سه‌شنبه 4 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال بیش از 117 مجوز برای تولید فیلم در کشور صادر شده است، در جشنواره فیلم فجر برای نخستین بار در حوزه داوری مجبور شدیم.

بعد از رفت و آمدها، شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کتاب تصمیم گرفته نمایشگاه آینده را در مصلی برگزار کند.

برنامه چالشی «بی‌واسطه» از 2 فروردین 1402 هر روز از ساعت 16 از شبکه یک تلویزیون پخش خواهد شد.

از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) به مناسبت فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان رونمایی شد.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی گفت: برنامه‌های نوروزی 1402 حرم رضوی از 25 اسفند 1401 آغاز و زائران و مجاوران در این مدت از 600 ویژه برنامه تبلیغی و فرهنگی بهره‌مند خواهند شد.

با تقارن نوروز و رمضان 1402، 5 سریال ایرانی و 6 سریال خارجی در گونه‌های متنوع طنز، تاریخی، درام، جاسوسی و... در جدول پخش شبکه‌های سیما قرار گرفته است.

این سریال با یک جنگ بزرگ ادامه پیدا می‌کند و همزمان پرداخت‌هایی به فراز و فرودهای تاریخی ایران در عصر مشروطه دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف توسعه فرهنگی و پایه‌گذاری ترویج فرهنگ «مطالعه» و «خواندن» در کنار «خانواده» و «مدرسه» نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش نوشت.

اقبال واحدی، المیرا شریفی و وحید رونقی، حامد سلطانی، جعفر خسروی، مصطفی امامی، عبدالله روا، جواد خیابانی و پژمان بازغی از جمله مجریان تحویل سال هستند.

شبکه سه از برنامه «محفل» به عنوان بزرگترین پروژه قرآنی صداوسیما در ایام نوروز و رمضان خبر داد.

ویژه برنامه تحویل سال شبکه پنج با اجرای مصطفی امامی از 27 تا 29 اسفند روی آنتن می‌رود.

یک منبع آگاه به مشرق گفت: بنده فیلمنامه را خوانده‌ام و با همه انتقادات که با وزارت ارشاد و سازمان سینمایی دارم، این سازمان را در مردود کردن این فیلمنامه محق می‌دانم.

محمدجواد محبت شاعر برجسته کرمانشاهی که کودکان ایرانی او را با شعر دو کاج می شناسند لحظاتی پیش براثر عارضه قلبی در سن 80 سالگی درگذشت.

بهتر است که مردم هم در جریان باشند که مهدویان چگونه می‌تواند هر سال فیلم یا سریال بسازد؟

در آستانه اکران فیلم سینمایی «غریب» به عنوان یکی از فیلم‌های اکران نوروزی، از پوستر این اثر رونمایی شد.