محکومیت اغتشاشات اخیر توسط 1500 پزشک و پیراپزشک
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، 1500 نفر از پزشکان و پیراپزشکان در آستانه سالروز نهم دی در بیانیهای اغتشاشات اخیر را محکوم کردند. متن این بیانیه به شرح زیر است: نهم دی ماه 1388 یاد آور جوشش گسترده مردم با بصیرت ایران در اعلام برائت از قانون شکنان و محکومیت قاطع هشت ماه فتنه گری بود که با رمز آشوب (تقلب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خسارت جبران ناپذیری در ابعاد مادی و...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، 1500 نفر از پزشکان و پیراپزشکان در آستانه سالروز نهم دی در بیانیهای اغتشاشات اخیر را محکوم کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
نهم دی ماه 1388 یاد آور جوشش گسترده مردم با بصیرت ایران در اعلام برائت از قانون شکنان و محکومیت قاطع هشت ماه فتنه گری بود که با رمز آشوب (تقلب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خسارت جبران ناپذیری در ابعاد مادی و غیر مادی به کشور وارد کرد و سرانجام به ظهور فصل نوینی در پیوند (امت و امام) منجر شد پیوندی که اینک پس از گذشت 10 سال از آن روز، همچنان نظام و این خاک پرگهر را از هجوم دشمنهای خاموش و مدیریتهای خسته مصون داشته است.
اینک در آستانه نهم دی ماه و در شرایطی که تنها چندی پیش و در آبان 98 شاهد وقایع دردناک در اعتراض به موضوع هدفمندی مصرف انرژی که به شکل ناصحیح انجام شد بودیم ضروری است تا به تحلیل از شرایط موجود بپردازیم.
در این میان، روایتهای تحریف گونه و اغراق آمیز از رخدادهای تلخ آبان ماه و آنچه مردم از نزدیک شاهد آن بودند، خود میتواند شاخصی باشد برای فهم (صداقت) برخی از چهرهها و جریانات سیاسی و صنفی که اینک به جای پذیرش سهم خود در شرایط نامطلوب اقتصادی، شکاف طبقاتی و تلاش برای تصحیح خطاهای گذشته، همچنان میکوشند تا جای حق و باطل را عوض کرده با قلب واقعیات، از پاسخ گویی شانه خالی کنند.
بدون شک انباشت تجربههای ملت شریف ایران طی ادوار گذشته باعث رشد خودآگاهی در بیان اعتراضات و جدا کردن صف خود از هستههای سازمان یافته تخریب و آدم کشی شد. از این رو این شبکه پس از گذشت تنها یک روز از شروع اعتراضات، ناچار شد تا به سرعت آخرین پردههای آموخته شده خود را اجرا کند و از آنجا بود که شاهد اقدامات سبعانه از جمله آتش زدن اماکن عمومی و خصوصی، تعرض به امدادگران و آمبولانس ها، آتش زدن کارگر پمپ بنزین، بکارگیری سلاحهای جنگی در برخی از شهرها و تخریب برخی مراکز اورژانس و بیمارستانها، به شهادت رساندن جمعی از مردم بی گناه و رنج کشیده و تعدادی از سربازان رشید امنیت و استقلال کشور و به عبارتی کشته سازی و نسبت دادن آن به نظام اسلامی بودیم.
اما جای تاسف و شگفتی است که چگونه برخی از چهرههای سیاسی و حتی صنفی که به دلیل تغییر سبک زندگی و مبانی اعتقادی اولیه سال هاست که از واقعیتهای ملموس اقتصادی دور بوده و صراحتا از عدم اعتقاد به مفاهیمی از جمله (عدالت اجتماعی)، (اقتصاد مقاومتی و خوداتکا)، (استقلال در سیاست خارجی) و (ایثار و کار جهادی) دم میزدند، امروزه به بیان روایتی دروغ، با دشمنان قسم خورده (هم زبان) شدند، دشمنانی که حتی از (تحریم غیر انسانی دارو و تجهیزات پزشکی و تحریم اندیشمندان و اساتید پزشکی) نیز ابایی ندارند.
اینک ما جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی فعالین حوزه سلامت اعلام میکنیم:
1 - همه راه حلهای مشکلات مزمن شده کشور در اندیشه، توان و ظرفیتهای همین ملک و ملت نهفته است و سیری در تاریخ این مرز پرگهر به روشنی بیانگر این حقیقت است که نگاه به بیرون به خصوص به غرب و نسخههای وارداتی آن، نتیجهای جز (به باد رفتن فرصت ها) و (تشدید وابستگی) نداشته است؛ فرصت دادن به انبوه جوانان نسل دوم و سوم میتواند موتور محرکه دولت و همه نهادهای مسئول در کشور باشد.
2- از همه نخبگان و چهرهای علمی کشور به ویژه همکارانمان در نظام سلامت میخواهیم با تقویت اصل (حق اعتراض مردم) صدای بلند آنها باشند و در این راستا نگذارند رد بی تدبیریها، بی کفایتیها، انتصابات رانتی و طرحهای تحول غیر اصولی که باعث خسارتهای فراوان مالی و ساختاری شد، گم شود در این خصوص همواره باید مراقب ابعاد پیچیده جنگ شناختی دشمن بوده و از در افتادن در اشتباه محاسباتی بر حذر بود.
3- همزمانی حوادث داخلی در ایران با رخدادهای مشابه در عراق و لبنان آن هم در شرایطی که محور مقاومت در مقابل محور (غربی - عبری - عربی) در حال فتح آخرین سنگرهای ژئواستراتژیک در منطقه و نهادینه کردن باور (اسلام انقلابی و عقلانیت دینی) بود، ایجاب میکند تا سطح تحلیلها از یک اعتراض ساده مردمی فراتر رود، چه آنکه تشابهات زیاد این حوادث زنجیرهای از جمله: تلاش گسترده برای کشته سازی، حمله به مراکز نظامی و شکستن حرمت اماکن مقدس، غارت مراکز عمومی، حملات پارتیزانی، مجهزبودن آشوب گران به تجهیزات مدرن، منابع مشترک تامین مالی حلقههای اغتشاش، حمایت گسترده روانی، رسانهای و دیپلماتیک و... همگی نشان از یک برنامه از پیش تعیین شده در منطقه میدهد.
4- بایسته است مسئولین امر به ویژه در دولت، با تمام تلاش و بکارگیری همه ظرفیتهای موجود اجازه ندهند تا افزایش قیمت سوخت، باعث روند افزایش قیمت دیگر کالاها و خدمات شود، فضای کسب و کار و معاش مردم محتاج ثبات و آرامش است و هرگونه تولید التهاب با ابلاغ طرحهای غیر کارشناسانه میتواند بستر جدیدی برای اغتشاش و آسیب مجدد به منابع مادی و سرمایههای اجتماعی شود.
5- از مسئولین پرتلاش نظام سلامت میخواهیم بیش از پیش در شکستن سد چند لایه تحریمهای ظالمانهای که آمریکا در حوزه واردات دارو و تجهیزات پزشکی بر علیه کشورمان سامان دهی نموده؛ به نیروهای جهادی و معتقد به جنگ اقتصادی اتکا نماید، بدون شک اقدام اخیر وزارت خزانه داری آمریکا در خصوص تشدید فشار به شرکتهای دارویی بین المللی و اجبار آنها به ارائه کلیه تراکشنهای مالی، آخرین تلاشهای وقیحانه و برگی دیگر از دفتر سیاه حقوق بشر آمریکایی و محکوم به شکست است.
در پایان ضمن گرامی داشت یاد و راه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای حوزه بهداشت و درمان کشور و اعلام حمایت قاطع از رهنمودهای مقام معظم رهبری که باعث جدا شدن صف مردم معترض از اغتشاش گران شد؛ حمایت خود را از همه مسئولان خدوم در دولت، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و حافظان امنیت کشور اعلام نموده و از مردم با بصیرت ایران میخواهیم در آستانه انتخابات سرنوشت ساز آینده کسانی را برگزینند که از هم اکنون جانب صداقت را رعایت نموده و از وعدههای ناممکن اجتناب میکنند؛ بی شک ایران بزرگ، امروز بیش از پیش نیازمند مجلسی است که قادر باشد امید و کارآمدی را در پرتو حکومت دینی احیاء نماید.
والسلام /
اسامی 50 نفر از امضا کنندگان شاخص بیانیه 9 دی نظام سلامت:
1- علی اکبر ولایتی / فوق تخصص اطفال و عضو هیات امناء دانشگاه شهید بهشتی
2- علیرضا مرندی / رئیس فرهنگستان علوم پزشکی
3- حسینعلی شهریاری / فوق تخصص چشم پزشکی
4- سید مسعود خاتمی / فوق تخصص عروق
5- محمد باقر لنکرانی / فوق تخصص گوارش
6- محمد رضا شانه ساز / دکترای داروسازی
7- سید حسن امامی رضوی / استاد جراحی عمومی
8- غلامرضا اصغری / استادتمام فارماکوگنوزی
9- سیدحسن داودی / متخصص تغذیه
10 - علیرضا زاکانی / دکترای پزشکی هستهای
11- ابراهیم متولیان / متخصص جراحی عمومی
12- ناصر سیم فروش / استاد تمام جراحی کلیه
13- بهرام عین الهی / فوق تخصص چشم
14- حسین قناعتی / استاد تمام رادیولوژی
15- عرب خردمند / جراح مغز و اعصاب
16- محمد هادی ایمانیه / فوق تخصص اطفال
17- حسن ابوالقاسمی / متخصص کودکان
18- امیرحسین قاضی زاده هاشمی / جراح گوش و حلق وبینی
19- عباس عبادی / phd پرستاری
20 دکتر طیب قدیمی / فوق تخصص جراحی ترمیمی
21- مصطفی بهجتی اردکانی / فوق تخصص قلب اطفال
22- فاطمه ایزدپناه / دکترای متخصص داروسازی بالینی
23 - سیدعلی حسینی / دکترای کاردرمانی
24- محمد جهانگرد / دکترای طب عمومی
25- مریم صفرنواده / دکترای آموزش پزشکی
26- مریم کیمیا / دکترای دندانپزشکی
27 - محمدرضا علیپور / فوق تخصص قلب نوزادان
28- زهرا زمانی / دکترای تخصصی بیوشیمی
29- صادق محبی / دکترای داروسازی
30- شیروان سلامی نیا / فوق تخصص جراحی قلب
31- سعید بینات / متخصص بیهوشی
32- ضرغام صادقی / متخصص طب کار
33- مریم مهدی پورتوانا / جراح و متخصص زنان
34- عباس مسجدی / دکترای روانشناسی بالینی
35- زهره الهیان / متخصص داخلی
36- جعفر اصلانی / فوق تخصص ریه
37- اکبر فاضل / دکترای دندانپزشکی
38 - حسن عراقی زاده / متخصص بیهوشی
39- حسین وحیدی / دکترای داروسازی
40- مولود صفاری راد / فوق تخصص غدد کودکان
41- بابک عدلی / جراح عمومی
42- صدیقه سالاریه / دندانپزشک
43- داود آقاخانی / متخصص رادیولوژی
44- محبوبه شبانفوزی / متخصص قلب
45- حسین شکری / متخصص اطفال
46 - نوید دانایی / فوق تخصص اطفال
47- نجمه فائز / متخصص زنان
48- ناهید دوست محمدی / متخصص زنان
49- منصور کشاورز / استاد تمام جراحی
50- مهدی زبیری / فوق تخصص گوارش و کبد