روی خط شهر؛ فوتبال خیابانی تهران ثبت فیفا میشود
تهران - ایرنا - شهردار منطقه 12 از برگزاری فوتبال خیابانی جام رمضان 1400 در محله هرندی خبر داد و گفت: فوتبال خیابانی با دستورالعمل خاص یک تیم حرفهای، توسط شهرداری منطقه 12 ثبت فیفا خواهد شد.
به گزارش روز شنبه ایرنا، «علی محمد سعادتی» در این خصوص اظهار داشت: در مسابقات فوتبال خیابانی جام رمضان 1400 که در محله هرندی به اجرا درآمد، حدود 300 کودک در دو رده سنی 12 تا 15 سال و 15 تا 18 سال به صورت گروهی مسابقه دادند و تیمهای برتر پس از طی مرحله حذفی، مسابقات ردهبندی و فینال را برگزار کردند.
وی با تأکید بر توجه ویژه همه مسؤولان به محلات کمبرخورداری نظیر محله هرندی به منظور تلاش برای برقراری عدالت اجتماعی، یادآور شد: سال گذشته نیز توفیق آن را داشتیم که در این محله مسابقات کودکان کار تهران را به میزبانی منطقه 12 در دو گروه دختران و پسران برگزار کنیم و شاهد نتایج درخشان آن برای این آیندهسازان وطن باشیم.
شهردار منطقه 12 نوید طراحی فوتبال خیابانی با فرمت جدید را داد و بیان کرد: در فرمت جدید، متراژ زمین، اندازه دروازهها و قوانین بازی برای نخستینبار در ایران با همراهی تیم حرفهای طراحی شده؛ به این ترتیب که افراد در تیمهای سه نفره در زمینی با متراژ مشخص، بدون دروازهبان و در دو تایم هفت دقیقهای با دستورالعمل مناسب برای فوتبال خیابانی بازی خواهند کرد و این سبک در آینده نیز در محلات دیگر منطقه 12 برگزار خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که فوتبال خیابانی، یکی از بازیهای بومی - محلی پرطرفدار در ایران است، افزود: تلاش خواهیم کرد فوتبال خیابانی ما که در کوچههای سراسر کشور قدمتی طولانی دارد، با این طراحی و دستورالعمل تازه، ثبت فیفا شود و افتخار آن برای کشور ما باقی بماند.
دومین مرحله واکسیناسیون کرونا برای پاکبانان منطقه 3
«احمدتواهن» شهردارمنطقه 3 تهران گفت: دومین مرحله واکسیناسیون کرونا برای 243 پاکبان شهرداری منطقه 3 انجام شد.
وی گفت: این منطقه، 648 پاکبان دارد که در مرحله نخست243 نفر از آنها حائز دریافت دز واکسن علیه ویروس کرونا شدند.
وی با اشاره به اینکه پاکبانان به دلیل مواجه مستقیم با نظافت محیط شهری و دفع زباله ها جزو مشاغل پرخطر به شمار می روند بیان کرد: به همین منظور، این گروه شغلی در الویت واکسیناسیون کرونا قرار گرفته اند.
شهردار منطقه 3 از همکاری و ارائه خدمات مرکز بهداشت شمال تهران در خصوص واکسیناسیون پاکبانان خدوم و زحمت کش منطقه تقدیر و تشکر کرد.
تواهن بیان کرد: تزریق واکسن کرونا برای پاکبانان بدون عوارض بوده و تاکنون پیرامون علائم منفی این واکسن گزارشی دریافت نشده است.
ایمن سازی املاک متروکه منطقه 13
«مجتبی شکری» شهردار منطقه 13 از آغاز عملیات ایمن سازی و رفع خطر املاک متروکه و نیمه مخروبه در محدوده ناحیه یک این منطقه خبر داد.
وی با بیان اینکه در راستای ایمن سازی محلات ناحیه یک، عملیات رفع خطر املاک متروکه و نیمه مخروبه محلات بافت فرسوده در دستور کار شهرداری منطقه 13 قرار گرفت، گفت: حدود یازده پلاک متروکه و خالی از سکنه در محله صفا که تبدیل به پاتوق و مکانی مناسب برای معتادان شده بود، با دستور قضائی و تمهید شهرداری منطقه تخریب و رفع خطر شد.
وی افزود: این اقدام، بر اساس بند 14 ماده 55 قانون شهرداریها صورت گرفت که بر اساس آن اماکنی که در مناطق مختلف از سوی صاحبان خود به هر علتی رها شدهاند، شناسایی و به این نهاد معرفی شوند.
شکری بیان کرد: از آنجا که با توجه به اطلاع رسانی های صورت گرفته، طی مراحل قانونی و دستور قضائی، مالکان 11 پلاک مذکورنسبت به رفع خطر ریزش اقدام نکردند؛ از این رو به منظور برقراری امنیت جانی شهروندان خانههای آنان تخریب شد.
شهردار منطقه با بیان اینکه اگر مالکان خانههای مخروبه رها شده نسبت به رفع خطر ریزش اقدام نکنند، به خاطر برقراری امنیت جانی شهروندان خانههای آنان تخریب میشود، یادآور شد: از آنجا که این خانه ها؛ محل پاتوق معتادان و ولگردان شده و سلامت بهداشتی و روانی شهروندان را مورد تهدید قرار داده بود، تعیین تکلیف این خانه ها در دستور کار شهرداری منطقه13 قرار دارد.
استفاده از ظرفیت های مکانی شهرداری منطقه یک برای جانمایی پایگاه های واکسیناسیون
«سید حمید موسوی» شهرداری منطقه یک تهران با تمامی ظرفیت های مراکز تحت پوشش خود از جمله ساختمان ها، بوستان ها آماده جانمایی پایگاه های واکسیناسیون ویروس کووید 19 است.
وی بازدید از پایگاه واکسیناسیون سرای محله جماران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: پایگاه های واکسیناسیون برعلیه بیماری کرونا به منظور بهره مندی و پوشش حداکثری شهروندان از واکسن، با استفاده از ظرفیت های مکانی در منطقه یک امکان افزایش دارد.
وی گفت: توسعه ی پایگاه های واکسیناسیون که در شمال تهران از سرای محله جماران شروع شده است به زودی با در نظر گرفتن سهولت و تسریع در دسترسی ایمن و ملاحظات ترافیکی جهت حضور گروه سنی سالمند که هدف فعلی این طرح هستند مورد توجه قرار می گیرد.
موسوی خاطرنشان کرد: در راستای مقابله با افزایش شیوع ویروس کرونا اقدامات مستمری در این منطقه همچون انجام غربالگری ها و ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی در قالب طرح شهید سلیمانی و استقرار تیم های پزشکی در6 پایگاه، آموزش به شهروندان در گروه های مجازی و نصب پوستر در اماکن عمومی، اجرای طرح حامی سلامت، بازدیدهای میدانی مسئولان سلامت از نانوایی ها برای نظارت بر رعایت دستورالعمل ها، اجرای وبینارهای آموزشی، توزیع ماسک و بسته های بهداشتی بین شهروندان در مناسبت های مختلف و در محلات محروم، ضدعفونی معابر عمومی به صورت مستمر انجام می شود.
پاکسازی مستمر محیط شهری جنوب شرق از سگهای بلاصاحب
«علیرضا جعفری» معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 15 تهران گفت: محیط شهری جنوب شرق به طور مستمر توسط اکیپ تخصصی از سگ بلاصاحب با روش زنده گیری پاکسازی می شود.
وی گفت: این عملیات به منظور تردد بدون حادثه شهروندان از معابر شهری و با هدف رعایت مسائل بهداشتی و جلوگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوانات، به همت اداره ساماندهی به اجرا در می آمد.
وی با اشاره به روش های شناسایی محل و جمع آوری سگ های ولگرد افزود: گشت موتوری اکیپ ویژه جمع آوری سگ های بلاصاحب، بازدید های صبحگاهی نواحی، شناسایی محل های ورودی شهر و درخواست شهروندان در سامانه 137 و 1888 از جمله این روش ها می باشد.
جعفری افزود: سگ های جمع آوری شده پس اقدامات بهداشتی به مرکز کهریزک تحویل داده می شوند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ادامه داد: به طور میانگین روزانه 7 سگ از سطح منطقه جمع آوری وتحویل مرکز می شود که نواحی 4، 6، 3و 8 به دلیل دارابودن گاراژ و حریم نسبت به نواحی دیگر منطقه بیشترین آمار عملیات را دارد.
جعفری اضافه کرد: آگاهیبخشی، فرهنگسازی، آموزش و ایجاد مسئولیتپذیری در نگهداری از حیوانات خانگی وکنترلهای محیطی و کنترل زاد و ولد سگها میتواند نقش بسزایی در رفع معضل حضور سگهای ولگرد داشته باشد.
جمع آوری مزاحمت های شغلی از معابر شمال شرق تهران
«حمیدرضا فرخی» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از ساماندهی اصناف شمال شرق تهران خبر داد و گفت: حذف زواید فیزیکی و پاکسازی معابر از مزاحمت های اصناف شغلی همچون گذشته از اولویت های مدیریت شهری است که به صورت جدی دنبال می شود.
وی گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و رفع آلودگی های زیست محیطی اعم از بصری و صوتی و در راستای اجرای آرای کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداری ها طرح شناسایی و رفع مزاحمت واحدهای صنفی با هماهنگی مراجع قضایی در دستور کار قرار دارد.
وی، یکی از اهدف ساماندهی اصناف را برقراری نظم عمومی بیان کرد و گفت: ایجاد نظم عمومی در معابر، رفع مزاحمت برای شهروندان، کاهش آلودگی های زیست محیطی و رعایت نکات بهداشتی، جلوگیری از تضییع حقوق افراد قانونمدار، کاهش ناهنجاری های اجتماعی از اهداف این طرح مهم است.
معاون خدمات شهری منطقه 4 خاطرنشان کرد: در این راستا با افزایش اکیپ های اجرایی در نواحی و محورهای حساس، افزایش اکیپ گشت شبانه در سطح منطقه، حضور مستمر نیروی انتظامی به همراه عوامل معبربان، پیگیری مستمر احکام قضایی برای برخورد با اراذل و اوباش در قالب سدمعبر کنندگان و به رسمیت شناختن معبربانان به عنوان ضابط های قضایی از اقدامات موثری است که می توان در این طرح اجرایی کرد.
فرخی خاطرنشان کرد: در ادامه این عملیات در صورت نادیده گرفتن اخطاریه ها توسط واحدهای صنفی متخلف این واحدها پلمب خواهند شد.
عملیات اجرایی خیابان کامل در منطقه2 آغاز شد
«حسن صفات» شهردار منطقه 2 تهران با اشاره به سیاستهای مدیریت شهری در ایجاد دسترسی امن، جذاب و راحت برای تمام شهروندان و تحقق شهر انسان محور گفت: عملیات اجرایی خیابان کامل در بلوار خوردین آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه طرح خیابان کامل، حرکتی در تحقق شهر انسان محور است، گفت: توسعه و احداث خیابان کامل در سطح شبکه معابر شهر تهران با استناد به احکام برنامه پنجساله سوم توسعه شهر تهران در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت و براساس مطالعات صورت گرفته بلوار خوردین به عنوان یکی از10معبر برای اجرای طرح خیابان کامل انتخاب شد.
وی با بیان اینکه احداث خیابان کامل با هدف توزیع عادلانه امکانات و فضاهای عمومی شهر در حوزه حمل و نقل بین همه اقشار، کاربران و گونههای مختلف حمل و نقل انجام میشود، گفت: تأمین امنیت عابرین پیاده، کاهش سوانح رانندگی، تأمین مسیر حمل و نقل عمومی و دوچرخه سواری، مطلوبیت و جذابیت محیطی معابر شهری و اینکه همه اقشار جامعه بتوانند به صورت عادلانه از معبر شهری استفاده کنند مهمترین هدف اجرای طرح خیابان کامل است.
شهردار منطقه2 افزود: در برنامه پیشبینی شده که مطابق با اصول شهر انسان محور طراحی شده است، خیابان کامل کارکردی فراتر از حملونقل داشته و به عنوان یک فضای عمومی خاص طراحی شده که بازتابی از هویت محله بوده و از فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی پشتیبانی کند.
وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی احداث خیابان کامل به عنوان یکی از پروژههای سالجاری آغاز شده است گفت: طرح خیابان کامل به طول یکهزار و 200 مترمربع در بلوار خوردین حدفاصل میدان صنعت تا خیابان دادمان اجرا میشود.
تجهیز سه بوستان ناحیه یک به کانکس کتابخانه
«علی دوستی» شهردار ناحیه یک منطقه 5 از تجهیز سه بوستان این ناحیه به کانکس کتابخانه خبر داد و افزود: در طرح ابتکاری در منطقه 5 به بوستان از ناحیه یک در راستای افزایش سرانه مطالعه به کانکس کتابخانه مجهز می شوند.
وی در مورد پروژه احداث کتابخانه در بوستان ها گفت: آمارهای دقیقی از سرانه مطالعه در ایران وجود ندارد اما آنچه که مشهود است این سرانه در ایران پایین است و آماری که توانستیم پیدا کنیم 12 و نیم دقیقه در شبانه روز است؛ یکی از دلایل این آمار ضعیف، بحث زیر ساخت هاست مثل کمبود کتابخانه های عمومی که احداث آن جزو وظایف شهرداری ها هم هست.
وی با بیان اینکه از سوی دیگرمعضلات اجتماعی را هم در برخی بوستان ها شاهد هستیم و متاسفانه برخی بوستان ها شرایط مناسبی ندارند، گفت: روی این حسب برای اینکه بتوانیم روی این معضلات اجتماعی هم کار کنیم به جای برخورد فیزیکی فعالیت فرهنگی را مدنظر قرار دادیم.
دوستی با بیان اینکه طرح احداث کتابخانه در بوستان ها در قالب پروژه های کوچک مقیاس و با مشورت با شورایاران رقم خورده است تاکید کرد: 22 بوستان در ناحیه ما هست که سه بوستان در سه محله به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شد تا کتابخانه های کانکسی در بوستان ها نصب شود که در بالا رفتن سرانه مطالعه تاثیرگذار است، این یک طرح ابتکاری و منحصر بفرد در سطح تهران است.
وی اظهار داشت: 220 بوستان در سطح منطقه داریم که اگر 100 بوستان تحت پوشش این طرح قرار بگیرند زیر ساخت های مطالعه رابه شدت افزایش داده و تاثیرات خوبی در رفع معضلات اجتماعی دارد.
شهردار ناحیه یک گفت: عملیات اجرایی این طرح آغاز شده و پیمانکار در حال ساخت کانکس ها هست وبه زودی هر محله به این کتابخانه ها تجهیز می شود.
راه اندازی کتابخانه مجتمع های مسکونی شهرک گلسار
«علی توکلی» شهردار منطقه 19 تهران گفت: شهرک گلسار منطقه 19 در طرح ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشینی، این بار شاهد راه اندازی کتابخانه به عنوان رویدادی جدید در این طرح بود.
وی با اشاره به اینکه شهرک گلسار محله دولتخواه جنوبی پایلوت بخش تسهیلگری طرح ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشینی است افزود: درهمین راستا رویداد دیگری از این طرح با محوریت مشارکت و همسایگی در این شهرک اجرا و طی آن 9 کتابخانه در مجتمع های مسکونی شهرک گلسار افتتاح شد.
وی اظهار داشت: طی مراسمی که با حضور ساکنین شهرک گلسار و هیئت امنای آن، برگزار شد ضمن اهدای بیش از صد جلد کتاب از سوی شهرداری این منطقه، بیش از 150 جلد کتاب اهدایی ساکنین این شهرک نیز جمع آوری و در اختیار کتابخانه ها قرار داده شد.
وی افزود: ضمن اینکه با مساعدت مدیر کل اداره آموزش های شهروندی شهرداری تهران، تعدادی کتاب مرتبط با حوزه آموزش های شهروندی نیز به کتابخانه مجتمع های مسکونی شهرک گلسار اهدا خواهد شد.
به گفته شهردار منطقه در کنار کلیه قفسه های کتاب، بردهایی با عنوان برد تبادل نظر و تجربه کتابخوانی نصب شده است تا ساکنین مجتمع بتوانند نظرات و تجربیات خود را در خصوص کتاب مطالعه شده در معرض دید دیگران نیز قرار دهند.
سالمندان منطقه17 در الویت تزریق واکسیناسیون کرونا
«داود لطفی» شهردار منطقه17 گفت: فرهنگسرای شهید سلیمانی پایگاه واکسیناسیون کرونا در منطقه 17 خواهد بود.
وی با حضور در فرهنگسرای شهید حاج قاسم سلیمانی از مراحل آمادهسازی پایگاه و سایت واکسیناسیون کرونا و اجرای طرح خادم منتظر و همچنین رزمایش کمک مومنانه بازدید و در جریان اقدامات اجرایی قرار گرفت.
لطفی گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت، در اجرای واکسیناسیون هیچ گونه مراجعه حضوری به مراکز درمانی برای ثبت نام وجود ندارد و تماس با افراد حائز شرایط مطابق دستورالعمل ستاد ملی کرونا از طریق تلفن و مراکز بهداشت منطقه انجام میشود.
همچنین «جواد عابدی» رئیس فرهنگسرا با ارائه برنامهها و اقدامات انجام شده گفت: درآستانه عید سعید فطر و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در قالب طرح خادم منتظر، 800 سبد کالا و بسته معیشتی در بین خانوادههای کمبرخوردار مناطق 17، 18، 19 توزیع میشود.
*س_برچسبها_س*