شنبه 10 آذر 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

وزرای فرهنگ ایران و لیبی در حاشیه اجلاسیه معرفی نواکشوت به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، در خصوص الزامات تعاملات هنری و فرهنگی دیدار و گفت‌وگو کردند.

فراخوان بیست و یکمین دوره جشنواره ملی قلم زرین با دبیری حمید هنرجو توسط دبیرخانه این جشنواره منتشر شد.

عمار کاظمی فعال سیاسی ضدامپریالیسم در برنامه تلویزیونی «فلسطین؛ محرمانه زدایی» گفت: شهید سلیمانی به عنوان معمار شکست جریان داعش در عراق و سوریه بود.

رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در سفر یک‌روزه خود به همدان به‌جز افتتاح دفتر شعبه این انجمن در همدان با مسئولان و فرهنگیان این استان دیدار کرد.

کتاب «تاریخ مردمی فوتبال» نوشته میکائیل کوریا و علی انتصاری‌پور توسط نشر افکار منتشر شد. نویسنده در این کتاب عمده مبارزات آزادی خواهی از رهگذر فوتبال را روایت کرده است.

نویسنده سرشناس آمریکایی در جدیدترین کتابش که فردا به بازار می‌آید از یک اپیدمی سخن گفته؛ اما نه اپیدمی کووید که از اپیدمی خشونت و آدمکشی در کشورش.

مجید مجیدی کارگردان سینمای ایران گفت: کودکان امروز، در برخی امور، خیلی از ما جلوتر هستند و ما باید بحث مخاطب‌شناسی را در قصه گفتن برای آن‌ها جدی بگیریم.

رئیس فرهنگسرای امید از راه‌اندازی ویژه برنامه «جمعه‌های پیرنگی» در فرهنگسرای امید برای نوجوانان خبر داد.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: پویش هیس طوری روشی برای جذب نوجوانان به کتابخوانی با تکیه بر استعداد و روحیه آن‌هاست.

نمایشگاه «کوی جهاد و مقاومت» بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با حضور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آغاز به کار کرد.

ترجمه کتاب «لذات فلسفه» نوشته ویل دورانت توسط انتشارات علمی و فرهنگی به چاپ سی و چهارم رسید.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی علی رمضانی را به عنوان قائم مقام سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب کرد.

پایگاه نذر و اهدای کتاب فرهنگسرای اندیشه 250 جلد کتاب ویژه کودک و نوجوان را به منطقه فشافویه ارسال کرد.

سید مسافر رزمنده لشکر فاطمیون گفت: به مادر گفتم با صدور اجازه رفتنم به سوریه تازه در امتحان ثلث اول قبول شده‌ای.

رمان «آنفولانزای نیویورکی» نوشته معصومه برهانی‌نیا توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر و راهی بازار نشر شد.

اسناد مهم و ارزشمند آرشیوی جمعیت هلال احمر متعلق به دوره زمانی 1361 تا 1392، به مخازن معاونت اسناد ملی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران منتقل شد.