نتایج ارزیابی فعالیت های فناورانه دانشگاه های علوم پزشکی منتشر شد
نتایج ارزیابی میدانی فعالیت فناورانه 73 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام شد.
نتایج ارزیابی میدانی فعالیت فناورانه 73 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی گفت: در سال جاری برای نخستین بار بازدید میدانی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری سلامت توسط تیم ارزیابی به صورت حضوری انجام پذیرفت.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به شرح نتایج نهایی ارزیابیهای انجام شده پرداخت و اظهار داشت: طبق ارزیابی انجام شده در تیپ یک دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی در جایگاه اول و دوم قرار دارند و پس از آن با اختلاف زیاد دانشگاه های شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، ایران، کرمان، اهواز و مازندران به ترتیب موفق به کسب بالاترین امتیازها شدند.
وی در ادامه افزود: در تیپ دو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اختلاف چشمگیر بالاترین امتیاز را کسب کرد و پس از آن دانشگاههای گیلان و همدان در رتبههای دوم و سوم قرار گرفتند. در تیپ سه نیز دانشگاه شاهرود، بم و خراسان شمالی بالاترین امتیازهای فناوری را از آن خود کردند. سه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، ارتش و جهاددانشگاهی نیز بیشترین امتیاز کل فعالیتهای فناوری دانشگاههای با ماموریت خاص را کسب کردند.
پناهی در خصوص روند انجام ارزیابی سطح فناوری دانشگاههای علوم پزشکی عنوان کرد: ارزیابی فعالیتهای فناوری دانشگاههای علوم پزشکی در وهله نخست بر اساس خوداظهاری و بارگذاری مستندات در سامانه HTDO انجام می شود و سپس تیم ارزیاب به محل اعزام می شود و مستندات بارگزاری شده راستی آزمایی میشود.
به گفته وی، این بازدیدهای میدانی علاوه بر کمک به واقعیتر شدن نتایج ارزیابیها فرصتی برای تبادل تجربیات و نظرات تخصصی فعالان حوزه فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور به شمار میرود.
پناهی با بیان اینکه در سال های آینده ضمن ارتقای کیفیت بازدیدهای میدانی، روند بازدیدهای میدانی در دانشگاه های منتخب کشور ادامه خواهد یافت، خاطرنشان کرد: توزیع بودجههای حمایتی از مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری سلامت بر اساس نتایج ارزیابیها انجام خواهد شد و برای دانشگاههای برتر در تیپهای مختلف دانشگاهی و دانشگاههایی که بیشترین میزان رشد را داشتند امتیازات ویژهای در نظر گرفته میشود.