دوشنبه 5 آذر 1403

روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شهرداری تهران، از امضای تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی با سازمان آتش نشانی برای خرید تجهیزات داخلی و خارجی خبر داد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز شنبه شهرداری تهران، "هادی علیرضایی" با اعلام این خبر گفت: براساس این تفاهم نامه قرار است ماشین آلات و تجهیزات تخصصی مورد نیاز آتش نشانی و قطعات یدکی مورد نیاز ضروری از اتحادیه اروپا و کشورهای صاحب صنعت تامین کند که در این زمینه منابع تامین کننده جدید قابل توجهی نیز شناسایی کرده ایم.

وی افزود: با معاون وزیر کشور در امور عمران و توسعه شهری و روستایی و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، جلسات متعدد نیز در سطح کلانشهرها برگزار کردیم؛ زیرا اعتقاد داریم فعالیت شرکت سرمایه گذاری شهر می تواند از سطح شهرداری تهران به سایر شهرداری ها و استانداری ها به ویژه شهرداری کلانشهرهای کشور توسعه و تعمیم پیدا کند که این ایده با استقبال مجموعه وزارت کشور همراه بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شهر ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری شهر تلاش می کند فعالیت های خود را با تمامی مجموعه های شهرداری تهران ازجمله معاونت های خدمات شهری، فنی و عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی و امور شورا در راستای هدایت صحیح منابع و تولید ثروت برای شهرداری و درآمدزائی گسترش دهد.

وی با تأکید بر فلسفه وجودی شرکت و دریافت نکردن هیچ گونه بودجه ای از شهرداری تصریح کرد: با توجه به قابلیت شرکت و نیاز شهرداری ها تلاش می کنیم از ظرفیت موجود بازار داخلی و بستر مهیا شده برای استفاده از منابع خارجی ضمن تامین نیازها، محل درآمد پایدار و ثابتی را برای شهرداری ایجاد نماییم تا به سهم خود در آبادانی شهر و خدمات رسانی به شهروندان تهرانی قدم برداشته باشیم.

در پایان نیز علیرضایی از رویکرد مدبرانه معاون مالی و اقتصاد شهری در حمایت و هدایت راهبردی مجموعه شرکت و رفع بسیاری از موانع و حذف بوروکراسی اضافی اداری تقدیر کرد و گفت: با توجه به بستر مهیا شده و ظرفیت موجود امید داریم باب جدیدی در تأمین به موقع نیازهای شهری و تولید درآمد برای شهرداری تهران در شرکت شکل گرفته و به بهره برداری برسد.

تسریع در اجرای پروژه های حمل و نقلی

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های حمل و نقلی پایتخت تاکید کرد.

معاونت و سازمان حمل و نقل، ترافیک، سید مناف هاشمی در نخستین نشست شورای مدیران سازمان حمل و نقل و ترافیک در سال جدید، خواستار تسریع در اجرای برخی پروژه‌های ضروری حمل و نقل به منظور رفع نیازهای شهروندان تهرانی در این زمینه و دستیابی هر چه سریع‌تر به اهداف توسعه حمل و نقل عمومی شد.

معاون شهردار تهران، احداث پارکینگ و خیابان کامل در همه مناطق تهران را از اولویت‌های برنامه‌های اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک برشمرد و گفت: «همزمان با نگهداشت، حفظ و حراست از زیرساخت‌های شبکه حمل و نقل عمومی، باید روش‌های اجرایی جدید و اثربخش در زمینه توسعه حمل ونقل پاک و انسان‌محور، نظم‌بخشی ترافیکی شهر و ارتقای ایمنی و امنیت سفر شهروندان را با سرعت زیاد به کار بگیریم.»

در ادامه این نشست مباحث مربوط به توسعه شبکه بزرگراهی شهر تهران از جمله برخی اقدامات سازمان در حوزه خط‌کشی‌ها، جداول، گاردریل‌ها، ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و مکانیزه مورد بررسی قرار گرفت.

توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک و هوشمند، انجام مطالعات در زمینه مدیریت سفرهای درون‌شهری، ساماندهی ناوگان حمل و نقل باری، وضعیت جایگاه‌های سوخت کوچک‌مقیاس و آموزش‌های شهروندی، از موارد دیگری بود که در این نشست مطرح و درباره نحوه اجرای پروژه‌های در دست اجرا بحث و تبادل نظر شد.

روند مناسب سازی فضاهای مورد استفاده توانیابان در منطقه 5 با سرعت پیش می رود

مدیرکل سلامت شهرداری تهران هم با بیان اینکه منطقه اهتمام ویژه ای به مناسب سازی فضاهای مختلف برای استفاده توانیابان دارد، گفت: منطقه 5 تعامل بسیار خوبی با دبیران کانون توانیابان که بر روند استاندارد بودن فضاهای مناسب سازی شده برای اقشار کم توان و توانیابان نظارت می کنند دارد.

زینب نصیری در جریان بازدید از سرای محله مناسب سازی شده در خیابان سازمان برنامه جنوبی در منطقه 5 گفت: این منطقه در مورد مناسب سازی فضاهای مربوط به اقشار کم توان و توانیابان بسیار خوب کار کرده و این امر دغدغه مدیران ارشد منطقه است که جادارد تشکر ویژه ای از شهردار منطقه داشته باشم که اهتمام بسیار خوبی در بحث مناسب سازی دارند.

وی افزود: قبل از این هم در منطقه‌5 در افتتاح چند بوستان و سرای محله که برای توانیابان مناسب سازی شده بودند حضور پیدا کردم و در جریان این روند و فرایند این اتفاق و حساسیت شهردار منطقه در مورد کیفیت کار با رعایت استاندارد سازی مناسب سازی بودم تا شاهد توسعه فضاهایی که برای افراد اقشار کم توان و توانیابان مناسب‌سازی شده و همه استانداردهای لازم برای همه افراد کم توان چه جسمی حرکتی و چه نابینا و کم بینا دارد را شاهد باشیم.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران تاکید کرد: در فضاهای مناسب سازی سرای محلات بحث استقرار مترجم ناشنوا هم داریم و بعد از پایان شیوع کرونا و راه اندازی مجدد سرای محلات شاهد استقرار مترجم ناشنوایان هم خواهیم بود.

نصیری با بیان اینکه اتفاق خوبی که این دوره از مدیریت شهری رخ داد تشکیل کمیته مناسب سازی مناطق با حضور دبیران کانون توانیابان بود تصریح کرد: در هر منطقه ای خود این دبیر با سایر دبیران محلات و سمن ها (NGO) که در این حوزه کار می‌کنند در ارتباط است و نظرات آنها را در اختیار گرفته و هر جا که مناسب‌سازی صورت می‌گیرد حضور پیدا کرده و ارزیابی کرده و بازخورد می‌دهد.

وی ادامه داد: بحث ما این است که استانداردها طوری باشد که اقشار کم توان و توانیابان بتوانند استفاده کنند. اگر بر اساس استاندارد کاری را انجام دهیم و فرد نتواند استفاده کند عملا به درد نمی‌خورد.

ماهی قزل آلا کیلویی 49 هزار و 500 تومان در میادین میوه و تره بار تهران

ماهی قزل آلای رنگین کمان با کیلویی 49 هزار و 500 تومان در میادین میوه و تره بار تهران در حال عرضه است.

در حال حاضر ماهی قزل‌آلا پرتقاضاترین ماهی در میادین میوه و تره بار است که بیشترین فروش را در بین انواع ماهیان دارد.

بر اساس این گزارش، قیمت یک کیلوگرم ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان در میادین 49500 تومان و قزل‌آلای گوشت نارنجی 52 هزار تومان است که تقریبا معادل یک عدد مرغ دو کیلوگرمی است که با قیمت هر کیلوگرم 24900 تومان در میادین به فروش می‌رسد.

در حال حاضر 3 ماهی ارزان‌قیمت میادین، ماهی بیاح و ماهی فیتوفاگ با قیمت هر کیلوگرم 30 هزار تومان و ماهی بیک‌هد با قیمت هر کیلوگرم 31 هزار تومان است که از قیمت هر کیلوگرم مرغ به مراتب بالاتر است.

قیمت 3 ماهی گران‌قیمت میادین نیز به ترتیب ماهی اوزون‌برون زنده با قیمت هر کیلوگرم 148 هزار تومان، ماهی شیر بی سر و دم با قیمت هر کیلوگرم 132 هزار تومان و ماهی راشکو با قیمت هر کیلوگرم 126 هزار تومان است.

به این ترتیب، در میادین قیمت هر کیلوگرم ماهی راشکو بالاتر از قیمت یک کیلوگرم ران تازه گوساله با قیمت هر کیلوگرم 121 هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم ماهی شیر معادل یک کیلوگرم سردست تازه گوسفندی با قیمت 132700 تومان و قیمت یک کیلوگرم ماهی اوزون‌برون نیز تقریبا معادل یک کیلوگرم ران تازه گوسفندی است.

گفتنی است، یک کیلوگرم ماهی سفید دریایی یا ماهی شیر بچه به قیمت 110 هزار تومان در میادین، تقریبا معادل یک کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط به قیمت 109 هزار تومان است.

به گزارش ایرنا، 253 میدان میوه و تره بار در مناطق 22 گانه تهران فعال است.

مرکز گلماند منطقه 2 آماده بهره برداری شد

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 گفت: نخستین مرکز گلماند منطقه با هدف ترغیب شهروندان به مشارکت در اجرای طرح کاپ (تفکیک پسماند از مبداء) آماده بهره برداری شد

جعفر میرزایی با تاکید بر نقش مشارکت شهروندان در حفاظت از محیط زیست گفت: طرح کاپ به عنوان یکی ار الگوهای موثر در حفاظت از محیط زیست در شهر تهران در حال اجرا است که دراین طرح مشارکت شهروندان بسیار قابل اهمیت ست.

وی افزود: همزمان با برنامه های آموزشی و فرهنگی در اجرای طرح کاپ، مرکز گلماند با هدف ترغیب شهروندان به تفکیک پسماند آماده بهره برداری شد که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در این مرکز، شهروندان با تحویل پسماندهای خشک خانگی، گلدانهای گل زیبا دریافت و به جمع مشارکت کنندگان طرح کاپ می پیوندند.

میرزایی با اشاره به اینکه درحال حاضر پسماندهای خشک از طریق غرفه های بازیافت و همچنین خودروهای سیار جمع آوری می شود: امید می رود با راه اندازی مرکز گلماند و اخذ پسماندهای خشک شهروندان در ازای گل و گیاه میزان مشارکت شهروندان افزایش یابد.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 از راه اندازی مرکز تولیدات گل و گیاه در جنب گلماند خبرداد و گفت: به منظور کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود درمنطقه، گل های عرضه شده به شهروندان دراین مرکز تولید می شود.

وی افزود: مرکز گلماند منطقه جنب مرکز MRF واقع در محدوده خیابان سازمان آب احداث و آماده بهره برداری شده است.

استقرار مشاوران سلامت در سراهای محلات منتخب منطقه 19

شهردار منطقه 19 تهران اعلام کرد: طرح غربالگری و ارائه خدمات روانشناسی رایگان به شهروندان جنوب شهر با استقرار مشاوران سلامت در سراهای محلات منتخب این منطقه اجرا می شود.

علی توکلی در این باره گفت: این خدمات با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها، در زمینه های مختلفی همچون تشکیل و تحکیم خانواده، مهارت های زندگی، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیت شامل بینایی سنجی، شنوایی سنجی، اختلالات ژنتیک و اوتیسم با مشارکت سازمان بهزیستی استان تهران ویژه خانواده های آسیب پذیر ارائه می شود.

وی ادامه داد: خدمات غربالگری و مشاوره از طریق کارشناسان موسسه مثبت زندگی (زیرنظر سازمان بهزیستی) مستقر در سرای محلات بهمنیار و خانی آبادنوجنوبی ارائه شده و شهروندان می توانند برای بهره مندی از این خدمات روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 لغایت 12 به این مراکز مراجعه و به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 55105694 و 55021804 تماس بگیرند.

توکلی همچنین از افزایش پایگاه های طرح شهید سلیمانی به 9 پایگاه خبر داد و بیان کرد: پیش از این تیم های پزشکی این طرح در 8 پایگاه مستقر بودند که با توجه به پیک چهارم شیوع کرونا، سرای محله شهید کاظمی نیز به پایگاه های طرح شهید سلیمانی اضافه شد.

به گفته شهردار 19 منطقه شناسایی بیماران کرونایی و انجام اقدامات پیشگیرانه برای شیوع بیشتر این بیماری از اهداف اصلی طرح شهید سلیمانی است که در قالب ممانعت از تردد افراد مبتلا در اجتماع و ارائه بموقع خدمات درمانی و مراقبتی اجرا می شود.

پیشرفت 80 درصدی نیروگاه خورشیدی منطقه 17

شهردار منطقه 17 با بیان اینکه نیروگاه 20 کیلواتی در حال ساخت در پشت بام ساختمان مرکزی شهرداری این منطقه پیشرفت فیزیکی 80 درصدی دارد، گفت: این پروژه محیط زیستی تا سه ماه آینده آماده افتتاح است.

داود لطفی در این خصوص گفت: توسعه به کارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر در شهر از پتانسیل قابل توجهی برخوردار است، به همین منظور شهرداری تهران در مدیریت کنونی توجه ویژه ای به این موضوع داشته است.

وی افزود: تولید انرژی های تجدیدپذیر کاهش آلودگی هوا به ویژه در کلانشهرها را به دنبال می آورد، که در این خصوص شهرداری منطقه 17 دو نیروگاه خورشیدی احداث کرده و نخستین نیروگاه در اسفندماه سال گذشته با ظرفیت 20 کیلواتی در ساختمان ستادبحران شهرداری منطقه مورد بهره برداری قرار گرفته است.

لطفی ادامه داد: دومین نیروگاه خورشیدی در منطقه 17 در ساختمان مرکزی شهرداری این منطقه با ظرفیت 20 کیلوات در سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده است که 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا سه ماه آینده مورد افتتاح قرارخواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این نیروگاه خورشیدی بخش قابل توجهی از برق ساختمان شهرداری منطقه از نیروی خورشید تامین خواهد شد و همچنین در زمان بحران که برق شهری با قطعی مواجه شود ساختمان شهرداری از انرژی برق برخوردار خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 2
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 3
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 4
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 5
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 6
روی خط پایتخت؛ تفاهم نامه 150 میلیارد تومانی خرید تجهیزات آتش نشانی 7