پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

میشل اوباما معتقد است هرچند ممکن است برای چالش‌های بزرگ زندگی راه‌حل‌های مشخص و دقیقی وجود نداشته باشد، اما همه ما می‌توانیم مجموعه‌ای از ابزارها را بیابیم.

حمید داودآبادی نویسنده ایرانی در دیدار اهالی فرهنگ و جوانان لبنان درباره کتاب «دیدم که جانم می رود» گفت: ثبت و ضبط خاطرات شهدا و رزمندگان اهمیت و ضرورت زیادی دارد.

در هفدهمین نشست گنجینه خانواده، کتاب «محرمانه‌های زنانه» در فرهنگسرای خانواده معرفی می‌شود.

با آغاز ثبت‌نام از ناشران خارجی برای حضور در سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فعالیت‌های این نمایشگاه به‌طور رسمی آغاز شد.

مزدهای مرحله پایانی قصه‌های 90 ثانیه‌ای بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند.

کتاب «طبیعت آدمی و نظم اجتماعی» تالیف چارلز هورتون کولی با ترجمه محمد صفار توسط سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی منتشر شد.

مشهد رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی از ایجاد بانک اطلاعات علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی توسط کتابخانه مرکزی رضوی خبر داد.

نمایشگاه مجازی «اسنادی از آغازین کتاب‌های درسی تحصیلات عالی در ایران، کتاب‌های درسی دارالفنون در گنجینه کتابخانه و موزه ملی ملک» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، برپا شد.

کتاب «انقلاب ایران و آینده جهان» اثر محمد شجاعی با موضوع تبیین ذات مقدس انقلاب اسلامی در همایش «صحنه نهایی در نبرد تمدن‌ها» رونمایی شد.

برنامه‌های چهاردهمین ویژه‌برنامه هفته پژوهش توسط اداره کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام شد.

نویسنده فرانسوی برنده نوبل ادبیات، دیروز شنبه 19 آذر جایزه خود را در مراسمی رسمی که در استهکلم برگزار شد دریافت کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در اصلاح انقلابی ساختارهای فرهنگی باید گزاره های اصلی را مطابق نقشه کلی جمهوری اسلامی تحلیل و به جامعه ارائه داد.

کتاب صوتی «در واقع خانم بلوم دلش می خواهد با مرد شیرفروش آشنا شود» نوشته پتر بیکسل توسط موسسه آوای چیروک منتشر شد.

کتاب «وزیر قلابی» نوشته محمدعلی جعفری توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.

کتاب «آرزوهای دست ساز» با تحقیق و نگارش میلاد حبیبی توسط انتشارات راه یار به چاپ دوازدهم رسید.

به خاطر امتناع ستاد کل نیروهای مسلح از دستورالعمل اجرایی بند «خ» ماده «88» تاکنون هیچ رزمنده‌ای از این امتیاز برخوردار نشده است و تنها سبب سردرگمی ایشان شده است.