مروری بر فراخوان برای آزادی مراد موشه طاهباز / وقتی هوک، کلاغ را جای قناری قالب میکند!
مقامات آمریکایی برای مردی کمپین آزادی زدند که پرونده های امنیتی و جنایت در حق محیط زیست دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، برایان هوک مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، ساعاتی پیش با انتشار ویدیویی خواستار آزادی مراد موشه طاهباز شد. در این ویدیو هوک با نام بردن از طاهباز به عنوان یک حافظ محیط زیست که گناهی به جز تلاش برای نجات یوزپلنگها ندارد فراخوان آزادی طاهباز را مطرح میکند.
هوک همچنین ضمن متهم کردن ایران به اینکه تفاوت میان فعالیت محیط زیستی و فعالیت جاسوسی را نمیداند از موسسه میراث پارسیان سخن میگوید که توسط طاهباز برای حفاظت از طبیعت پایهگذاری شده است. وی در پایان به کشورهای در ارتباط با ایران پیشنهاد میکند به فراخوان اون پیوسته و خواستار آزادی طاهباز شوند.
انتشار چنین ویدیویی از سوی هوک به وضوح گواهی بر این مدعاست که طاهباز از اهمیت ویژهای برای آمریکا برخوردار است.
*س_طاهباز کیست؟_س*مراد موشه طاهباز، تاجر و میلیاردر یهودی و متخصص طراحی و ساخت کازینو و قمارخانه است. وی دارای تابعیت سه گانه ایرانی - بریتانیایی و آمریکایی است که به سرزمینهای اشغالی نیز رفت و آمد داشته و مجری چند پروژه و مجتمع تفریحی در فلسطین اشغالی نیز بوده است.
طاهباز همچنین یک شکارچی تمامعیار است که در بسیاری از کشورهای جهان حیوانات را از پای درآورده است. در حالی که پس از انتشار تصاویر و شرح فعالیتهای طاهباز در رسانهها مدتهاست آشکار شده که تنها پلی که طاهباز را با طبیعت و محیط زیست پیوند میدهد شکار و توسعه شکارفروشی است نام بردن از وی به عنوان یک حافظ محیط زیست تنها به یک عوامفریبی نخنما شباهت دارد.
همان گونه که در تصاویر مشاهده میشود لوگوی موسسه میراث پارسیان با نقش یوزپلنگ روی لباس طاهبار و همراه شکار وی به چشم میخورد. یوزپلنگی که به گفته هوک، طاهباز میکوشد نسلش را از خطر انقراض نجات دهد، اما در عمل به ابزاری برای کشتار حیات وحش تبدیل شده است.
*س_به مزایده گذاشتن حیات وحش ایران در آمریکا_س*با مروری بر تاریخچه شکارفروشی به اتباع خارجی در ایران خبر به مزایده گذاشتن پروانه شکار قوچ لارستان توجه را به خود جلب میکند. مزایدهای که توسط شعبه آمریکایی موسسه میراث پارسیان انجام شد و این موسسه توانست برای فروش سه پروانه شکار قوچ لارستان هر یک به بهای صد هزار دلار مشتری پیدا کند.
*س_آموزش نحوه شکار در ایران به یانکیها_س*اما فعالیت طاهباز و موسسه میراث پارسیان به برگزاری مزایده برای فروش مجوز شکار حیات وحش ایران ختم نمیشود. طاهباز با برگزاری سمینارهایی در هتل - قمارخانههای لاس وگاس، نحوه شکار در ایران و چگونگی ارسال شاخ و سر حیوان شکارشده به آمریکا را برای شکارچیان آمریکایی تشریح کردهاند. اقدامی که هوک میکوشد آن را به نام فعالیت محیط زیستی به مخاطبانش قالب کند.
*س_راهاندازی قرقهای خصوصی برای شکار در ایران_س*طرح راهاندازی قرقهای اختصاصی که از سال 92 در ایران به اجرا درآمد از سوی موسسه میراث پارسیان و با تایید سازمان حفاظت محیط زیست تا کنون به راهاندازی سه قرق اختصاصی در استان یزد و یک قرق اختصاصی در استان کرمان منجر شده است. این قرقها اراضی ملی کشورمان هستند که مدیریت آنها با پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست از سوی وزارت جهاد کشاورزی به متقاضیان که عموما شکارچی هستند واگذار میشود و در نهایت به حیاط خلوتی برای شکارچیان خارجی تبدیل میشود که بابت شکار هر جانور بین 20 تا 30هزار دلار به قرقداران پرداخت میکنند.
مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا همچنین به خودکشی کاووس سیدامامی در زندان اشاره کرده و وی را که مانند طاهباز یک شکارچی کهنهکار است به عنوان حافظ محیط زیست معرفی میکند.
هوک در این ویدیو به مجوزهای فعالیتی که در زمان ریاست معصومه ابتکار از سوی سازمان حفاظت محیط زیست به طاهباز و موسسه میراث پارسیان اعطا شده اشاره کرده و با بیان اینکه برخی نهادها در ایران، سندی دال بر جاسوس بودن آنها نیافتهاند میکوشد بازداشت آنها را غیرقابل قبول جلوه دهد. این در حالی است که تنها مرجع ذیصلاح برای تشخیص اتهام، قوه قضاییه است نه نهادهای دیگر. البته هوک در این ویدیو قوه قضاییه را به فساد متهم کرده و محکوم شدن طاهباز و دیگر اعضای این موسسه به حبسهای زیر 10 سال را زیر سوال میبرد.
*س_چرا طاهباز برای کاخ سفید اهمیت دارد؟_س*طاهباز، اصلیترین متهم انجام فعالیتهای جاسوسی در مناطق نظامی، با قدرت نفوذی که در زمان ریاست معصومه ابتکار در سازمان حفاظت محیط زیست به دست آورد تحت پوشش حفاظت از محیط زیست به مناطق حساس کشور دسترسی پیدا کرده و اطلاعات ارزشمندی که درباره نقشههای تاسیسات نظامی و دریایی در حوزه خلیج فارس به دست آورده بود را در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار داد. وی همچنین بخشی از اطلاعات جمع آوری شده درباره مختصات توانمندی دفاعی کشور در خلیج فارس و همچنین برخی سایتهای موشکی در مناطق حفاظتشده را به بیرون از کشور منتقل کرده است.
حالا باید منتظر ماند و دید کاخ سفید برای باز پس گرفتن این شاهمهره جاسوسی از مناطق نظامی ایران در پوشش حفاظت از محیط زیست تا کجا پیش خواهد رفت و چه بهایی خواهد پرداخت.
انتهای پیام /