سه‌شنبه 2 بهمن 1403

رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب

بیست و نهمین روز از خرداد ماه 99 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تولد رضا کیانیان بازیگر مطرح سینما و تلویزیون اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - بیست و نهمین روز از خرداد ماه 99 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تولد رضا کیانیان بازیگر مطرح سینما و تلویزیون اشاره کرد.

گام به گام بازیگری با «رضا کیانیان» / آقای بازیگر 69 ساله شد

خبرگزاری میزان - رضا کیانیان بازیگر مطرح و با سابقه سینمای ایران که تاکنون نقش‌های ماندگار فراوانی را از خود به جای گذاشته امروز شمع تولد 69 سال خود را خاموش خواهد کرد.

رضا کیانیان بازیگر سینما و تئاتر در 30 خرداد 1330 در تهران به دنیا آمد و در 3 سالگی با خانواده به مشهد نقل مکان کرد. وی در سال 1355 از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد. کیانیان از سال 1345 بازیگری تئاتر را آغاز کرد و در نمایش‌های آنتیگونه، خرده بورژوا، چهره‌های سیمون ماشا، ازدواج آقای می سی سی پی، یادگار سال‌های شن و... بازی کرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کیانیان در سال 1368 فعالیت سینمایی خود را با بازی در فیلم تمام وسوسه‌های زمین (حمید سمندریان) آغاز کرد.

وی در سیزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم کیمیا کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد نقش دوم بود و در شانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم آژانس شیشه‌ای جایزه بهترین بازیگر نقش دوم را دریافت کرد. او در فیلم‌های سینما سینماست و روبان قرمز بازی کرده است.

او علاوه بر بازیگری در زمینه طراحی صحنه و فیلمنامه نویسی هم کار کرده و چند سال پیش برای طراحی صحنه نمایش نیلوفر آبی برنده جایزه شد. کیانیان برای بازی ماندگارش در فیلم خانه‌ای روی آب، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از بیستمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بدست آورد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«ارتش سری» از یکشنبه اکران می‌شود / بازگشت زوج کمدین بر پرده سینما

خبرگزاری میزان - سینماهای سراسر کشور از سوم اسفند ماه سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا طعم تعطیلی را تجربه کردند و حال بعد از چهار ماه تعطیلات بار دیگر و از اول تیر ماه به محدودیت‌های بهداشتی میزبان مخاطبان خواهند بود.

بر همین اساس سینماهای سراسر کشور از یکم تیر ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع کرونا و با پنجاه درصد ظرفیت سالنها بازگشایی می شوند تا بار دیگر چرخ محبوب ترین هنر کشور به حرکت خود ادامه دهد، چرخی که باید دید در همان ابتدا به چه سرعتی به حرکت در می آید.

برای اهالی سینما و تماشاگران این هنر بدون شک لذت تماشای فیلم در سالن سینما و در کنار نزدیکان خود تجربه‌ای است که به هیچ وجه با پدیده اکران آنلاین و یا پدیده‌هایی این چنین ایجاد نمی‌شود، به همین دلیل اکران در سینما‌ها می‌تواند با توجه به دوری چهار ماهه مردم از این هنر با استقبال خوبی روبرو شود.

در این میان، اما چیدمان چرخه اکران سینما‌ها پس از دوران اوج کرونا چالش بزرگی محسوب می‌شود، از سویی برخی از فیلم‌ها در میانه‌های راه اکران متوقف شدند و از سویی برخی نیز قبل از آنکه روی پرده بروند چراغ اکرانشان خاموش شد، در حال حاضر فیلم‌های اکران بهمن ماه و همچنین فیلم «خوب بد جلف» از جمله آثاری هستند که با شیوع کرونا متوقف شدند.

از سویی بعد از این آثار، فیلم‌های اکران نوروزی 99 در نوبت بعدی اکران قرار دارند، البته بر اساس اعلام‌های قبلی بازگشایی سینما‌ها اختیاری است، اما بعید است که سینماداران بعد از چهار ماه تعطیلی همچنان اصراری بر بسته بودن درب سالن‌های نمایش فیلم داشته باشند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

برگزاری مجازی نمایشگاه کتاب تهران موفق نخواهد بود

مریم عرفانیان درگفت‌و گو با خبرگزاری میزان، پیرامون سرانه مطالعه در کشور در دوران قرنطینه خانگی گفت: سرانه مطالعه در کشور پایین است، اما باید در نظر بگیریم که این امر ریشه در برخی رفتار‌های موجود در خانواده دارد. اتفاقی که حتی با خانه نشینی طولانی مدت در ماه‌های گذشته هم تغییر چندانی نکرده است.

وی در همین راستا ادامه داد: کتاب‌های صوتی و حتی «پی دی اف»‌هایی که عموما در تلفن همراه خوانده می‌شود عموما در آمار مطالعه گنجانده نمی‌شود؟، در عین حال هنگامی که کودکان گوشی‌هایی را که در آن کتاب‌ها به صورت صوتی و یا پی دی اف قرار گرفته در دست والدین مشاهده می‌کنند متوجه نمی‌شوند که والدین در حال مطالعه هستند بلکه به نظر آن‌ها می‌آید که والدین در حال وقت گذرانی در فضای مجازی هستند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

عرفانیان مطالعه کتاب کاغذی را ارزشمند دانست و ابراز کرد: کتاب‌های فیزیکی حال و هوای خود را دارند، در عین حال حضورشان در خانواده بیانگر فرهنگ مطالعه است، از سوی دیگر کودکان می‌آموزند که مطالعه جزیی از رویکرد روزانه برای هر فرد محسوب می‌شود. مانوس شدن کودکان با کتاب و کتابخوانی به کانون خانواده‌ها باز می‌گردد البته باید باید این مهم را در نظر داشت که کتاب خواندن به بلوغ فکری کودکان کمک می‌کند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«آزادی» ویل اسمیت در سینماهای هالیوود / بازگشت کارگردان اکولایزر به سینما

خبرگزاری میزان - «ویل اسمیت» بازیگر مطرح سینمای هالیوود که به تازگی اکران فیلم سینمایی «پسران بد» را پشت سر گذاشته در همکاری تازه‌ای با کارگردان فیلم سینمایی «اکولایزر» در نقش یک برده فراری حضور خواهد یافت.

ویل اسمیت به تازگی خبر پیوستن به این پروژه به کارگردانی «آنتوان فوکوآ» را منتشر کرده است، فوکوآ آثاری فراوانی را در کارنامه کاری خود می بیند، وی به تازگی با کارگردانی مجموعه فیلم‌های اکولایزر محبوبیت فراوانی را در میان مخاطبان سینمای هالیوود به دست آورده است.

  • بیشتر بخوانید: 
  • برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

«هفت دلاور»، «چپ دست»، اکولایزر، المپیوس سقوط کرده است، آرتور شاه، آدمکش های جایگزین و طعمه از جمله آثاری هستند که فوکوآ کارگردانی کرده است، وی فیلم جدید خود به نام «آزادی» را براساس داستانی واقعی روی پرده خواهد برد.

داستان فیلم سینمایی آزادی درباره فردی به نام پیتر است که عکس وی توسط نشریه ایندیپندنت در سال 1863 منتشر شده است و این عکس اولین مدرک رسمی از ظلم و وحشیگری برده داری در آمریکا است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

انتشار جلد سوم کتاب «برای تاریخ می‌گویم»

خبرگزاری میزان - جلد سوم کتاب «برای تاریخ می‌گویم» خاطرات محسن رفیقدوست اولین و آخرین وزیر سپاه جمهوری اسلامی با تدوین و نگارش سعید علامیان منتشر شد. این بخش از خاطرات به دهه سوم انقلاب اختصاص دارد. رفیق‌دوست در این بخش، به بیان خاطرات سال‌های 78 تا 88 می‌پردازد. بخشی از خاطرات این اثر به خاطرات راوی درباره اتفاقات سال 88 اختصاص دارد.

این کتاب به روش پرسش و پاسخ تدوین شده و سوالات مطرح شده از سوی نگارنده در آن با مطالعه دقیق آرشیو مطبوعات و خاطرات برخی از چهره‌های انقلابی حاصل شده است که جامعیت کتاب را دوچندان کرده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده از انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید

محسن رفیق‌دوست بعد از انقلاب اولین و آخرین وزیر سپاه در سه دهه انقلاب بود که چندسالی مسئول تدارکات جنگ را برعهده داشت. وی در دهه 70 رئیس بنیاد مستضعفین بود. خاطرات وی از دوران جنگ به دلیل اهمیت نقش او در تشکیل سپاه پاسداران و همچنین فعالیت‌هایش در زمینه تأمین ابزار جنگی در این ایام حائز اهمیت است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب 2
رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب 3
رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب 4
رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب 5
رمز و راز بازیگری از نگاه بازیگر «مختارنامه»/ نگاهی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب 6