نگاهی بر اخبار مناطق؛ از جمعآوری معتادان تا مناسبسازی برای معلولان
تهران - ایرنا - معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح جمعآوری و ساماندهی افراد کارتن خواب در بزرگراهها خبر داد و گفت: فاز اول این طرح در بزرگراههای پهنه غربی منطقه 4 اجرا میشود.
به گزارش روز شنبه ایرنا، «محمد خادمی» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح جمع آوری و ساماندهی افراد کارتن خواب در بزرگراه ها خبر داد و گفت: فاز اول این طرح در بزرگراه های پهنه غربی منطقه 4 اجرا می شود.
وی افزود: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان و برودت هوا، با هماهنگی سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، پلیس راهور و سازمان خدمات اجتماعی رفاهی شهرداری تهران، نخستین مرحله جمع آوری و ساماندهی معتادان و افراد کارتن خواب از حاشیه بزرگراه های شهید سردار سلیمانی، صیاد شیرازی، امام علی (ع) و همت در محدوده نواحی یک، 2 و 3 منطقه 4 از روز یکشنبه 16 آذر اجرا می شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از افراد معتاد و کارتن خواب با وارد کردن خسارت به اموال شهرداری تهران از جمله آتش زدن فضاهای سبز و یا سرقت و تجهیزات شهری مشکلات فراوانی را در شهر ایجاد می کنند که با اجرای این طرح بسیاری از معظلات اجتماعی کاهش می یابد.
خادمی با اشاره به جزئیات این طرح گفت: در این طرح ضمن جمع آوری معتادان متجاهر این افراد تحویل ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهند شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 اضافه کرد: در ادامه این طرح در صورت مشاهده افراد بی خانمان تحویل گرمخانه ها و در صورتیکه خانواده و یا کودک در بین آن ها باشد تحویل سازمان بهزستی می شوند.
وی خاطر نشان کرد: در مرحله دوم، این طرح در بزرگراه های شهید بابایی، باقری، یاسینی، دماوند و ادامه بزرگراه شهید سلیمانی در محدوه نواحی 6، 7، 8 و 9 منطقه 4 اجرا می شود.
اجرای 68 پروژه محلی در شمال تهران «سید حمیدموسوی» شهردار منطقه یک تهران گفت که در سال 99 بیش از 68 پروژه کوچک مقیاس محلی را در محلات 27 گانه شمال تهران تعریف و در دست اجرا دارد.
وی افزود: از 68 پروژه ی ابلاغی شهرداری تهران به منطقه یک، به تفکیک حوزه ماموریتی 21 پروژه مربوط به ترافیک، 15 پروژه به عمران، 13 پروژه به شهرسازی، 13 پروژه به خدمات شهری و محیط زیست و 6 پروژه به اجتماعی و فرهنگی مربوط می شود.
شهردار منطقه یک خاطر نشان کرد: پروژه های ابلاغی کوچک مقیاس شامل مواردی چون احداث و تجهیز فضاهای سبز و بوستان های محلی، اصلاحات هندسی و رفع گره های ترافیکی، مناسب سازی معابر و پیاده روسازی، احداث و تجهیز پارکینگهای محلی، میادین میوه و تره بار و بازارهای روز، طراحی شهری و ارتقای کیفی فضاهای باز عمومی، احداث و تجهیز مسیرهای دوچرخه، احداث کاربری های فرهنگی و ورزشی کوچک مقیاس است.
موسوی با اشاره به اثربخشی بالای پروژه های کوچک مقیاس درمحلات گفت: تاکنون 12 پروژه کوچک مقیاس از جمله مرمت بوستان های نیاوران، نرگس، عدالت، گلاب و...، احداث پارکینگ روباز در درکه، پیاده روسازی در دارآباد، مسیر دوچرخه سواری در بلوار ارتش و سوهانک و اصلاح هندسی در شهرک شهید محلاتی به اتمام رسیده است.
بازدیدهای میدانی مدیران شهری منطقه 3 با دوچرخه از محلات «سعید شمالینژاد» سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 3 از تغییر رویه بازدید های میدانی در این منطقه خبر داد و گفت: فرهنگ سازی جهت تغییر عادات ترافیکی در شهر تهران باید با قدرت ادامه یابد، در این راستا و با توجه به رویکرد شهرداری تهران در فرهنگ سازی استفاده شهروندان از دوچرخه، توجه به سلامت فردی شهروندان و همچنین وجود مسیر دوچرخه سواری مناسب در خیابان میرداماد از این پس بازدید های مشترک روزانه به همراه مدیران به خصوص در محدوده خیابان میرداماد با دوچرخه انجام می شود.
وی همچنین توجه به نگهداشت مستمر مسیر های دوچرخه سواری را از اولویتهای کاری این منطقه دانست.
هم اندیشی شهردار منطقه 8 با شورایاران «مهناز استقامتی» شهردار منطقه 8 تهران در این در نشست گفت: زمانی که افرادی از میان مردم برای کمک به اداره شهر پیش قدم می شوند، میتوان امید داشت بسیاری از معضلات شهری زودتر حل شوند ضمن اینکه معتقدیم شورایاران چون از میان مردم انتخاب شده اند، با همدلی مضاعف به کمک مدیریت شهری می آیند.
وی افزود: وجود اهداف مشترک برای رفع مشکلات و انجام پروژه هایی که به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کمک میکند، همدلی و همراهی شورایاران با مدیریت شهری را افزایش می دهد.
شهردار منطقه 8 با تاکید بر نقش مهم شورایاران در شناسایی مشکلات محله های این منطقه نیز افزود: دغدغه شورایاران رفع مشکلات مردم است و به همین سبب موضوعات و مشکلاتی که مطرح می کنند، در اولویت برنامه های ما برای اجرا قرار می گیرد.
شهردار منطقه درباره اجرای پروژه های توسعه محله ای در محله فدک هم گفت: هدف ما رسیدن به ایده آل ها و رفع مشکلات در دل محله ها است به همین سبب هر اقدامی در زمینه عمرانی، اجتماعی، زیباسازی وبهسازی محیط شهری باشد در دستورکار قرار می گیرد تا محله هایمان آبادتر وبهتر برای زندگی شهروندانمان شود.
مناسب سازی معابر منطقه 13 برای معلولان و توانیابان
«مرتضی رحمان زاده» شهردار منطقه 13 تهران ضمن تشریح اقدامات منطقه برای مناسب سازی معابر و فضاهای شهری، از اجرای ده ها برنامه متفاوت و جدید به مناسبت گرامیداشت روز جهانی معلول خبر داد.
وی افزود: در همین اساس با توجه به نیاز های افراد دارای معلولیت، شهرداری منطقه 13 با هدف تحقق شعار شهردار تهران، به منظورحمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت، برای مشکلات این عزیزان تلاش کرده است که مناسب سازی معابر، ساختمان های عمومی، سرای محلات و بوستان های منطقه 13 و به همراه اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی از این جمله است.
به گفته وی مناسب سازی ورودی ساختمان های اداری معاونت ها و نواحی چهارگانه، بوستان های ترنج و دو کوهه، معابر (اجرای رمپ و کفپوش شیاری و سکه ای و رعایت پیوستگی و هم سطح بودن در معبر و اتصال به خطوط عابر پیاده مخصوص معلولان)، تعمیر و نصب پل و سنگدال همسطح مناسب سازی از جمله اقدامات صورت گرفته است.
اجرای طرح های مناسب سازی بوستان، معابر منطقه 15 تهران
«وحیدرضا محمدی» شهردار منطقه 15 همزمان با روز جهانی معلولان گفت: با هدف حمایت از افراد توان یاب و تلاش برای رفع مشکلات آنان طرح های مناسب سازی بوستان، معبر، تقاطع و ساختمان اداری سطح منطقه در حال اجراست.
وی در تشریح اقدامات مناسب سازی منطقه گفت: عملیات مناسب سازی سرای محلات ابوذر و اتابک با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اقدام است.
وی افزود: در این راستا بوستان گل گشت با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در حال مناسب سازی است و عملیات بوستان وحدت نیز در دست اقدام است.
به گفته وی، در سال گذشته نیز سرای محلات رضویه و مسعودیه و دو بوستان مبعث و گلزار با اجرای کلیه دستورالعمل های مناسب سازی برای توانیابان عزیز آماده و به بهرهبرداری کامل رسید.
شهردار منطقه یادآور شد: همچنین معابر احدی و بوعلی نیز که در دستور کار مناسب سازی منطقه در سال جاری قرار داشت؛ به صورت کامل اجرا و به بهره برداری رسید.
وی در ادامه با اشاره به انتخاب تقاطع بقایی به عنوان تقاطع شاخص و پرتردد یادآور شد: تقاطع بقایی براساس دستورالعمل اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به عنوان تقاطع شاخص برای مناسب سازی انتخاب و با اجرای عملیات خط کشی و کف سازی محل عابر پیاده، نصب ویلچر معلولین، ترسیم شابلون و نصب تابلوی پارک ویژه معلولین و همچنین انجام کلیه خدمات مورد نیاز برای دسترسی پذیری معلولین مناسب سازی شد.
محمدی با بیان اینکه برای تحقق شعار "تهران شهری برای همه" لازم است که شرایط برای حضور توان یابان در جامعه مهیا شود و به همین منظور اجرای اقداماتی نظیر حذف موانع فیزیکی، همسطح سازی گذرگاههای عابر پیاده، همسطح سازی ایستگاه ها و پایانه های حمل و نقل عمومی، نصب تابلو، ترسیم شابلون، نصب ویلچر معلولین، خط کشی و کف سازی محل عابر پیاده در محدوده نواحی منطقه از اولویتهای اجرایی است.
اکران 27 پروژه مناسب سازی برای معلولان در منطقه 16
«پیمان پورنصر» شهردار منطقه 16 تهران از انجام بیش از 27 مورد طرح مناسب سازی معابر، ساختمانها و تحویل بسته حمایتی ویژه معلولین در محلات نهگانه خبر داد.
وی با بیان اینکه تهران شهری برای همه است، تاکید کرد: معلولین و افراد کم توان نیز به مثابه سایر شهروندان از حقوق شهروندی برخوردار هستند و باید شرایط رفاه و حضورشان در جامعه را مهیا کرد، با توجه به این نکات، اجرای طرحهای مناسب سازی با در نظر گرفتن وضعیت معلولین شامل نابینایان و افراد کم توان که با ویلچر در سطح شهر تردد دارند، اجرا شد و چند پروژه مناسب سازی در حال تکمیل است که پیشرفت قابل توجهی داشته و تا پایان سال جاری به پایان می رسد.
شهردار منطقه با اشاره به اهمیت و هدف طرح مناسب سازی در منطقه گفت: برای سنجش استاندارد طرح و بهره برداری معلولین از انجمن ها و افراد معلول و کم توان دعوت به عمل آمد تا با حضور در محل های مناسب سازی شده استاندارد پروژهها را مورد سنجش قرار دهند و برای رفع نواقص احتمالی، یاری رسان منطقه باشند.
*س_برچسبها_س*