برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس 21 اردیبهشت
سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 21 حوزه با رقابت برای 44 کرسی از 290 کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
اسلامی اسامی این 21 حوزه را بهشرح زیر برشمرد:
«تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارسآباد، بیلهسوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرمآباد و چگنی»، «قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر».
8 حوزه تمامالکترونیک
وی همچنین تأکید کرد: بر اساس پیشنهاد وزارت کشور و تأیید شورای نگهبان، مرحله دوم انتخابات در هشت حوزه «تبریز»، «تهران»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرمآباد و چگنی»، «قائمشهر» و «ملایر» بهصورت تماممکانیزه یا تمامالکترونیک برگزار خواهد شد.
سخنگوی ستاد انتخابات خاطرنشان کرد: اطلاعرسانی و آموزش به مردم شریف این هشت حوزه در خصوص چگونگی رأیدادن، در دستور کار قرار دارد که از طریق صداوسیما، رسانهها و از طریق پویانمایی انجام خواهد شد.
اسلامی همچنین اظهار کرد: بهنحوی برنامهریزی خواهیم کرد که صندوقهای رأی تمامالکترونیک در محافل عمومی همچون نمازهای جمعه این هشت حوزه قرار گیرد تا مردم شریف از نزدیک با آن آشنا شوند و در روز رأیگیری ابهامی وجود نداشته باشد.
وی درباره جدول زمانبندی مرحله دوم این انتخابات هم گفت: جدول زمانبندی مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از جمله زمان تبلیغات نامزدهای راهیافته به این مرحله طراحی شده است که بهمحض تأیید شورای محترم نگهبان، اطلاعرسانی خواهد شد.
بر اساس این گزارش، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 11 اسفندماه 1402 در 208 حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات 21 حوزه به مرحله دوم کشیده شد.