آخرین آمار جهانی کرونا؛ مبتلایان به سهمیلیونوهشتصدهزار نزدیک شدند
اقتصادنیوز: شیوع ویروس کرونا همچنان ادامه دارد و چندین کشور شاهد افزایش مبتلایان در 24 ساعت گذشته بوده اند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، کشورهای روسیه با 10,559، انگلیس با 6,111، آمریکا با 4,634، اسپانیا با 3,121، ترکیه با 2,253 و هند با 2,940 مورد به ترتیب جز پرمبتلاترین کشورها به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته بوده اند.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.
تصاویر و منابع از سایت ورد ا میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.
آمریکا
به گزارش وب سایت شبکه خبری بی بی سی، رئیس جمهور آمریکا که به کارخانه ماسک سازی در ایالت آریزونا رفته است گفت که کارگروه مقابله با کرونا منحل خواهد شد. به گفته ترامپ، تمرکز مرحله جدید بر ایمنی و بازگشایی کشور خواهد بود. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا ماموریت دولت او در مبارزه با ویروس کرونا به پایان رسیده است، گفت: "خیر. ماموریت زمانی کامل میشود که همهگیری پایان یافته باشد."
ترامپ در جریان این بازدید عینک محافظتی به چشم داشت اما ماسکی بر صورت نگذاشته بود و این در حالی بود که در کارخانه این علامت به وضوح دیده میشد که رویش "توجه: استفاده از ماسک صورت در این مکان الزامی است. با تشکر" نوشته شده بود.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری ای. بی. سی گفت: از فکر آنهایی که در پی ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و خانوادههایی که کسی را در پی این بیماری به خاک سپردند، خواب به چشمم نمیآید. برای خانوادههایی که کسی را از دست دادند باید بگویم که من شما را دوست دارم و میخواهم بگویم که هرکاری از دست ما بربیاید، انجام میدهیم. میخواهم بگویم ما تلاش میکنیم تا از افراد بالای 60 سال حفاظت کنیم.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادامه داد: این امکان وجود دارد که کسی زندگی خود را در پی بازگشایی مشاغل از دست بدهد اما مردم در دوران قرنطینه در پی خودکشی و سوءمصرف مواد میمیرند. فاصله گذاری اجتماعی و سایر اقدامات حفاظتی همچنان پا برجاست.
با فوت570 تن دیگر شمار کلی جان باختگان به 72,841 تن رسیده است و مجموع مبتلایان از مرز 1,243,947 عبور کرده است.
انگلیس
به گزارش اکسپرس استار، وزیر بهداشت انگلیس گفت، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ویروس کرونا توسط بشر ساخته شده است. «مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس فرضیه ساخته دست بشر بودن ویروس کرونا را رد کرد.
فارس نوشت: هنکاک روز چهارشنبه گفت، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این ویروس توسط انسان و در شرایط آزمایشگاهی ساخته شده است.
اخیرا دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه دولتش بارها ادعای تولید ویروس کرونا در آزمایشگاههای شهر ووهان چین را تکرار کردهاند.
علاوه بر انگلیس، مقامات سازمان جهانی بهداشت، مقامات وزارت بهداشت آمریکا و دولت چین نیز چنین ادعایی را رد کردهاند.
هم زمان با افزایش چشمگیر آمار جانباختگان ناشی از ابتلا به کووید -19 در انگلیس، حزب مخالف دولت بوریس جانسون درباره گسترش نابرابری بهداشتی در مناطق محروم، به ویژه جوامع اقلیتنشین هشدار داد.
جاناتان اشوورث وزیر بهداشت دولت در سایه حزب کارگر تاکید کرد که دولت باید مناطق محروم را در اولویت طرح غربالگری سلامت قرار دهد.
وی در گفتوگو با نشریه ایندیپندنت افزود: ویروس کرونا باعث رواج نابرابری بهداشتی شده، آن هم در حالی که نابرابری بهداشتی بدتر از سایر اشکال نابرابری است که به مرگ زودهنگام افراد منجر میشود.
این سیاستمدار انگلیسی ادامه داد، در حالی که ویروس کرونا برای همه اقشار جامعه مهلک است نباید پیامدهای آن را در مناطق محروم دست کم بگیریم. وی یادآور شد، پس از 10 سال ریاضت اقتصادی دولتهای محافظهکار در انگلیس، امید به زندگی در این کشور متوقف شده و در برخی مناطق کاهش یافته است.
اشوورث با بیان اینکه زمان به سرعت در حال سپری شدن است هشدار داد، اگر دولت لندن اقدام فوری صورت ندهد کووید -19 باعث گسترش نابرابری بهداشتی خواهد شد.
به گزارش یویورنیوز، 100 مؤسسه خیریه و اتحادیه در نامهای به قانونگذاران انگلیس درباره «ناکافی» بودن نظام تامین اجتماعی و حقوق پایینی که سال هاست پرستاران خانگی را دچار فقر کرده است، هشدار دادند. در نامه مشترک خطاب به نمایندگان مجلس انگلیس، که به امضای 100 مؤسسه خیریه و اتحادیه، از جمله آکسفام رسیده است، تصریح شده است پرستاران خانگی که در خط مقدم مبارزه با بیماری کووید 19 هستند، پس از آنکه مدتهای طولانی به آنان ارزش داده نشده، هم اکنون با «فشار غیرقابل تحملی» رو به رو هستند.
با فوت649 تن دیگر شمار کلی جان باختگان به30,076 تن رسیده است و مجموع مبتلایان از مرز 201,101 عبور کرده است.
اسپانیا
با فوت244 تن دیگر شمار کلی جان باختگان به25,857 تن رسیده است و مجموع مبتلایان از مرز 253,682 عبور کرده است.
به گزارش راشاتودی، وزارت کار اسپانیا اعلام کرد علی رغم اینکه نرخ افزایش بیکاری در این کشور در ماه آوریل کندتر بوده ولی 3.8 میلیون نفر بیکار شدهاند و تعداد افرادی که به مزایای بیکاری نیاز دارند به رکورد 5.2 میلیون نفر رسیده است.
ماه گذشته تعداد اسپانیایی هایی که بیکار شده بودند، 8 درصد افزایش داشت یعنی 282891 نفر با اعمال محدودیت های سختگیرانه جهت کنترل شیوع ویروس کرونا از کار بیکار شدند. ارقامی که توسط وزارت کار اسپانیا در روز سه شنبه منتشر شد کمتر از آن چیزی بود که در ماه مارس ثبت شده بود. نرخ بیکاری در ماه مارس بیش از 9 درصد افزایش داشت.
افراد شاغل در بخش خدمات مواد غذایی بیشترین آسیب را از بحران ایجاد شده توسط ویروس کرونا دیده اند به طوریکه 720 هزار نفر از آنها شغل خود را از دست داده اند. کارگران شاغل در صنایع تجارت خرده فروشی و عمده فروشی به همراه بخشهای اقامتی هم ضربه سختی از این بحران خورده اند.
اطلاعات ماه آوریل نشان می دهد بیکاری به بالاترین حد طی چهار سال گذشته رسیده است. وزارت کار اسپانیا اعلام کرد مزایایی که توسط دولت به حدود 5.2 میلیون نفر بیکار در این کشور داده میشود به رقمی تاریخی رسیده است.
وزیر اقتصاد اسپانیا هفته گذشته گفت اقتصاد این کشور بیشتر از آنچه در بحبوحه رکود بزرگ 2008 تا 2013 اتفاق افتاد سقوط خواهد کرد. وزارت اقتصاد اسپانیا انتظار دارد تولید ناخالص داخلی این کشور 9.2 درصد در سال جاری میلادی کاهش یابد. طبق بدترین سناریویی که بانک مرکزی اسپانیا اعلام کرده، اقتصاد این کشور در 2020 در صورت ادامه تعطیلی ها تا 12 هفته دیگر، 12.4 درصد سقوط می کند.
اسپانیا که در بین کشورهای اروپایی بالاترین آمار ابتلا به ویروس کرونا را داشته، از روز یکشنبه پس از دو ماه تعطیلی، برداشتن محدودیت ها را آغاز کرده است. برخی کسب و کارهای کوچک مثل فروشگاه ها و آرایشگاه ها از روز دوشنبه بازگشایی شدند ولی همچنان باید طبق پروتکل های سخت کنترل این بیماری فعالیت کنند.
ترکیه
به گزارش آناتولی، شمار بهبودیافتگان کرونا در ترکیه با افزایش 4 هزار 917 تن دیگر طی شبانهروز گذشته به 78 هزار 202 نفر رسید.
وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد: طی شبانهروز گذشته، 2253 مورد ابتلا به ویروس کرونا شناسایی و 64 نفر جان باختند. بدین ترتیب در مجموع شمار مبتلایان به 131 هزار و 744 نفر و قربانیان به 3 هزار و 584 تن رسید.
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه اظهار داشت: "نتایج، موفقیت در تشخیص و درمان؛ شواهد و مدارکی هستند که نشان دهنده موفقیت ما در مقابله با این پاندمی هستند. دیگر می توانیم در سیاست ها و شیوه های کنونی خود در مدیریت شیوع بیماری تغییراتی ایجاد کنیم. ترکیه فاز اول مبارزه ما با ویروس کورونا را پشت سر گذاشته است دوره جدید، «زندگی اجتماعی کنترل شده» است.
وی افزود: "شیوع این بیماری را تحت کنترل قرار دادیم اما واقعیتها در مورد ویروس تغییر نکرده است. خانههایمان امن ترین محیط در برابر ویروس است. خطر شیوع ویروس کرونا از بین نرفته است؛ این تنها با قرنطینه و درمان آخرین ناقل امکان پذیر است".
وزیر بهداشت ترکیه تاکید کرد: "فاز دوم مقابله با کرونا به معنی بازگشت کامل به زندگی عادی نیست، هنوز خطر شیوع و ابتلا ادامه دارد. در صورت عدم رعایت مقررات موج دوم شیوع این ویروس آغاز خواهد شد. این مسئله را دربسیاری از کشورها دیدیم. هر چند که در این روزها از جمله 'بازگشت به زندگی عادی' استفاده میکنیم اما در اصل به زندگی عادی باز نمی گردیم بلکه موارد عادی زندگی جدید را آغاز میکنیم".
هند
شمار مبتلایان در این کشور نیز افزایش یافته است. با فوت75 تن دیگر شمار کلی جان باختگان به1,768 تن رسیده است و مجموع مبتلایان از مرز 52,340 عبور کرده است. در خبری دیگر موسسه تکنولوژی شیمیایی هند در شهر حیدرآباد توانسته است مواد اولیه سازنده داروی "رمدیسویر" را با موفقیت ترکیب کرده و برای ساخت واکسن کرونا اقدام کند. به گزارش آسیا نت موسسه تکنولوژی شیمیایی هند همچنین در حال انتقال تکنولوژی ساخت این دارو به سایر شرکتهای داروسازی هند برای تولید این دارو در هند است.
داروی "رمدیسویر" اولین واکسنی است که توسط شرکت آمریکایی " گیلید ساینسز" تولید شده و به عنوان درمان بیماری کرونا در موارد اضطراری در این کشور مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به آزمایشات بالینی در آمریکا، زمانی که داروی "رمدیسویر" به صورت واکسن در رگ فرد بیمار تزریق میشود، به بهبودی او در مدت 11 روز کمک میکند. در حالی که سایر بیماران کرونایی که از داروهای دیگر استفاده میکنند، به مدت 15 روز بهبود مییابند.
ایران
در ایران نیز کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در تشریح آخرین آمار اظهار داشت که از دیروز تا امروز 17 اردیبهشت 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی 1680 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد. وی با بیان این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 101650 نفر رسیده است افزود: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 78 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 6418 نفر رسید. او در پایان گفت: تعداد 2735 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون 531 هزار و 275 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند