نفس سیستم سیاسی آمریکا اشکال دارد و مجوز آدمکشی صادر میکند!
رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن گفت: نفس سیستم آمریکا اشکال دارد و بر اساس همین سیستم است که همه قطعنامهها علیه اسرائیل را وتو میکند و به صهیونیستها اجازه میدهد که آدمکشی کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ چهارمین کنفرانس بینالمللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری شامگاه یکشنبه در محل باغموزه دفاع مقدس برگزار شد. مسعود شجره، رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن یکی از سخنرانان این همایش بود که در آغاز سخنانش از تأثیرات مخرب جنگ ویتنام بر مردم آمریکا گفت و طی آن بیان کرد: 54 سال قبل زمانی که جنگ ویتنام در جریان بود در آمریکا حضور داشتم این جنگ بر مردم آمریکا اثر داشت و روی من هم دانشجوی رشته الکترونیک و برق بودم هم تأثیر گذاشت و بعد از تحولات مرتبط با آن رشته تحصیلی خودم را به علوم اجتماعی تغییر دادم.
وی افزود: در زمان اعتراضات به جنگ ویتنام در دانشگاه برکلی آمریکا هر روز گاز اشکآور شلیک میشد. یکی از لوازمی که همیسه با خود به همراه داشتیم کیسه پلاستیک بود که در آن پارچه خیس و پیاز داشتیم تا اثرات مخرب گاز اشکآور را خنثی کند. دیدن این شرایط زندگی من را متحول کرد و شروع کردم که به مطالعه در خصوص نقضهای حقوق بشر در آمریکا.
شجره ادامه داد: آنهایی که طرفدار آمریکا هستند و از آن نظام طرفداری میکنند بدانند که سیاستهای آمریکا بسته شدن این است. طرفداران آمریکا میگویند که هر جایی اشتباهاتی رخ میدهد و در همه جای دنیا خطاهایی انجام میشود و سیستم آمریکا خوب است. برای همین میخواهم مقداری توضیح دهم که آمریکا چه جنایاتی مرتکب شده است. بررسی تاریخ آمریکا از ابتدای کشف آن نشان میدهد که جنایت و کشتار انسان، اموری تفکیکناپذیر از آمریکاست و جزوه فرهنگ آمریکا شده است. آنها سرخپوستان را نسلکشی کردند و آلوده کردن پتو و چیزهای مختلف ساکنان اصلی آمریکا را بیمار کردند و کشتند و الان تعداد خیلی کمی از آنها باقی مانده است.
رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن افزود: بدتر اینکه در هر سال جشن Thanksgiving (شکرگزاری) میگیرند. جشن میگیرند که خداوند این سرزمین را به آمریکاییها داده است. این همه کشتهاند و بعد جشن میگیرند. ببینید، بزرگترین کشتار بشریت انفجار بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی بود که هیچ پیامی از آن مخابره نمیشود؛ اما در هر سال در تمام آمریکا و اروپا یادبود نسلکشی یهودیان توسط نازیهاست. یک بار بحث هیروشیما و ناکازاکی نمیشود، 100 میلیون سیاهپوست در اثر بردگی در آمریکا کشته شدند، برخیشان وقتی با کشتیها به بردگی میرفتند به دلیل پایین آمدن قیمت برده در دریاها ریخته شدند و جانشان را از دست دادند.
شجره افزود: در جریان جنگ ویتنام سربازان آمریکایی وارد یک روستا شدند و همه ساکنان آن روستان را از مرد و زن و پیر و کودک قتل عام کردند؛ بدون آنکه سربازی میان آنها باشد. این خبر ارسال شد و دادگاه آمریکا در این باره یک نفر را محاکمه کرد که یک سال زندان بود و بعد یک سال در خانه زندانی شد و یک سال پس از آن هم به کلی آزاد شد.
وی اشارهای هم به سقوط هواپیمای مسافربری ایران ایر بر فراز خلیج فارس توسط ناو جنگی آمریکا اشاره کرد و گفت: گفتند که این حادثه فقط یک اتفاق و اشتباه بود، اگر اشتباهی شلیک شد پس چرا به فرمانده عملیات مدال دادید؟ این نشان میدهد که در نفس سیستم آمریکا اشکال وجود دارد. بر اساس همین سیستم است که همه قطعنامهها علیه اسرائیل را وتو میکند و به صهیونیستها اجازه میدهد که هر طور که خواستند آدمکشی کنند.
شجره در پایان سخنانش اظهار کرد: زمانی از وزیر امور خارجه آمریکا پرسیده شد؛ آیا کشته شدن نیم میلیون بچه بهخاطر تحریمها قابل توجیه است برای این که صدام را از سرکار برداریم؟ او با پررویی گفت که "بله". این دیدگاه چه معنایی دارد؟ آیا از بچه مظلومتر داریم؟ البته سعی کردند در ونزوئلا و ایران هم با تحریمهایی که اعمال میکنند این قتل عام را انجام دهند.
مسأله حجاب زنان ایران یک ستیزه سیاسی و اجتماعی از سوی دشمن است
حسین محمدیسیرت، مدیر منطقه آسیا دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری دیگر سخنران این همایش بینالمللی بود که در آن به تبیین برخی دیدگاههای مقام معظم رهبری در خصوص افشای حقوق بشر آمریکایی پرداخت. وی در سخنان خود اظهار کرد: امام راحل در دهه اول و در آغاز انقلاب اسلامی با ایده روز قدس، رویکردی فعال در حوزه سیاست خارجی اتخاذ کردند و امروز رهبر انقلاب اسلامی در دهه پنجم با ایده حقوق بشر و امثال آن رویکرد فعال در حوزه سیاست خارجی را میپرورانند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران دیگر یک بازیگر یا شهروند عادی در نظام بینالملل مطرح نیست. امروز شاهد رویارویی تمدن اسلام با تمدن غرب هستیم و طبیعتاً مفهوم حقوق بشر یکی از نوامیس تمدنی غرب محسوب میشود، اما حقوق بشر از منظر اسلام با حقوق بشر از منظر تمدن غرب با یکدیگر تقابل دارند. سراسر قرآن کریم و سراسر معارف اسلامی پر است از معارفی که گویای تعالی حقوق بشر اسلامی است.
محمدیسیرت افزود: زمانی که امام علی (ع) مالک را به مصر اعزام کردف به او فرمود که مالک! به سمت آنها میروی که یا مسلمانی چون تا هستند یا انسانی چون تو. نگاهی که امیرالمومنین علی (ع) 1400 سال پیش داشت این است و از این نوع معارف دینی در فضای علوم اسلامی زیاد داریم اما متأسفانه هنوز هم مجموعه انقلاب اسلامی پژوهشگرانی داریم که به دنبال حوزه علوم انسانی از غرب هستند در صورتی که آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد.
وی افزود: مسأله نقض مرجعیت آمریکا در نظام حقوق بشر در جهان، موضوع مورد تأکید مقام معظم رهبری است؛ اینکه چرا باید نظام دنیا را کشورهایی مانند آمریکا باید تأیید کنند. ایشان در در سخنرانی 14 خرداد هم بیان کردند که نظام مد نظر آمریکا ایجاد شده بود اما انقلاب اسلامی این نظم را بر هم زد و بر هم زدن نظم بینالمللی اندیشه غربی را دچار تشنج کرد.
محمدیسیرت ادامه داد: انقلاب اسلامی نظم ایجادشده در منطقه از سوی آمریکا و کشورهای غربی را برهم زد و امروز کشوری مانند چین برای اینکه پرونده حقوق بشری علیه غرب به ویژه آمریکا ایجاد کند، مخبر مشخص کرده و در این زمینه هزینه میکند، ولی ما در این زمینه کمی ضعف داریم و بهتر است نسبت به این موضوع کمی فعالتر عمل کنیم.
وی با تأکید بر نقد کارنامه نهادهای متولی حقوق بشر، گفت: متأسفانه به نوعی صداقت سازمانها و نهادهای بینالمللی متولی حقوق بشر را باور کردهایم که امیدواریم این باور به مرور زمان در صحنه دیپلماسی کشور از بین برود و ما بپذیریم نظم بینالمللی و نهادهای بینالمللی موجود تأمینکننده یک نظام منافعی است که در پشت این طراحی قرار گرفته است. البته این موضوع به معنای آنارشیسم و برهم زدن نظم بینالمللی نیست، ولی نمیتوان نگاه صادقانه به نهادهای بینالمللی هم داشت.
مدیر منطقه آسیا دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به مقوله حمله کشورهای غربی به حجاب اشاره کرد و گفت: امروز دشمن برای مبارزه با انقلاب اسلامی سرمایهگذاریهای کلانی انجام داده که حجاب یکی از آنهاست. حجاب صرفاً برای دشمن یک مسأله فرهنگی نیست؛ بلکه یک ستیزه سیاسی و اجتماعی است. رهبر انقلاب درباره اهمیت و جایگاه زن در جامعه فرمایشات بسیاری را داشتهاند که اگر بر روی آنها سرمایهگذاری شود، میتوان با حمله دشمن به حجاب مقابله کرد.
محمدیسیرت در پایان گفت: متأسفانه کارهای زیادی در خصوص اندیشه رهبری در حوزه حقوق بشر نشده است و اگر در فضای اینترنت حقوق بشر آمریکایی در اندیشه مقام معظم رهبری را به زبان لاتین جستجو کنیم، هیچ گذارهای از محتوای تولید شده به دستمان نمیدهد. باید این موضوعات را تسری داد و با برگزاری کنفرانسها و همایشهای بینالمللی این اندیشه را توسعه دهیم.
غریبآبادی: رد پای آمریکا در تمامی جنایات تروریستی و ضد حقوق بشری دیده میشود باقریکنی: تحریم مصداق بارز نقض حقوق بشر از سوی آمریکاست