پیشگویی یک مقام امنیتی آمریکا درباره تنش در خاورمیانه
هماهنگکننده شورای امنیت ملی آمریکا در امور خاورمیانه در سخنانی از احتمال ادامه جنگ علیه ملت فلسطین در نوار غزه تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.
«برت مکگورک»، هماهنگکننده امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی آمریکا در سخنانی در این باره گفت: کاخ سفید نمیداند که اسرائیل چه زمانی قصد دارد وارد مرحله کاهش عملیات انتقام جویانه علیه حماس شود و جنگ ممکن است تا پایان سال 2024 ادامه یابد.
طبق گزارش خبرگزاری سما، مک گورک به نقل از مقامات اسرائیلی افزود، درگیری ممکن است برای مدت طولانی، شاید تا پایان سال جاری میلادی ادامه یابد.
خبر مرتبط واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره اخراج مردم غزهجنبش حماس امروز با انتشار بیانیهای به اظهارات وزیر به اصطلاح «میراث» کابینه رژیم صهیونیستی برای اخراج مردم غزه و «یافتن راهی دردناکتر از مرگ برای انتقام از فلسطینیها» واکنش نشان داد.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت درباره بازگشت فلسطینیها به خانههای خود در شمال غزه که در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است، بررسیهایی صورت گرفته است.
این مقام آمریکایی در این باره ادامه داد: آمریکا درحال بررسی این احتمال با سازمان ملل است، اما مطلع است که بسیاری از خانهها ویران و یا غیرقابل سکونت شدهاند.
مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (15 مهر) عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا 24 نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفتهای جمعه اول دسامبر (دهم آذر) بار دیگر از سر گرفته شد.
طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، جنایات صهیونیستها تا کنون 22 هزار و 600 شهید و بیش از 57 هزار مجروح برجای گذاشته است.
--> اخبار مرتبط- اظهارنظر جالب سفیر سابق آمریکا درباره نتانیاهو
- موضع گیری سناتور سرشناس آمریکایی درباره وتوی قطعنامه غزه
- گفتگوی مهم آمریکا و قطر درباره تحولات غزه
- خودروهای زرهی آمریکا به اسرائیل رسید
- هشدار حماس به خانوادههای اسرای اسرائیلی
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.