سه‌شنبه 20 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون ایران گفت: وزارت جهاد همواره تلاش کرده با برنامه‌ریزی در حوزه تأمین نهاده‌ها، تخصیص ارز و اصلاح تراز تجاری مسیر پایداری برای تولید و تامین بازار ایجاد کند.

یک مسئول صنفی گفت: وزارت دادگستری تکلیف کرده است که واردکنندگان، برنج وارد شده را در اختیار شرکت بازرگانی دولتی قرار دهند اما برنج وارداتی در گمرک دپو شده است.

شیراز - مدیرکل راه و شهرسازی فارس بااشاره به افتتاح قطعه 7 آزادراه شیراز - اصفهان گفت: باافتتاح این قطعه، مراحل ساخت قطعه 8 این آزادراه که قطعه اول آزادراه شیراز - بوشهر نیز است، به زودی آغاز می‌شود.

بانک مسکن از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا هشتم مهرماه امسال، نسبت به پرداخت 136 هزار و 530 میلیارد تومان سهم‌الشرکه به سازندگان متناسب با پیشرفت فیزیکی واحدها اقدام کرده است.

شیراز - استاندار فارس با اشاره به وضعیت پروژه آزادراه شیراز - اصفهان گفت: از محل منابع مولدسازی، بخش قابل توجهی از بدهی به پیمانکاران این پروژه پرداخت و مابقی را نیز دولت تأمین مالی کرد.

شیراز - معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح قطعه 7 آزادراه شیراز - اصفهان را بخشی کلیدی ازکریدور استراتژیک شمال - جنوب ایران دانست و گفت: با این اتفاق جایگاه ایران را در ترانزیت منطقه‌ای ارتقا می‌یابد.

بانک مرکزی در راستای تأمین ارز واردات کشور و پاسخ به نیازهای ارزی بازرگانان در بازار، برنامه میزان تخصیص ارز برای واردات به ویژه واردات خرد را تداوم می‌دهد.

با تصویب نهایی لایحه حذف چهار صفر از پول ملی، واحد رسمی کشور «تومان» و واحد خردتر «قران» تعیین شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از طراحی کارت الکترونیک برای شارژ سهمیه آرد جامعه عشایر در کشور خبر داد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به بهره‌برداری دو هزار و 357 واحد مسکن مهر با هزینه 3.5 همتی گفت: حدود 29 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است که از دولت گذشته تحویل گرفته‌ایم.

یک کارشناس پولی و مالی گفت: مکانیسم ماشه اثر واقعی اندکی بر صادرات نفت دارد اما پیامدهای روانی آن، با افزایش انتظارات تورمی و تقاضای سفته‌بازانه، بازار ارز را متأثر می‌کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، با کلیات طرح توسعه بهره‌برداری و ارتقای ایمنی معادن زغال سنگ موافقت کردند.

مدل قراردادی «یونیتایزیشن» با رویکرد مخزن واحد، برداشت را بر پایه کل ذخایر قابل استحصال تنظیم می‌کند؛ تجربه موفق نروژ و بریتانیا در دریای شمال الگویی جهانی شده است.

استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان و کرمان با مصرف بیش از 5 میلیارد لیتر بنزین در تابستان 1404 و سهم 40 درصدی از مصرف بنزین کل کشور، به‌عنوان پرمصرف‌ترین استان‌های کشور شناخته شدند.

امروز یکشنبه 14 مهر 1404 شاخص کل بورس تهران با افزایش 60,313 واحد معادل 2.16 درصد به رقم 2,853,647 واحد رسید و در آستانه عبور از مقاومت حساس 2,850,000 واحد قرار گرفت.

صندوق بین المللی پول اعلام کرد که سهم دلار از حساب ذخیره ارزی کشورهای جهان به کمترین میزان در 30 سال گذشته رسیده است.