دوشنبه 1 بهمن 1403

سفر وزیر بهداشت به سیستان و بلوچستان

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
سفر وزیر بهداشت به سیستان و بلوچستان

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی وارد فرودگاه کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان شدند.

به گزارش ایرنا؛ وزیر بهداشت، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شامگاه سه شنبه به منظور بازدید از مناطق سیلزده جنوب سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه کنارک شدند.

سعید نمکی به منظور بازدید از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان و ارزیابی روند خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی در سفری 2 روزه وارد کنارک شد.

در این سفر معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، معاون درمان وزارت بهداشت، رییس سازمان اورژانس کشور، رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر نمکی را همراهی می‌کنند.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان وزیر نیرو شامگاه دوشنبه به منظور بررسی روند سیلاب سیستان و بلوچستان وارد چابهار شدند.

بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان و شرکت در شورای اداری استان از مهمترین برنامه‌های سفر رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به جنوب این استان بود.

سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به منظور بازدید از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان وارد چابهار شده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران به منظور بازدید و تسریع در روند امدادرسانی نیروهای نظامی به سیل زدگان به این استان سفر کرده است.

محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز سه‌شنبه به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه کنارک و سپس عازم نیکشهر شد.

همچنین سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان شامگاه دوشنبه وارد چابهار شده بود.

رییس سازمان اورژانس کشور نیز دیشب به منظور بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی به این استان سفر کرده است.

بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه 19 دی آغاز شده بود، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.

شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته 26 برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.

در سیستان و بلوچستان تعداد 500 روستا و 14 شهرستان درگیر سیل هستند و 20 هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.

لینک کوتاه: asriran.com/002yPF