سازمان بهداشت جهانی: 113 هزار یمنی احتمالا به کرونا مبتلا هستند
تهران - ایرنا - سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که از اوایل سال 2020 تقریبا 113 هزار نفر در یمن را که احتمالا مبتلا به ویروس کرونا هستند، رصد کرده است.
به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری آناتولی، دفتر این سازمان در یمن شنبه شب در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر افزود: از ژانویه گذشته شمار موارد مشکوک مبتلا در یمن به 112 هزار و 851 نفر رسید.
دفتر مزبور افزود: در میان موارد یاد شده آزمایش های کرونایی مبتلا بودن 56 تن از آنان را به ثبت رسانده است و در همین رابطه 29 تن از بیماران جان خود را دست دادند.
سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: در همین راستا از مجموع 333 منطقه مسکونی در یمن 200 منطقه مسکونی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
توئیت یاد شده ادامه داد: به همین منظور 138 مرکز معالجه اسهال و 58 مرکز مبارزه با خشکسالی که اکثرشان در مناطق مبتلا به ویروس کرونا قرار داشتند، به سازمان بهداشت جهانی در همین خصوص کمک کردند.
یمن به دلیل تحمیل جنگ 5 ساله از سوی ائتلاف سعودی علیه یمن و در نتیجه آن بسته شدن نیمی از مراکز پزشکی این کشور از وخامت شدید اوضاع در بخش بهداشت خود رنج می برد و همین امر بسیاری از مردم را در معرض بیماری های واگیردار و میکروبی قرار داده است.
حملات هوایی بی امان جنگنده های سعودی ظرف پنج سال گذشته یمن را با بدترین بحران انسانی در جهان مواجه کرده است به گونه ای که 80 درصد از ساکنان این کشور هم اکنون نیازمند کمک های بشردوستانه هستند و میلیون ها تن از مردم این کشور در آستانه گرسنگی قرار گرفته اند.
ویروس کرونا یا بیماری «کووید -19» برای نخستین بار در دسامبر 2019 در شهر «ووهان» چین مشاهده شد و طی مدت کوتاهی با شیوع در حدود 210 کشور به یک بیماری «همهگیر جهانی» تبدیل شد.
عربستان همراه با آمریکا، امارات، بحرین، کویت و سودان از ششم فروردین 94 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن 'عبدربه منصور هادی' رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد. کشورهای همپیمان عرب عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی نتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی - آمریکایی کنار کشیدند و فقط امارات و به دلیل داشتن اهداف توسعه طلبانه و طمع ورزی های خاص خود در یمن به حضور نظامی اش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است. این تجاوز نظامی تاکنون نتیجه ای جز کشته و زخمی شدن ده ها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیون ها تن از شهروندان محروم و فقیر و ویرانی زیرساخت های این کشور نداشته است. نکته قابل تامل این که عربستان در تجاوز خود علیه یمن از حمایت های مستقیم و غیرمستقیم نظامی، سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی بهره مند است.
1487
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*