بهادری جهرمی: اتباع قانونی باید ساماندهی شوند / تولید 1.5 میلیون خودرو در سال / بانوی اول حتما همسران و مادران شهید هستند + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم عصر روز دوشنبه (10 مهرماه) در برنامه «آقای سخنگو! کجا ایستاده ایم» که به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات دانشجویان شد. جهرمی به مسائلی که در روزهای اخیر درباره مهاجرین افغانستانی مطرح شد، پرداخت و گفت: درباره این موضوع دو مسئله پیش روی ماست یکی این که یک...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم عصر روز دوشنبه (10 مهرماه) در برنامه «آقای سخنگو! کجا ایستاده ایم» که به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات دانشجویان شد. جهرمی به مسائلی که در روزهای اخیر درباره مهاجرین افغانستانی مطرح شد، پرداخت و گفت: درباره این موضوع دو مسئله پیش روی ماست یکی این که یک هجمه رسانهای که اخیرا شروع شده را باید بفهمیم و در دام آن قرار نگیریم و دوم این که واقعیت این موضوع را بپذیریم و به فکر ساماندهی آن باشیم. بهادری جهرمی در این باره افزود: عدهای از مردم کشور افغانستان بنا به شرایط کشورشان مجبور شدند بر خلاف میل باطنی خود به کشورهای دیگر از جمله ایران بروند با توجه به این که مردم این کشور با خیلی از مردم ایران پیوندهای فرهنگی زیادی دارند. جهرمی عنوان کرد: دولت ما هم با مهاجرت غیر قانونی مخالف است و باید جلوگیری بشود از مهاجرت غیرقانونی و آنهایی هم که غیر قانونی آمدند استرداد بشوند و نسبت به اتباعی که قانونی هستند ساماندهی صورت بگیرد. وی افزود: ما لایحهای در دوسال گذشته تقدیم مجلس کردیم که سازمان امور مهاجران شکل بگیرد البته که خیلی از اینها ظرفیتهای دارند که میشود از آنها استفاده کرد بهادری جهرمی تصریح کرد: باید این نکته را هم در نظر بگیریم که یک فضا سازی اخیری در مدت اخیر صورت گرفته که مثلا فیلمی منتشر شده که مال پنج سال اخیر بوده و ما باید بدانیم که در دام این فضا سازی رسانهای نباید بیفتیم و البته واقعیت هم که ساماندهی مهاجرین است را در نظر بگیریم.
آینده منطقه به دست مردم منطقه رقم میخورد وی در بخش دیگری با اشاره به نقش ایران در آینده نظم جهانی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم با تجربه گرفتن از مسیر گذشته حتما مسیری بهتری را برای آینده ایران متصور شده است. وی بیان کرد: آیا امروز در جایگاهی قرار داریم که آینده کشور را خودمان طراحی کرده و رقم بزنیم؟ یا همچنان مانند برخی ادوار گذشته که طراحی آینده از عهده خودمان بر نمیآمد؟
وی افزود: دولت سیزدهم در ابتدای کار با این سوالات مواجه بود. در سطوح داخلی و بینالمللی برنامهریزی کرد. در سطح داخلی درگیر حجم عظیمی از بحرانها به واسطه تحریمهای خارجی و راهبرد نادرست در این مقابله مواجه بودیم. از آمار فوتیهای 700 نفره کرونا گرفته تا واکسن، تنشهای آبی در 300 نقطه کشور، تنشهای برقی و قطعی برق در زمانهای پرمصرف، قطع گاز در اوج مصرف، تورم 59 درصدی در شهریور 1400، میانگین تورم چهار ساله که از میانگین تورم 100 ساله اخیر بالاتر بوده و رشد تقریبا اقتصادی صفر. سخنگوی دولت گفت: دولت باید با نگاه درست مسأله را مدیریت میکرد و در وسط میدان قرار گرفت. سرپرست وقت بانک مرکزی در جلسه هیات دولت که وزرای سابق در جلسه بودند، طرح کرده بود که این نرخ تورم 60 درصدی با خلق پول گسترده و مسیری که منتهی به تشکیل جدید شده حتما به بالای 100 درصد خواهد رفت و وضعیت بدتر خواهد شد.