کتاب خاطرات آیتالله مصباحیزدی منتشر شد
کتاب خاطرات و اسناد مبارزات حضرت آیت الله مصباح یزدی جدید ترین اثر محمد حسن روزی طلب میباشد که توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
کتاب خاطرات و اسناد مبارزات حضرت آیت الله مصباح یزدی جدید ترین اثر محمد حسن روزی طلب میباشد که توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، کتاب خاطرات و اسناد مبارزات حضرت آیت الله مصباح یزدی اثر محمد حسن روزی طلب در قطع رقعی و 416 صفحه توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
محمد حسن روزیطلب فرزند سردار شهید محمدجواد روزی طلب و فعال رسانهای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است که در کارنامه خود تألیف کتابهای «تکیه گاه» با موضوع بررسی نقش و عملکرد اکبر هاشمی رفسنجانی در ایام فتنه 88، پرونده مسکوت (بررسی اسناد و اسرار انفجار 8 شهریور 1360 در نخستوزیری) و «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان»، صخره سخت و عملیات مهندسی را دارد، این بار با نگارش کتاب خاطرات و اسناد مبارزات حضرت آیت الله مصباح یزدی، کتابی که به مقطعی از زندگی و خاطرات استاد از تولد تا سال 1368 برمی گردد فتح بابی در حوزه تاریخ نگاری انقلاب و شخصیتهایی که جز عناصر مهم انقلاب بوده اند مینماید.
آیت الله مصباح یزدی، مجتهد، استاد فلسفه اسلامی، مفسر، بنیانگذار و مدیر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت است.
آیت الله مصباح تحصیلات ابتدایی خود را در هفت سالگی آغاز کرد. سپس وارد حوزه علمیه یزد شد و دوره مقدمات و سطح یک را همانجا به اتمام رساند، سپس در سال 1371 ه. ق عازم نجف شد، و پس از یک سال برای ادامه تحصیل به قم هجرت کرد و حدود 8 سال بهطور مداوم در درس فقه حسین طباطبایی بروجردی شرکت کرد.
وی در سن 25 سالگی به درجه اجتهاد رسید؛ اما با این حال تا 8 سال در دروس فقه و اصول روحالله خمینی و تا 15 سال در درس فقه محمد تقی بهجت و تا 2 سال در درس محمد علی اراکی شرکت میکرد. وی از شاگردان درس تفسیر و فلسفه محمدحسین طباطبایی نیز بهشمار میرود و با پایهگذاری مدرسه حقانی توسط علی قدوسی و محمد حسینی بهشتی استاد و عضو هیئت مدیره این مدرسه میشود
پس از پیروزی انقلاب 1357 ایران او در تأسیس دفتر همکاری حوزه و دانشگاه و در جهت تحول و بازسازی نظام حوزه نقش فعالی ایفا کرد. او بنیاد علمی پژوهشی باقرالعلوم و سپس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی را در قم پایهگذاری نمود.
برشی از کتاب: تابستان سال 1392، دغدغه قدیمی من را به ساختمان مؤسسه امام خمینی رضوان الله علیه در بلوار امین شهر مقدس قم کشاند تا روایتگر زندگی پرفراز و نشیب رئیس این مؤسسه باشم. پس از مذاکراتی کوتاه، حجمی از گفتگوهای آیت الله مصباح یزدی با آقای قطبی، رئیس دفتر وقت ایشان که در سالهای 1370-1369 انجام شده بود، در اختیار اینجانب قرار گرفت. این گفتگو ها مبنای متن پیش رو شد. همچنین در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 13 جلسه گفتگو (بدون تاریخ) با ایشان موجود بود که با متن اصلی مطابقت داده شده است.
همچنین دو گفتگو از آیت الله مصباح یزدی در نشریه وزین یادآور به اهتمام محمد رضا کایینی منتشر شده بود که به خصوص گفتگوی مربوط به گروه فرقان بسیار کارآمد بود. چند گفتگوی پراکنده در توصیف شرح حال استاد نیز در مجلات دیگر منتشر شده بود که بخشهایی از آن در متن کتاب قرار گرفته است.