شنبه 4 اسفند 1403

تهران و 14 مرکز استان دیگر در وضعیت آبی کرونا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تهران و 14 مرکز استان دیگر در وضعیت آبی کرونا

تهران - ایرنا - براساس اعلام رنگ بندی کرونایی کشور، تهران و 14 مرکز استان دیگر در وضعیت آبی به سر می برند.

به گزارش ایرنا از وبدا، رنگ‌بندی 13 آذر در اپلیکیشن ماسک منتشر شد. بر این اساس، با عبور کشور از خیز پنجم کرونا، 284 شهرستان در وضعیت آبی و 153 شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفتند.

اراک، اردبیل، اصفهان، اهواز، ایلام، بندرعباس، تبریز، تهران، رشت، زاهدان، ساری، قم، کرج، گرگان و مشهد مرکز استان‌هایی هستند که در وضعیت آبی قرار دارند.

با این وجود، شهرستان‌های طبس (خراسان جنوبی) و بهاباد (یزد) به علت افزایش روند بستری کرونا، مجددا در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفتند.

شهرستان‌های اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، فردوس، نهبندان (خراسان جنوبی)، بردسکن (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، کوار (فارس)، سیرجان (کرمان) و بافق (یزد) در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وضعیت آبی به منزله پایان کرونا نیست. حتی افرادی که دو نوبت واکسن دریافت کرده‌اند، باید کماکان مراقبت‌ها را ادامه دهند.

آمار شهرستان‌ها در مجموع بدین شرح است:

*** 2 قرمز *** 9 نارنجی

*** 153 زرد *** 284 آبی

*س_برچسب‌ها_س*