری مربوط به ضمانت اجرای عدم رعایت اصول بهداشتی یا کتمان احتمال مبتلا شدن به بیماری کووید -19 را بررسی و امکان رسیدگی به موضوع را به عنوان یکی از مصادیق تخلف از طریق هیئت رسیدگی به تخلفات اداری پیگیری کنند.

دستور جدید دولت درباره واردات تخم شربتی

با توجه به پیشنهاد اسفندماه سال 98 یک مسئول اقتصادی در کابینه که با تایید هیئت وزیران در اولین روزهای امسال به دستگاه های ذی ربط در امر واردات کالا ابلاغ شده، از ابتدای سال 1399 و بنا به استناد اختیارات اعطایی به قوه مجریه در اصل 138 قانون اساسی، تعرفه واردات اقلام گیاهی همچون اسپند، تخم شربتی و ریشه سنبل الطیب، از 5 درصد تعیین شده در گذشته، به 10 درصد افزایش خواهد یافت.

*س_آرمان_س*

روزه گرفتن مهاجم رئال در ماه شعبان

مهاجم فرانسوی تیم فوتبال رئال‌مادرید در ماه شعبان روزه می‌گیرد. گفتنی است کریم بنزما مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید، مسلمان است و در برخی از ماه‌های سال روزه می‌گیرد. این در حالی است که مهاجم مسلمان رئال مادرید در صفحه اینستاگرامش تصویری از خود هنگام افطار منتشر کرده است.

ازدواج در کویت ممنوع شد

خبرگزاری شینهوای چین به نقل از شیخ باسل الصباح وزیر بهداشت کویت خبر داد دولت این کشور تصمیم گرفته است با هدف جلوگیری از شیوع کرونا، برگزاری مراسم عروسی را ممنوع کند. گفتنی است در چارچوب این دستورالعمل پلیس موظف شد با خاطیان و ناقضان این دستور برخورد جدی کند. به نوشته رسانه‌های عربی، با وجود شیوع کرونا در کویت این کشور حاضر نشده است اقامت خارجی‌ها را تمدید کند و به‌عنوان مثال 298 تبعه مصری با یک پرواز اختصاصی از کویت راهی کشور خود شدند.

خالق «هری پاتر» کرونا گرفت

جی. کی. رولینگ خالق کتاب‌های «هری پاتر» از جمله چهره‌هایی است که به ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود یافته است. گفتنی است رولینگ در صفحه توئیترش در این باره نوشت؛ اکنون کاملا بهبود یافته و رهنمودهایی برای آنها که ممکن است مبتلا باشند ارائه کرد. وی با اشاره به توصیه‌های پزشکان بیمارستان کویینز بریتانیا درباره مشکلات تنفسی خواست مردم این بیماری را جدی بگیرند و با اشتراک ویدئویی از یوتیوب از پزشکی در این بیمارستان نشان داده چگونه باید نفس کشید. در این فیلم نشان داده می‌شود که باید در دو مرحله، پنج نفس عمیق کشید و در ششمین نفس، یک سرفه بزرگ انجام داد و جلوی دهان را هم گرفت. وی در ادامه توضیح می‌دهد که این عمل به باز شدن ریه‌ها کمک می‌کند. این پزشک همچنین از بینندگان می‌خواهد که صورت خود را روی بالش بگذارند و 10 دقیقه نفس عمیق بکشند.

شایعه تمرین گروهی پرسپولیسی‌ها

در چند روز گذشته خبری مبنی بر تمرین بازیکنان پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی منتشر شده بود. این در حالی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا تمام ورزشگاه‌ها تعطیل است و بازیکنان در قرنطینه قرار دارند. افشین پیروانی سرپرست تیم پرسپولیس در این باره گفت: متاسفانه در روزهای اخیر شایعه کذبی به راه افتاده است مبنی بر اینکه بازیکنان پرسپولیس تمرینات گروهی انجام می‌دهند، اما همان‌طور که گفتم این یک شایعه است. گفتنی است برخی با به راه‌انداختن این شایعات قصد دارند به پرسپولیس و قهرمانی آن لطمه وارد کنند، اما این‌طور نخواهد شد.

نصب و خرید بازی موبایلی رکورد زد

کاربران بازار از ابتدای اسفندماه 98 تا 15 فروردین امسال، 107 میلیون بار، بازی دانلود یا به‌روزرسانی کردند و رکورد خرید هفتگی بازی را شکستند. براساس بررسی تیم تحلیل‌داده کافه‌بازار، تنها در هفته دوم فروردین 99 رکورد 22 میلیون نصب یا به‌رورزسانی برای بازی‌های بازار ثبت شده که نسبت به میانگین هفتگی سال 98، 72 درصد افزایش داشته است. از روز اول اسفند 98 (پس از اعلام رسمی ورود کرونا به ایران) تا روز 15 فروردین امسال، سه ژانر بازی‌های استراتژی با 53 درصد رشد، بازی‌های خانوادگی با 41 درصد و بازی‌های ماجرایی با درصد 37 درصد بیشترین رشد نصب یا به‌روزرسانی را داشته‌اند.

54 سرباز مبتلا به کرونا شدند

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح در جمع سربازان ارائه و اجرای آموزش‌های پیشگیری و خود‌محافظتی، کوتاه بودن مدت آموزش‌ها، کاهش قابل‌توجه ظرفیت پذیرش سربازان جدید در مراکز آموزشی، برگزاری کلاس‌ها و آموزش‌ها در فضای باز، حذف برنامه‌های تجمعی و انجام کنترل‌های لازم برای شناسایی افراد مشکوک به بیماری کرونا را از جمله تدابیر اتخاذ شده ستاد کل در جهت مقابله با ویروس کرونا و عدم اشاعه آن در بین سربازان عنوان کرده است. ناخدا غلامرضا رحیمی‌پور با اعلام اینکه خوشبختانه طی این مدت در تمامی مراکز و پادگان‌ها و اماکن نیرو‌های مسلح هیچ مورد فوتی نداشته‌ایم، گفت: از بین صد‌ها هزار سرباز تنها تعداد 54 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

خاطره جالب منصوریان از پدرش

علیرضا منصوریان در سوگ از دست دادن پدرش به عزا نشسته است. امروز پیکر او به خاک سپرده خواهد شد. البته سرمربی سابق استقلال تاکید کرده مراسم خاکسپاری نخواهند داشت که آن هم به خاطر شیوع بیماری کروناست. پدر علیرضا منصوریان یک استقلالی دو‌آتیشه بوده و حتی برای تماشای بازی‌ها آنقدر هیجان داشته است که پزشکان توصیه کرده بودند، مسابقات این تیم را نبیند. این در حالی است که در دورانی هم که منصوریان سرمربی استقلال بوده، پدرش بیش از هرکس او را سوال و جواب می‌کرد. خود منصوریان در این باره می‌گوید: «بله، غیر از برادرم بقیه خانواده‌ام استقلالی هستند. پدرم هم اینقدر پیگیر استقلال بود که وقتی تیم نتیجه نمی‌گرفت، حتی جرات نمی‌کردم سمت خانه‌شان بروم.»

گفت‌وگوی سردار با مجری زن روس جام‌جهانی

سردار آزمون مهاجم ملی‌پوش تیم‌ملی هم این روزها مثل همه فوتبالیست‌های ایرانی روزهای قرنطینه را می‌گذارند. قرنطینه برای سردار ولی به طرز جالبی پیش می‌رود. همین دو شب پیش وقتی سردار آزمون از طریق لایو اینستاگرامی با هوادارانش ارتباط گرفته بود، مجری قرعه‌کشی جام‌جهانی 2018 روسیه هم در لایو سردار بود. کسی که به دلیل ارتباط نزدیک با سردار حتی گفته بود که حاضر است به خاطر او و مردم ایران با حجاب در مراسم حاضر شود! از دل لایو سردار و این مجری روس نکات جالبی پیدا شده است. این در حالی است که مجری روسیه‌ای از سردار آزمون در خصوص چگونگی گذراندن قرنطینه سوال کرده و در اتفاقی جالب به او گفته که احتمالا در کنار کتابخوانی‌های این روزهایت زندگینامه زلاتان ابراهیموویچ را با شور و شوق زیادی مطالعه می‌کنی.

شبنم نعمت‌زاده به مرخصی کرونایی آمد

وزیر سابق صمت گفت: دختر من (شبنم) هم مانند سایر زندانیان به مرخصی آمده است. محمدرضا نعمت‌زاده وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت مرخصی کرونایی دختر خود شبنم نعمت‌زاده اظهار کرد: دختر من (شبنم) هم مانند سایر زندانیان به مرخصی آمده است. او در این باره افزود: خودم و ایشان در سلامت هستیم و به کرونا مبتلا نشده‌ایم. نعمت‌زاده درباره اتمام مدت مرخصی دخترش اظهارکرد: زمان بازگشت شبنم به زندان مشخص نیست و تا هر زمان قوه‌قضائیه اجازه دهد در مرخصی می‌ماند. گفتنی است شبنم نعمت‌زاده از محکومان پرونده‌های مفاسد اقتصادی به 20 سال حبس تعزیری، 70 ضربه شلاق، محکومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و رد مال محکوم شده است.

پیوستن مظاهری به چالشی زیبا

دروازه‌بان تیم ملی، با پیوستن به چالشی متفاوت، اتفاق زیبایی را رقم زده است. رشید مظاهری، دروازه‌بان تیم ملی، که به دعوت همسر خود در این کمپین حضور یافته است خود را به‌عنوان جدیدترین نفر انجمن اهدای عضو معرفی کرده و با انتشار کارت اهدای عضو خود در صفحه اجتماعی اینستاگرامش، هم به‌عنوان استوری و هم به‌عنوان پست، سعی در معرفی بیشتر این چالش و البته ترغیب حضور بیشتر مردم و هواداران خود و تراکتوری‌ها داشته است. دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتوری‌ها تعداد زیادی از دوستان و هواداران تراکتور را به رسم اصول چالش‌های این‌چنینی به حضور در انجمن اهدای عضو دعوت کرده است؛ اتفاقی که باعث می‌شود در زمان مرگ، اجازه اهدای اعضای بدن نفر مورد نظر را بدهد.

جشن نیمه شعبان در کربلا لغو شد

معاون استاندار کربلا در اظهاراتی که در رسانه‌های عراق منتشر شده گفته است که به علت انتشار ویروس کرونا، جشن‌های ویژه نیمه شعبان امسال در کربلا برگزار نمی‌شود. وی بیان کرده که در طول روز‌های گذشته تعدادی از شهروندان استان‌های دیگر قصد داشتند از مسیر راه‌های فرعی و نخلستان‌ها به صورت مخفیانه وارد کربلا شوند که بازداشت شده و به شهر‌های خود عودت داده شده‌اند. الفتلاوی تاکید کرده که شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا اجازه نمی‌دهد این جشن‌ها برگزار شود و توصیه مراجع بهداشتی و مرجعیت عالی دینی عراق نیز بر جلوگیری و برگزار نشدن اجتماعات بشری است.

قسط وام یک میلیونی چقدر است

رئیس کل بانک مرکزی در تشریح جزئیات وام یک میلیونی اعلام کرد: پیشنهاد بانک مرکزی مبنی بر اعطای وام یک میلیون تومانی اعتبار خرید به 23 میلیون خانوار یارانه‌بگیر با نرخ 12 درصد و بازپرداخت 24 ماهه با تنفس 4 ماهه به‌تصویب ستاد اقتصادی دولت رسیده است که در اسرع وقت اجرایی خواهد شد. آنطور که روحانی اعلام کرده زمان پرداخت این وام هفته پایانی فروردین یا ابتدای اردیبهشت خواهد بود و زمان دقیق نیز بستگی به فرآیند اجرایی دستگاه‌های مسئول دارد. این در حالی است که 4 ماه بعد از واریز وام یک میلیونی به حساب سرپرستان خانوار، کسر اقساط از حساب یارانه‌ها آغاز خواهد شد و احتمالا مبلغ هر قسط نیز حدود 46 هزار تومان باشد.

2 نماینده اصفهان کرونایی شدند

دو نماینده اصفهان مبتلا شدن به کرونا را تایید کردند. در جلسه علنی مجلس که بعد روز‌ها تعطیلی به‌خاطر شیوع کرونا برگزار شد، اکبر رنجبرزاده عضو هیات رئیسه مجلس از مثبت شدن تست کرونای 11 نماینده دیگر مجلس خبر داد. برخی از رسانه‌ها نیز از ابتلای نمایندگان استان اصفهان به کرونا خبر دادند. در همین راستا حجت‌الاسلام احمد سالک ضمن تایید ابتلایش به کرونا گفت: نتیجه تست کرونای من مثبت شده است. حیدرعلی عابدی دیگر نماینده اصفهان نیز ضمن تایید خبر ابتلای خود به این ویروس، اظهارکرد: نکته مهم این است که من تمام پروتکل‌های لازم را رعایت کردم متاسفانه این ویروس بسیار چموش بوده و هنوز تمامی راه‌های انتقال این بیماری شناخته نشده است.

قسط وام یک میلیونی چقدر است؟/ پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا / مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت! 2
قسط وام یک میلیونی چقدر است؟/ پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا / مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت! 3
قسط وام یک میلیونی چقدر است؟/ پیشنهاد جالب برای تنبیه کارمندان مشکوک به کرونا / مرض لاعلاج عضو حزب منحله مشارکت! 4