ذوق زدگی اصلاحطلبان از هجمه رضایی به رئیسی / رجزخوانی «قاتلان جمهور» برای انتخابات
مهرعلیزاده: می آییم دلار 4200 پخش می کنیم که بخشی از آن را میخورند و بخشی دیگر از چین جنس آشغال وارد میکنند. افرادی که چنین کاری می کنند مدیریت و مهندسی را بلد نیستند.
سرویس سیاست مشرق - سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در 28 خرداد 1400 همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. در ستون «صندوقچه انتخابات» به بررسی روزانه اخبار و حواشی انتخاباتی و رصد رسانههای داخلی و بررسی رسانههای معاند میپردازیم.
********
ذوق زدگی اصلاح طلبان از هجمه رضایی به رئیسی
«محسن رضایی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در توئیتی با هجمه به برنامه انتخاباتی ابراهیم رئیسی، وعده این کاندیدای انتخابات درخصوص تولید مسکن را زیر سوال برد.
رضایی در این باره در مطلبی نوشت: «ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکن، طرح خاص و ایده هیچ کاندیدایی نیست، این قانون مصوب مجلس محترم است و تمام دولت ها موظف به اجرای آن هستند. در طرح نهضت مسکن ایرانیان علاوه بر یک میلیون واحد مسکن مصوب سالانه یک میلیون مسکن هم با احیای بافت فرسوده خواهیم ساخت».
اما هجمه رضایی به رئیسی، ذوق زدگی اصلاح طلبان را در پی داشت. در همین رابطه سایت خبرآنلاین در مطلبی با عنوان «محسن رضایی مقابل رئیسی ایستاد» نوشت: «محسن رضایی با رئیسی و حامیانش یک مرزبندی را مشخص کرده است؛ او در برنامه گفتوگوی ویژه خبری، از اظهارات دادستان تهران در خط و نشان کشیدن برای نامزدها به شدت انتقاد کرد و کنایهای را هم نثار رئیسی کرد».
این سایت اصلاح طلب در ادامه نوشت: «محسن رضایی پس از برنامهاش در شبکه دو، در توییتی باز هم به رقبای اصولگرای خود کنایه زد و آنهارا خطاب قرار داد. او نوشته که "مردم ما با حذف گزینههایی که «برای رئیس جمهور شدن نیامدهاند» و یا ممکن است این مسئولیت را «نیمهکاره رها کنند»، میتوانند گزینه درست را پیدا کنند". منظور از کسانی که «برای رئیس جمهور شدن نیامدهاند» احتمالا کنایه به نامزدهایی است که به «پوششی» و «یار کمکی» معروف شدهاند و آمدهاند تا ضربهگیر رئیسی باشند... کنایه دیگر رضایی هم مخاطبش احتمالا ابراهیم رئیسی باشد؛ «نیمه کاره رها کردن» مسئولیت موضوعی است که تنها با سابقه رئیسی جور میشود».
خبرآنلاین در ادامه تاکید کرد: «محسن رضایی در این دوقطبی سازی برگ برنده خود را بر سابقه و تسلطش بر اقتصاد در مقایسه با ابراهیم رئیسی قرار داده است. نکته ای که می تواند در مناظرات انتخاباتی به کمک او بیاید و چالشی جدی را پیش روی رئیسی قرار دهد... دوگانه و دو قطبی بین رضایی و رئیسی... میتواند به پاشنه آشیل رئیسی تبدیل شود و حتی اگر باعث شکست او نشود، با کشاندن انتخابات به دور دوم، پیروزی احتمالی رئیسی را به کامش تلخ کند».
لازم به ذکر است که روزنامه فرهیختگان در شماره روز چهارشنبه - 12 خرداد - در مطلبی با عنوان «متخصص ساده انگاری» نوشته بود: «یکی از نقصهایی که در صحبتهای محسن رضایی وجود دارد کلیگویی و ارائه هدف و متغیر بهجای برنامه است که اجراییشدن اغلب آنها میتواند پیامدهای نامطلوبی برای اقتصاد ایران داشته باشد. وعدههای وی درمورد تورم و مالیات از این جنس است. بهنظر میرسد محسن رضایی در دام سیاستهای عوامفریبانه افتاده و با ضرب و تقسیمها و رسیدن به اعدادی جذاب، خواسته یا ناخواسته میخواهد حواس فقرا را جمع کند. مانند پرداخت یارانه 450 هزار تومانی (که چهبسا غیرممکن است) و حقوق به زنان خانهدار».
لیست مشترک جامعتین برای انتخابات مجلس خبرگان
حجتالاسلام محمدحسین موسیپور عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، درباره انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری که همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در 28 خرداد برگزار میشود، گفت: انتخابات میان دورهای مجلس خبرگان رهبری در چهار حوزه در استانهای خراسان رضوی، مازندران، قم و تهران برگزار خواهد شد.
وی در رابطه با توافق جامعتین برای معرفی لیست واحدی در انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری اظهار کرد: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز در خصوص حوزه انتخابیه استان تهران به لیست مشترکی رسیده اند که شامل آیتالله علیرضا اعرافی، آیتالله محمود رجبی و حجت الاسلام حسینعلی سعدی میشود.
موسی پور خاطر نشان کرد: نشست خبری مشترک هر سه کاندیدا برای بیان دیدگاهها و هم اندیشی با اصحاب رسانه به زودی برگزار خواهد شد.
رجز خوانی «قاتلان جمهور» برای انتخابات
«مصطفی تاجزاده» فعال سیاسی اصلاح طلب و از دستگیرشدگان فتنه 88 در توئیتی نوشت: «سوگمندانه باید گفت در دوره انتقال کار از مهندسی انتخابات گذشته و به انتصابات رسیده است. رویای جمهور را زنده نگه خواهیم داشت».
تاجزاده و دیگر لیدرهای فتنه 88، کسانی هستند که در آن سال به مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری دهن کجی کرده و حضور پرشور مردم در انتخابات را با آشوب و التهاب و اغتشاشات خیابانی، تلخ کردند.
تاجزاده و دیگر لیدرها و فعالین فتنه 88، «قاتلان جمهور» هستند و با کارنامه ای که از خود بجای گذاشته اند اصلا صلاحیت اعلام نظر درباره جمهوریت و انتخابات را ندارند.
این طیف با بازی در پازل دشمنان مردم ایران در پی آن بود که با ایجاد آشوب های گسترده و عمیق، وضعیتی را در داخل ایران پدید بیاورد که همان کار را بعدها داعش در سوریه و عراق انجام داد.
مهرعلیزاده: افرادی که دلار 4200 تومانی دادند مدیریت بلد نیستند
«محسن مهرعلیزاده» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «در بخش تولید بخش نامه های متضاد و متناقض دست همه را بسته است. بسیاری از شهرکهای صنعتی در کشور به صورت کامل تعطیل است. بیش از 50 درصد بخش فعال هم با ظرفیت 60 درصدی کار می کنند».
مهرعلیزاده در ادامه گفت: «در این حال می آییم دلار 4200 پخش می کنیم که بخشی از آن را میخورند و بخشی دیگر از چین جنس آشغال وارد میکنند. افرادی که چنین کاری می کنند مدیریت و مهندسی را بلد نیستند».
اراده دولت پشت مافیای واردات قرار دارد
«علیرضا زاکانی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با حضور در شبکه خبر سیما گفت: «مدت 20 سال است که توفیق دارم در مبارزه با فساد فعال هستم؛ اراده دولت پشت مافیای واردات قرار دارد و ما هم دائما با رئوس اینها درگیر بودهایم».
زاکانی در ادامه گفت: «مافیا به چشم کوچک میآید، اما در پشت آن آدمهای بزرگی قرار دارند... کشور انسداد ندارد و امکانات بسیاری داریم و با عدد و رقم به مردم قول میدهم که در سال اول دولت، تحول را با همه وجودشان احساس کنند و بعد از 4 سال نیز تغییر در زندگیشان را احساس کنند».
اظهارات متناقض همتی درباره پرداخت یارانه به مردم
«عبدالناصر همتی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بخشی از مستند انتخاباتی خود گفت: «کارهای پوپولیستی در کشور ما در ظاهر به طور موقت خوب است اما آثار بدی در جامعه میگذارد. ما نباید متوسل به این کارها شویم. من الان میبینم بعضی از کاندیداهای محترم صحبت از پرداخت چندصدهزار تومان میکنند. من که از خدامه. چهارصدهزار تومن که هیچی ماهی یک میلیون تومان یارانه بدهند فقط بگویند از کجا میخواهند بیاورند... د. من اقتصاد خواندم منابع و مصارف میفهمم. از کجا میخواهیم بدهیم؟ میخواهیم بار تورم کنیم؟ صد تومان بدهیم به مردم دوباره دویست تومان به هزینههایشان اضافه کنیم؟ من به هیچ وجه این کارهای پوپولیستی را انجام نمیدهم».
همتی وعده پرداخت یارانه را اقدام پوپولیستی معرفی کرده است. این در حالی است که وی در روزهای گذشته وعده پرداخت یارانه یک میلیون تومانی را داده بود. وی در همین رابطه گفته بود: «قصدم نیست که عدد بدهم اما حداقل باید یک میلیون یارانه به 3 دهک پایین بدهیم»!
لازم به ذکر است که همتی درباره FATF نیز اظهارات متناقضی بیان کرده است.
جوانان کارآمدی را در 8 سال گذشته برای مسئولیتها شناسایی کردهایم
«سعید جلیلی» نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، در ادامه برنامههای تبلیغاتی خود در شبکه جهانی جام جم گفت: «جوانان موتور جهش کشور هستند و اتکا برنامههای ما در این انتخابات به جوانان متخصص و تجربه مدیران موفق است. در این هشت سال، جوانان کارآمدی را شناسایی کردیم و حتی سپردن مسئولیتها در دولت آینده را برای آنها در نظر گرفتهایم».
جلیلی افزود: «طرح سفر، طرح وان و طرح سبدغذایی و ساخت حداقل یک میلیون مسکن سالانه، چهار طرح ضربتی ما برای ارتقاء سطح معیشت خانوار خواهد بود».
بستهای تحت عنوان «مسکن سلام» داریم
«سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: بستهای تحت عنوان «مسکن سلام» داریم که مردم را به سه گروه تقسیم می کند؛ سه دهک کم درآمد، سه دهک با درآمد متوسط و چهار دهک با درآمد بالا. سه دهکی که کم درآمد هستند حتی توانایی مشارکت اولیه را برای تامین مسکن ندارند، به همین دلیل بدون اینکه پول پیش از آنها بگیریم با تامین مالی از آنها حمایت می کنیم».
قاضیزاده هاشمی افزود: «هفت مدل تامین مالی برای این حمایت در نظر داریم. این روشهای تامین مالی شامل منابع بانک مسکن، صندوق سرمایهگذاری مسکن، سهم منابع سایر بانکها در سرمایه گذاری مسکن، مدلهای صندوق پروژه، مدلهای فروش اوراق، مشارکت دولت در قالب بودجه سالانه است».