مالکی: تحریم تسنیم ریشه در دشمنی آمریکا با نهادهای برآمده از انقلاب اسلامی دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علت اینکه آمریکاییها نوک پیکان حملهشان را متوجه رسانههای آزادیخواه و قدرتمندی چون تسنیم کردهاند به کینه و عداوتی بازمیگردد که نسبت به انقلاب اسلامی و نهادهای برخاسته از این تفکر دارند.
فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اقدام دولت آمریکا و اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خبرگزاری تسنیم و برخی دیگر از رسانهها و اشخاص ایرانی گفت: سیاست یک بام و دو هوای آمریکاییها دال بر بحرانی بودن کانون فکری کاخ سفید است.
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریمهای آمریکا علیه تسنیم و چند فرد و رسانه دیگروی افزود: آمریکاییها به ویژه در نیم قرن اخیر روحیه سلطه طلبی را به خود گرفتند اما به اعتراف خودشان در سالهای اخیر روز به روز استراژیهای آنها در حال شکست است. همانطور که چند روز پیش رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا صراحتاً اعتراف کرد که در جنگ 20 ساله ای که در منطقه به ویژه در افغانستان به راه انداختند، شکست خوردند. البته این شکستها در عراق، سوریه و یمن و در بسیاری از کشورهای دیگر نیز تکرار شده است که ناشی از اتخاذ سیاستهای غلط از سوی دولتمردان این کشور است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علت اینکه آمریکاییها نوک پیکان حملهشان را متوجه رسانههای آزادیخواه و قدرتمندی چون تسنیم کردهاند به کینه و عداوتی بازمیگردد که نسبت به انقلاب اسلامی و نهادهای برخاسته از این تفکر دارند. البته این خصلت دولتهای استعمارگر غربی است که مانع انتشار واقعیت میشود که نمونههای این سانسورها را در در بایکوت اخبار مرتبط با جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و ارتش آمریکا در عراق و سوریه شاهد بودیم.
مالکی خاطرنشان کرد: آمریکاییها در ماجرای جنگ اوکراین کشورهای اروپایی را دچار چالش جدی کردند در حالی که شاید اگر موضوع حضور آمریکاییها در جنگ اوکراین مطرح نمیشد امروز مسئله جنگ اوکراین بین روسیه و اروپا حل و فصل شده بود.
وی گفت: دولت آمریکا در عین حال که مدتها است برای مذاکره بر سر احیای برجام اعلام آمادگی کرده و بارها از طریق واسطههای منطقهای تمایل خود را برای تعامل با ایران ابراز کرده، روز گذشته در یک حرکت متناقض اقدام به تحریم تعدادی از اشخاص و رسانههای کشورمان میکند که بیانگر شکستهایی است که این کشور در سیاست خارجی خود متحمل شده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به شکست پروژه براندازی توسط اپوزیسیون خارجنشین عنوان کرد: آمریکاییها در چند دهه گذشته در کنار سازماندهی توطئههای متعدد در غرب آسیا به دنبال تضغیف جریانات و نهادهای انقلابی هم بودند و با ایجاد گروههای ضدانقلاب تلاش کردند تا فشارهای بینالمللی علیه ایران را تقویت کنند.
وی افزود: در اغتشاشات سال گذشته بیش از 260 بنگاه خبرپراکنی علیه ایران فعال بودند که در طول تاریخ بیسابقه بود اما اراده الهی و هوشیاری ملت ایران موجب شد تا مردم با وجود مشکلات عدیدهای بویژه در مسائل معیشتی، در دام فتنههای خارجی نیفتند.