یک‌شنبه 30 دی 1403

از دلتنگی و اشک‌های بهناز جعفری برای درگذشتگان تا درخواست‌های اهالی تئاتر

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
از دلتنگی و اشک‌های بهناز جعفری برای درگذشتگان تا درخواست‌های اهالی تئاتر

حامد فخری زاده، فرزند محسن فخری زاده شهید هسته‌ای در کلیپی درباره این شهید گفت: «او به هنر و شعر علاقه داشت. معتقد بود موسیقی و مشتقات هنر جز جدایی ناپذیری از فرهنگ یک مملکت است.» مهدی دیگر فرزند او نیز بیان کرد: «او زیبایی را در ذات می‌دانست نه در ظاهر. ایشان علاقه به موسیقی و آواز اصیل ایرانی داشتند. هم خوب می‌خواند و هم خوب آواز ایرانی را می‌شناخت. تسلط‌اش به این دو موضوع نگاهی را...

سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر امشب دوشنبه 20 بهمن ماه در تالار وحدت با رونمایی از برترین‌های مهم‌ترین رویداد سال تئاتر ایران به سرانجام رسید.

به گزارش «تابناک»، آیین اختتامیه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف برگزار شد. بعد از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت قرآن کریم توسط مرتضی یراق بافان، ویدیوکلیپ‌هایی از سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی و حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره پخش شد.

سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ویدئو کلیپی خطاب به هنرمندان گفت: امید است که شیوع این ویروس کرونا هرچه زودتر متوقف شود و رویدادهای هنری ما از جمله تئاتر و جشنواره‌های پیش رو با کیفیت و بدون دغدغه برگزار شوند.

قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی نیز در کلیپی گفت: از همه بزرگوارانی که ما را در این امر یاری کردند تشکر می‌کنم؛ به ویژه دکتر صالحی و معاونانش که ما را یاری کردند. از هنرمندان، خبرنگاران و... که در شرایط کرونایی و ملتهب ناشی از کرونا ما را یاری کردند و امید و نشاط به جامعه آوردند، نیز تشکر می‌کنم.

وی افزود: تشکر می‌کنم از توجه به فرهنگ ایرانی و خرده فرهنگ ایرانی که یک هویت ملی است، از توجه به آثار باستانی و ایران اسلامی و انقلابی، توجه به زندگی نامه و هشت سال دفاع مقدس، شهدای ترور و هسته‌ای در آثار توسط هنرمندان نیز تشکر می‌کنم. جشنواره امسال با جشنواره‌های سال گذشته تفاوت دارد. ما تلاش کردیم تمام شیوه نامه‌ها را رعایت کنیم. از همه عوامل برای برگزاری این جشنواره آبرومندانه تشکر می‌کنم. جا دارد از آقای مسافرآستانه و دبیرخانه جشنواره هم تشکر کنم، جشنواره مشکلات زیادی داشت ولی با عزم همه کار رو به خوبی به جلو رفت. باید دعا کنیم سال آینده ویروس کرونا نباشد و خدا به ما قدرتی دهد تا برای عزت ایران تلاش کنیم.

حسین مسافرآستانه در آیین اختتامیه گفت: هنرمندان در سالی که گذشت بیشتر به موضوعاتی رو آوردند که به دغدغه‌های جامعه بیشتر پرداخت.

وی افزود: در این دوره از جشنواره به موضوعاتی مثل ترور و شهدای سلامت پرداخته شد و هنرمندان نشان دادند که دغدغه مردم از آن‌ها جدا نیست.

دبیر جشنواره با اشاره به بخش ویژه سرباز انقلاب با موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: اضافه شدن این بخش به جشنواره نشان داد که این موضوع مسئله مهم اجتماعی ماست که هنرمندان به آن پرداخته‌اند.

مسافرآستانه تاکید کرد: مردم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اجازه دادند تا این دوره از جشنواره برگزار شود.

سپس نیما کرمی مجری برنامه روی صحنه آمد و گفت: به دلیل رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از همه شما تشکر می‌کنم. من افتخار می‌کنم بچه تئاتر هستم، درست است در چند سال اخیر روی این صحنه کمتر راه رفته‌ام اما خاک صحنه خورده‌ام و افتخارم این است که کارم را از تئاتر شروع کردم. تئاتر زندگی است و ما برای زندگی بهتر نفس می‌کشیم. امیدوارم کرونا زودتر تمام شود، ماسک‌ها کنار برود، بهتر نفس بکشیم و از این تنفس در فضای فرهنگی کشور لذت ببریم.

در ادامه برگزیدگان بخش مسابقه عکس و پوستر معرفی شدند.

مهدی آشنا و محمد ژیان برای اهدای جوایز این بخش روی صحنه آمدند.

دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی رتبه اول نیز به «شهریار دبیری» برای عکس نمایش «فرانکنشتاین» اختصاص یافت.

لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه دوم نیز به «نیلوفر استا» برای عکس نمایش «ادیسه 2020» تعلق گرفت.

لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه سوم به «مریم قهرمانی زاده» برای عکس نمایش «مری پاپینز» اهدا شد.

در بخش پوستر نیز مهدی رایگانی برای طراحی پوستر نمایش «دراکولا» رتبه اول، سروش حیدری برای طراحی پوستر نمایش «شاه شکار» رتبه دوم و سینا افشار برای طراحی پوستر نمایش «اسم» رتبه سوم را دریافت کردند.

تقدیر از خانواده شهید محسن فخری زاده

حامد فخری زاده، فرزند محسن فخری زاده شهید هسته‌ای در کلیپی درباره این شهید گفت: او به هنر و شعر علاقه داشت. معتقد بود موسیقی و مشتقات هنر جز جدایی ناپذیری از فرهنگ یک مملکت است.

مهدی دیگر فرزند او نیز بیان کرد: او زیبایی را در ذات می‌دانست نه در ظاهر. ایشان علاقه به موسیقی و آواز اصیل ایرانی داشتند. هم خوب می‌خواند و هم خوب آواز ایرانی را می‌شناخت. تسلط‌اش به این دو موضوع نگاهی را برایش آورده بود که معتقد بود آن مفهوم و معنای دقیقی که در شعر است، توسط موسیقی به حد اعلا می‌رسد.

در بخش نکوداشت این شهید، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی حسینی، قادر آشنا و محمدمهدی بهداروند روی صحنه آمدند و از خانواده این شهید با اهدای هدایایی تجلیل کردند.

در بخش بعدی برگزیدگان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس معرفی شدند.

هیات داوران این بخش این بخش متشکل از مهدی حامد سقایان، محسن سلیمانی فارسانی و ایرج افشاری اصل از میان 30 نمایش منتخب ارزیابی شده آرا خود را به شرح ذیل اعلام کردند:

1. نمایش های صحنه‌ای

در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی به میزان پنجاه میلیون ریال بدون اولویت به نمایش‌های زیر اهدا شد:

- نمایش «برونسی» به کارگردانی «مرتضی شاه کرم»

- نمایش «سرباز» به کارگردانی «حسین پارسایی»

2. نمایش‌های خیابانی

در بخش نمایش‌های خیابانی نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی بدون اولویت به نمایش‌های «حباب زیر آب» به کارگردانی «جلال حسنوند» و «علی شمس» از فلاورجان و «6599» به کارگردانی «مسعود براهیمی» از اصفهان اهدا شد.

برگزیدگان متروی تهران

متروی تهران نیز در راستای حمایت از آثار نمایشی متناسب با مسئولیت‌های این نهاد با بررسی نمایش‌های حاضر در سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر از نمایش‌های زیر تقدیر کرد:

لوح تقدیر و 30 میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش خیابانی «ژنرال» به نویسندگی و کارگردانی «سعید بادینی» از زاهدان تعلق گرفت.

لوح تقدیر و 60 میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «سه شنبه‌های لعنتی» به نویسندگی و کارگردانی «محمد مهدی خاتمی» از تهران اختصاص یافت.

نمایش «پاشوره» به نویسندگی و کارگردانی «حسن عابدی» از بجنورد نیز از سوی متروی تهران لوح تقدیر و 60 میلیون ریال جایزه نقدی را دریافت کرد.

بعد از اجرای قطعه موسیقی بخش بعدی اهدای جوایز آغاز شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی فضای نمایشی به طور مشترک به «احمد صمیمی» و «مارال ایزدبخش» برای طراحی فضای نمایش "V.A.R" اهدا شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی فضای نمایشی به «سیدمهرداد کاووسی» برای طراحی فضای نمایش «زهی خیال باطل» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی حرکت به طور مشترک به «سامان شکیبا» و «سارینا شاد» برای طراحی حرکت نمایش «مضحکه در مضحکه» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه رادیو تئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی صدا و افکت برگزیده به «نرگس موسیپور» برای طراحی صدا و افکت نمایش رادیویی «اتاق 24» رسید.

«مجید آینه» برای صدابرداری تمامی آثار حاضر در مسابقه رادیو تئاتر نیز دیپلم افتخار و جایزه نقدی صدابرداری در بخش مسابقه رادیو تئاتر جشنواره سی و نهم را دریافت کرد.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده طراحی لباس به «سعید معروفی» برای طراحی لباس «تنها» تعلق گرفت.

«سعید مؤذنی» برای طراحی صحنه نمایش «بهشت حکیم الله» تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده طراحی صحنه را در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای دریافت کرد.

در همین بخش دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی نور نیز به «رضا پورترابزاده» برای طراحی نور نمایش «اپیدمی» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تله تئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی طراحی نور و تصویر به «مهدی گودرزی» و «میلاد شکیبا» برای طراحی نور و تصویر تئاتر تلویزیونی «آینه یک روز زنده است» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده طراحی نور به «احسان فلاحت پیشه» برای طراحی نور نمایش «پنهان خانه پنج در» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی لوح تقدیر و جایزه نقدی طرح و ایده به طور مشترک به «احمد صمیمی» و «مارال ایزدبخش» برای طرح و ایده نمایش "V.A.R" تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی طرح و ایده به «سمیه مهری» برای طرح و ایده نمایش «مضحکه در مضحکه» اهدا شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب لوح تقدیر و جایزه نقدی طرح و ایده به «مصطفی جعفری خوزانی» برای طرح و ایده نمایش «انگشتری» رسید.

همچنین سعید بادینی برای طرح و ایده نمایش «ژنرال» تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی طرح و ایده را در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب دریافت کرد.

قدردانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از همه هنرمندان تئاتر

در ادامه حسین مسافر آستانه، سید عباس صالحی و مجتبی حسینی برای پاسداشت مقام هنری همایون علی‌آبادی نویسنده و منتقد تئاتر، جمشید داورپناه نویسنده و کارگردان تئاتر، اختر تاجیک عکاس و بهرام ابراهیمی بازیگر روی صحنه آمدند و از این هنرمندان با اهدای جوایزی تقدیر کردند.

در بخش دیگر از این مراسم سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: گویا رسم امشب سخن نگفتن است. من هم از این روند پیروی می‌کنم. سپاس از همه پیشکسوتان عرصه تئاتر و همه آن‌هایی که راه این عزیزان را می‌پویند، سلامت و سرافراز باشید.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده طراحی گریم به «سارا اسکندری» برای طراحی گریم نمایش «سگدو» تعلق گرفت.

«علیرضا رضایی» و «آرمان کارخانه» برای تدوین تئاتر تلویزیونی «هزار و یک تو» دیپلم افتخار و جایزه نقدی تدوین را در بخش مسابقه تله تئاتر دریافت کردند.

در بخش مسابقه گزارش صحنه ای نیز دیپلم افتخار و جایزه نقدی تصویربرداری به «محمدرضا اکبری»، «پوریا سبحانی»، «احمد اسماعیلی» و «علی مسیح آبادی» برای تصویربرداری نمایش «اپیدمی» رسید.

در بخش مسابقه گزارش صحنه ای نیز دیپلم افتخار و جایزه نقدی تدوین را «مجتبی اسماعیل زاده» برای تدوین نمایش «خونه باد» دریافت کرد.

دیپلم افتخار و جایزه نقدی صدابرداری در بخش مسابقه گزارش صحنهای نیز به «حمید نجفی راد» برای صدابرداری نمایش «ننه دلاور» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی دیپلم افتخار و جایزه نقدی موسیقی به طور مشترک به «احمد صمیمی» و «امیرمحمد انصافی» برای آهنگسازی نمایش «نبرد بام» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب دیپلم افتخار و جایزه نقدی موسیقی به «مهدی کرمی» برای آهنگسازی نمایش «قاصد» رسید.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده موسیقی به طور مشترک به «حسین اصیلی مازغی» و «عبدالرضا سرابی» برای آهنگسازی نمایش «نگاهم به دریاست تا کسی آب را نبرد» رسید.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری زن به «آرزو جعفری» برای بازی در نمایش «قاصد» تقدیم شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری زن به «نجمه مهرابی خوزانی» برای بازی در نمایش «زندگی با طعم باروت» اختصاص یافت.

هیات داوران این بخش برای رتبه برگزیده بازیگری زن در بخش خیابانی برگزیده ای را معرفی نکرد.

سکوت حاضران به احترام رفتگان

در بخش مسابقه تله‌تئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری زن به بهناز جعفری برای بازی در نمایش «آینه یک روز زنده است» تعلق گرفت.

بهناز جعفری پس از کسب جایزه اش بیان کرد: امشب احساس غریبی می‌کنم، احساس می‌کنم این جشن یک جشن غریب است و از همه منافذ این سالن سوز غریب می‌آید، خواهش می‌کنم دست به دست هم بدهیم این فاصله‌ها را برداریم، همه دلمان برای صحنه و تئاتر تنگ شده است. دلم می‌خواهد در اینجا از پرویز پورحسینی نام ببرم. خواهش می‌کنم یک دقیقه به احترام او سکوت کنیم. امشب این نسل جدید با شور و هیجان آمده‌اند. دلم برای همه این شور و هیجانات تنگ شده بود. به یاد عزیزان از دست رفته یک دقیقه سکوت و برای آینده بهتر تئاتر تلاش کنیم.

در بخش مسابقه رادیوتئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری زن بدون اولویت به طور مشترک به نوشین حسن‌زاده برای بازی در نمایش رادیویی «اتاق 24»، آنیسا مصطفی پور برای بازی در نمایش «بوسه بر ماه» و رزا مزینانیان برای بازی در نمایش «قهرمان من تویی» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه دیگرگونه‌های اجرایی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی اجراگر برگزیده به گلنوش قهرمانی برای اجراگری در نمایش «15 ثانیه» به دلیل شیوه متناسب اجراگری در نسبت با اثر اجرایی تقدیم شد.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری زن به «ویدا موسوی» برای بازی در نمایش «بهشت حکیم الله» اهدا شد.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده بازیگری «آیه کیانپور» برای بازی در نمایش «سگدو» رسید.

در بخش مسابقه رادیوتئاتر لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری مرد به طور مشترک به «عباس توفیقی» برای بازی در نمایش رادیویی «اتاق 24» و «ایوب آقاخانی» برای بازی در نمایش «سین جیم» رسید.

در بخش مسابقه رادیوتئاتر تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری مرد به «علی میلانی» برای بازی در نمایش رادیویی «سین جیم» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری مرد به «سیدمهرداد کاووسی» برای بازی در نمایش «زهی خیال باطل» اهدا شد.

سیدپویا امامی برای بازی در نمایش «زندگی با طعم باروت» در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری مرد را دریافت کرد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری مرد به سامان شکیبا برای بازی در نمایش‌های «حباب زیر آب» و «مضحکه در مضحکه» و امیرحسین انصافی برای بازی در نمایش «مضحکه در مضحکه» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده بازیگری مرد به محمدهادی عطایی برای بازی در نمایش «نبرد بام» تقدیم شد.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری مرد به گروه بازیگران نمایش «آبگوشت زهرماری» اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر بازیگری مرد حمیدرضا محمدی برای بازی در نمایش «هار یا مردی که به هنگامه تولد هر دو دستش پر از خون بود» رسید.

سروش طاهری نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده بازیگری را برای بازی در نمایش «سگدو» در بخش مسابقه تئاتر صحنه ای دریافت کرد.

وحید اسداللهی از مفاخر موسیقی آذربایجان و گروهش در ادامه به اجرای قطعاتی پرداختند.

در ادامه حسین پارسایی، بهزاد فراهانی و اردشیر صالح پور در بخش بعدی اهدای جوایز به روی صحنه رفتند.

در بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه اول به محسن عظیمی برای نگارش نمایشنامه «من پیپ هستم آقای دیکنز» اهدا شد.

رتبه دوم این بخش نیز به مهرداد رایانی مخصوص برای نگارش نمایشنامه «مردی که گل به دهان گریست» اختصاص یافت.

رتبه سوم این بخش نیز به مهدی علیپور اصل برای نگارش نمایشنامه «جنگ و صلح» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه رادیو تئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده نمایشنامه نویسی به «سینا نیکوکار» برای نگارش نمایشنامه رادیویی «سین جیم» اهدا شد.

در بخش مسابقه تله تئاتر دیپلم افتخار و جایزه نقدی متن نمایشی به نگارنده متن تئاتر تلویزیونی «آتش در نیستان» زنده یاد «عبدالرضا حیاتی» تقدیم شد.

در بخش مسابقه دیگرگونه های اجرایی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ایده اجرایی (نویسندگی) برگزیده به «رضا سعیدی» برای نمایش «حیاط ناتمام خانه ورنوسفادرانی» به دلیل بهره‌گیری از تجربه زیسته هنرمند در بستر اجرایی اثر اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر نمایشنامه‌نویسی به باقر سروش برای نگارش نمایشنامه «اتول سورون» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده نمایشنامه‌نویسی به «محمد چرمشیر» برای نگارش نمایشنامه «سگدو» اختصاص یافت.

عباس غفاری کارگردان «سگدو» به نیابت از محمد چرمشیر روی صحنه آمد و پس از کسب این جایزه بیان کرد: آقای چرمشیر این جایزه را به روح بلند همه هنرمندانی که از دست داده‌ایم، تقدیم می‌کنند. جای آنها پر شدنی نیست.

در بخش مسابقه گزارش صحنه‌ای دیپلم افتخار و جایزه نقدی کارگردانی فنی برگزیده به رضا دادویی برای کارگردانی نمایش «به مناسبت ورود اشکان» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تله تئاتر تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی کارگردانی تلویزیونی برگزیده به شهرام گیل آبادی برای کارگردانی تئاتر تلویزیونی «آینه یک روز زنده است» اهدا شد.

در بخش مسابقه رادیو تئاتر لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر کارگردانی به مصطفی کولیوندی برای کارگردانی نمایش رادیویی «چریکه» اهدا شد.

مصطفی کولیوندی بیان کرد: من هم بازیگر تئاتر خیابانی و هم نمایش صحنه‌ای هستم و جدیدا جسارت کردم و به رادیو آمدم. خوشحالم این جایزه را از دست اساتیدی می‌گیرم که نام‌های بزرگی هستند.

در بخش مسابقه رادیو تئاتر تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده کارگردانی به «علی بهرامی» برای کارگردانی نمایش رادیویی «سین جیم» اختصاص یافت.

علی بهرامی هم بیان کرد: از برگزارکنندگان تشکر می‌کنم. نه به این دلیل که جایزه گرفتم بلکه این خاطر اینکه چراغ تئاتر را در سالی که سوسو می‌کرد، روشن نگه داشتند، دست تک تک اساتیدم را می بوسم، این جایزه حاصل کار آن هاست حروف اول نمایش رادیویی را ایوب آقاخانی به من آموخت و قدردان او هستم.

در بخش مسابقه تله تئاتر تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی کارگردان هنری برگزیده به «السا فیروز آذر» برای کارگردانی هنری تئاتر تلویزیونی «هزار و یک تو» تعلق گرفت.

السا فیروزآذر هم بیان کرد: می‌خواستم از بابت این جایزه تشکر کنم و این جایزه را به پدر و مادرم، خاله عزیزم و گروهم تقدیم و از آن‌ها تشکر می‌کنم.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر کارگردانی به طور مشترک به سیدمهرداد کاووسی برای کارگردانی نمایش «زهی خیال باطل» و مجتبی خلیلی برای کارگردانی نمایش «زندگی با طعم باروت» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده کارگردانی به «سعید بادینی» برای کارگردانی نمایش «ژنرال» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر کارگردانی به «سمیه مهری» برای کارگردانی نمایش «مضحکه در مضحکه» اهدا شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده کارگردانی به «مهدی ضیائیان» برای کارگردانی نمایش «نبرد بام» تقدیم شد.

در بخش مسابقه دیگرگونه‌های اجرایی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده طراحی اجرا (کارگردانی) به مهیار جوادی‌ها برای طراحی اجرای نمایش «تناسخ» به دلیل بهره‌گیری از امکانات و ویژگی‌های دیگرگونه‌های اجرایی در طراحی اجرا اهدا شد.

در بخش مسابقه دیگرگونه های اجرایی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه برگزیده به پویان محمودی برای اجرای نمایش «15 ثانیه» به دلیل بهترین استفاده از ویژگیهای مکان اجرا اختصاص یافت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی رتبه برتر کارگردانی به اوشان محمودی برای کارگردانی نمایش «پینوکیو» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی برگزیده کارگردانی به نیما ایمان‌زاده برای کارگردانی نمایش «باب بارا» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه رادیوتئاتر تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تهیه کننده برگزیده به سامی یوسفی برای تهیه کنندگی نمایش رادیویی «قهرمان من تویی» تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی سرباز انقلاب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی نمایش برگزیده به «سعید بادینی» برای کارگردانی نمایش «ژنرال» اهدا شد.

در بخش مسابقه تئاتر خیابانی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه نمایش برگزیده و جایزه بزرگ به «هادی کیانی» برای کارگردانی نمایش «واگویه‌های یک فشنگ جنون زده» به دلیل رعایت تمامی جنبه های نمایشی اعم از طراحی فضا، کارگردانی، بازیگری و هماهنگی همه عناصر نمایشی تعلق گرفت.

در بخش مسابقه گزارش صحنه‌ای نیز جایزه ویژه هیأت داوران شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به شهرام گیل آبادی برای کارگردانی نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» اختصاص یافت.

گیل‌آبادی پس از کسب جایزه اش بیان کرد: از تمام کسانی که در این عصر سختی، برای تئاتر تلاش کردند، تشکر می‌کنم. اوضاع تئاتر وخیم است، بچه‌ها 11 ماه است کار نکرده اند و مشکل معیشتی دارند. اگر آقایان صدای تئاتر را نشوند، بچه‌های تئاتر زیر چرخ بی عدالتی بیشتر له می‌شوند. این پنجمین تندیسی است که دریافت می‌کنم. امسال فقط آمدم بگویم که تئاتر زنده است. امیدوارم به معیشت بچه‌های تئاتر کمک کنیم.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر ویژه هیأت داوران و جایزه نقدی برای پرداختن به موضوع «اپیدمی» و نیز همراهی پیشکسوتان و جوانان تئاتر گرگان به گروه نمایش «اپیدمی» به کارگردانی رضا پورتراب‌زاده تقدیم شد.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای جایزه ویژه هیأت داوران شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نمایش «کمین ژاله» به کارگردانی «حامد مکملی» از قزوین تعلق گرفت.

در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای جایزه بزرگ این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نمایش «باب بارا» به کارگردانی نیما ایمان‌زاده از سنندج اهدا شد.

از دلتنگی و اشک‌های بهناز جعفری برای درگذشتگان تا درخواست‌های اهالی تئاتر 2