برگزیدگان پویش «هیس طوری» معرفی شدند / تقدیر ویژه حجت الاسلام قمی از نوجوانان
رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هر کدام از دلسوزان نظام که شنیدند جمعی از نوجوانان به دنبال مطالعه تاریخ رفته اند خوشحال شدند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه پویش کتابخوانی «هیسطوری» و معرفی نفرات برگزیده آن شب گذشته در کاخ سعدآباد برگزار شد. در این مراسم علاوه بر دانشآموزان شرکت کننده در مراسم، چهرههایی نظیر محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، علی باقری کنی معاون امور سیاسی وزارت امور خارجه و حجتالاسلام خداداده رئیس ستاد هماهنگی مساجد حضور داشتند.
پویش کتابخوانی "هیسطوری" به ایستگاه پایانی رسیدمهدی شریفی دبیر این رویداد درباره برگزاری پویش کتابخوانی هیس طوری گفت: شاید برای خیلیها سوال باشد که این پویش چگونه شروع شد و در طول 9 ماه برگزاری آن چه اتفاقاتی رخ داد؟ درباره دلیل شروع این پویش باید بگویم که ما نسبت به نسل جدید خود نگرانیم و احساس میکنیم آنها از چیزهایی که ما میدانیم مطلع نیستند. البته این تصور ما اشتباه بود و بعد از برگزاری 9 ماه این رویداد احساس میکنم نگرانی ما اشتباه بوده است؛ اشتباه میکنیم که فکر میکنیم دهه هشتادی ها دنیای غیرقابل پیشبینی دارند.
وی اضافه کرد: تجربه برگزاری پویش هیس طوری برای ما بسیار لذت بخش بود و فکر میکنم اتفاقات خوبی رخ داد.
شریفی در پایان گفت: رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند نزدیک قلهایم؛ معتقدم اگر میخواهیم به قله برسیم باید با تلاش و همت شما نوجوانان برسیم. بنابراین شما برای ما بسیار مهم هستید.
بخش دیگری از این مراسم، علی باقری کنی معاون امور سیاسی وزارت امور خارجه صحبت کرد و گفت: موجودیت هر انسانی هویت اوست و به همین جهت است که اگر کسی به ما توهین کند، واکنش نشان میدهیم. این هویت در ابعاد مختلفی متجلی میشود که هم شخصی و خانوادگی است و هم ملی و مذهبی. رهبر معظم انقلاب در یکی از فرمایشات خود میفرمایند کار و وظیفه دستگاه سیاست خارجی صیانت از منافع ملی است؛ دقت داشته باشید که منظور از منافع ملی یعنی صیانت از هویت و رهبری تبیین میکنند که هویت ایرانی 3 بعد دارد؛ هویت اسلامی، انقلابی و ملی و تاریخی.
وی اضافه کرد: استقلال یک کشور ارتباط مستقیمی با پاسداری و حفاظت از همه سه بعد هویتی دارد و به همین دلیل است که دشمن برای رسیدن به اهداف خود همواره سعی میکند هویت ما و مرزهای هویتی ما را مخدوش بکند. توجه به این موضوع به ویژه برای نسل جوان بسیار مهم است.
باقری کنی گفت: ما در هر سه بعد هویتیمان دارای ارکان و ریشههای مهمی هستیم و شما نوجوانان مسئولیت سنگینی برای صیانت از این مزیتهای هویتی دارید.
وی در پایان گفت: از شما نوجوانان میخواهم در شرایطی که دشمن همه جانبه به ما حمله میکند، شما با توانمندی علمیتان در برابر نفوذ او بایستید.
در بخش بعدی اختتامیه پویش هیس طوری نوبت به تقدیر از یک چهره هنری رسید. در این بخش ابوالقاسم طالبی برای ساخت فیلم سینمایی یتیم خانه ایران تقدیر شد.
طالبی طی سخنانی گفت: صحبت خاصی ندارم چون دارم بهیکی از آرزوهایم میرسم. یکی از آرزوهای من این بود که بچهها تاریخ بخوانند و اکنون این اتفاق در حال رخ دادن است. من برای ساخت فیلم سینمایی یتیم خانه ایران 100 جلد کتاب خواندم و همواره دوست داشتم نسل جدید ما متوجه این قصه بشوند.
وی اضافه کرد: بچهها بدانید که شما خیلی مهم هستید؛ من به دانشگاه رفت و آمد دارم و وقتی با اساتید صحبت میکنم میبینم که خیلی از نسل جوان ما از تاریخ بی خبرند.
طالبی خاطر نشان کرد: کتاب «سرگذشت استعمار» آقای میرکیانی بسیار خوب است و خوشحالم که شما نوجوانان این کتاب را خواندهاید.
در بخش پایانی این مراسم و پس از معرفی برگزیدگان، حجت الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی صحبت کرد و طی سخنانی کوتاه گفت: خوشحالم که هر کدام از دلسوزان این مملکت، وقتی درباره پویش هیس طوری شنیدند، به دلیل ضرورت ارتقای سطح دانش تاریخی نسل جوان از برگزاریاش خوشحال شدند. این کار بسیار شیرین بود و آفرین به همه کسانی که به تاریخ اهتمام دارند و زمینه بهرهمندی از تاریخ را برای بقیه فراهم میکنند.
براساس این گزارش 6 استان برتر در پویش هیس طوری (3 استان کمی و 3 استان کیفی) بدین شرح معرفی شدند:
بخش اول کیفی
استان قم، استان همدان و استان اصفهان
بخش دوم کمی
استان گیلان، استان البرز و استان لرستان.
در این بخش 10 برگزیده از استان های مختلف معرفی شدند و علی دارابی توانست مدال طلای این بخش را به دست بیاورد.
همچنین در بخش گروه های برگزیده نیز گروه های پسران به نام های آیت الله مدرس، ستارخان و مالکوم ایکس برگزیده شدند. در بخش گروه های برگزیده دختران نیز گروه های میرزای شیرازی، مرضیه دباغ و شهید احمد متوسلیان برنده جایزه شدند.
34 دانش آموز برگزیده نقره ای و 16 دانش آموز نیز برگزیده طلایی شدند که اسامی برگزیدگان طلایی بدین شرح است:
زینب کرمانیها از استان البرز، معین لوحی از استان خراسان رضوی، امیرمحمد یوسفی از استان فارس، فاطمه محدثه نقودی از استان قم، بهزاد قاسمزاده از استان آذربایجانغربی، زهرا اللهبخشی از استان چهارمحال و بختیاری، انسیه حسنپور از استان قزوین، صادق صیادی از استان اصفهان، محمد جواد اکبری از استان اصفهان، خدیجه صفایینیا از استان آذربایجان غربی، زهرا علیزاده از استان همدان، حسین سرافراز از استان فارس، محدثه عباسی از استان چهارمحال و بختیاری، فاطمه جلالی از استان خوزستان، امیرعباس اثنی عشری از استان کرمان، احسان بیتالهی از استان آذربایجان غربی.
همچنین امیرمحمد صالحپور از استان چهارمحال و بختیاری به عنوان نفر اول معرفی و تجلیل شد.