ترویج فرهنگ رضوی از اولویتهای مهم بنیاد امام رضا (ع) است / 3 برابر شدن بودجه جشنواره
مرتضی سعیدی زاده مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع) در نشست خبری 20 امین جشنواره امام رضا (ع) از 3 برابر شدن بودجه امسال جشنواره خبر داد و گفت: شکل گیری جریان ترویج فرهنگ رضوی در کشور از اولویت های مهم ما به شمار می رود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست خبری 20 امین جشنواره بین المللی فرنگی هنری امام رضا (ع) با حضور مرتضی سعیدی زاده مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع)، حجت الاسلام محمدجواد قاسم پور دستیار مدیرعامل، حسن دست پروری معاونت امور جشنواره ها و اصحاب رسانه پیش از ظهر امروز یکشنبه 13 آذرماه در محل سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سعیدی زاده مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع)، از 10 سال سابقه کنش رسمی این بنباد در حوزه تبلیغ فرهنگ سیره رضوی گفت و افزود: قدمت جشنواره ها به نام امام رضا به 20 سال گذشته و از سال 82 برمی گردد که به لطف آقا امام رضا (ع) همچنان ادامه دارد.
ترویج فرهنگ رضوی از اولویتهای مهم بنیاد امام رضا (ع)
سعیدی زاده ماموریت اصلی بنباد امام رضا (ع) را د رزیست بوم فرهنگی تبلیغ سیره رضوی با رویکرد تبیین دانست و گفت: ما در حوزه راهبردی، ماموریت ترویج فرهنگ رضوی را با رویکرد تعامل و ارتباط با ظرفیت های فرهنگی هنری جهان اسلام تعریف کرده ایم که شکل گیری جریان ترویج فرهنگ رضوی در اولویت فعالیت های ما قرار دارد. به همین خاطر سعی کردیم که با همه دستگاه ها و بازیگران فرهنگی این حوزه تعامل داشته باشیم تا این برنامه ها به لحاظ کمی و کیفی توسعه بیشتری پیدا کند تا درنتیجه آن فرهنگ رضوی در تمامی کشور گسترش پیدا کند.
مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع) دو هدف کلان این بنیاد در برگزاری جشنواره را تشریح کرد و گفت: رشد کمی و کیفی منابع و سرمایه متخصص حوزه فرهنگ و هنر و همچنین رشد کمی و کیفی محصولات فاخر، اثرگذار، فراگیر و عامه پسند در رابطه با سیره امام رضا (ع) از اهداف کلان برگزاری این جشنواره است.
مرتضی سعیدی زاده با بیان این نکته که جشنواره یک رویداد تخصصی در حوزه هنر و رسانه است و ما بنا داریم به سمت هرچه تخصصی تر شدن جشنواره گام برداریم، افزود: تولید آثار فاخر و محصولات فرهنگی مثل تولید فیلم های سینمایی تاریخی مذهبی فاخر در مسیر همین رویکرد است.
سعیدی زاده مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع) در ادامه به تشریح 16 بخش جشنواره با موضوعات مختلف هنری فرهنگی پرداخت.
4 جشنواره شعر:
27 امین جشنواره بین المللی شعر فارسی به میزبانی کرمان و با دبیری محمدجواد شرافت
13 امین جشنواره بین المللی شعر عربی به میزبانی خوزستان و با دبیری مرتضی حیدری آل کثیر
17 امین جشنواره بین المللی شعر ترکی آذری به میزبانی آذربایجان غربی و با دبیری سعید سلیمانپور
14 امین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان به میزبانی همدان و با دبیری عباسعلی سپاهی یونسی
2 جشنواره ادبیات داستانی:
15 امین جشنواره ملی داستان رضوی به میزبانی سمنان و با دبیری ساسان ناطق
14 امین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان به میزبانی بوشهر و با دبیری حمیدرضا نویدی مهر
جشنواره رسانه و فضای مجازی:
10 امین جشنواره ملی جلوه های فرهنگ رضوی در رسانه های کشور به میزبانی گیلان و با دبیری سید جلال فیاضی
3 جشنوراه هنرهای تجسمی:
19 امین جشنواره ملی خوشنویسی به میزبانی تهران و با دبیری غلامرضا سپهری
هشتمین جشنواره ملی گرافیک به میزبانی قم و با دبیری مسعود نجابتی
12 امین جشنواره بین المللی عکس رضوی به میزبانی خراسان رضوی و با دبیری مهدی زابل عباسی
2 جشنواره آواها و نواها:
سومین جشنواره ملی سرود به میزبانی گرگان و با دبیری سید مجتبی ذبیحی
ششمین جشنواره ملی آواها و نواهای رضوی به میزبانی فارس و با دبیری احمد صدری
3 جشنواره هنرهای نمایشی:
13 امین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان به میزبانی هرمزگان و با دبیری مهدی سیم ریز
16 امین جشنواره ملی تئاتر رضوی به میزبانی آذربایجان شرقی و با دبیری کوروش زارعی
دومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی به میزبانی جنوب کرمان و با دبیری علی محمد رادمنش
جشنواره سینمایی:
15 امین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی به میزبانی خراسان رضوی و با دبیری بهروز شعیبی
در ادامه این نشست حجت الاسلام محمدجواد قاسم پور دستیار مدیرعامل بنیاد امام رضا (ع) با این جمله صحبت های خودش را آغاز کرد که ما در ایران قدر حضرت امام رضا (ع) را نمی دانیم؛ اگر هر سال ایران به برگزاری این مدل جشنواره ها نیاز داشت، امسال به دلیل این مسائل اخیر و به سبب نام پر مهر امام رضا به امام مهربانی ها بسیار بسیار بیشتر به برگزاری این جشنواره محتاجیم.
حجت الاسلام محمدجواد قاسم پور ادامه داد: ما باید دست به دست هم بدهیم تا همه هنرمندان برای این جشنواره و به نام امام رضا (ع) کار تولید کنند و ما هم آنها را برای جامعه و عموم کشور منتشر کنیم. به واقع ما عمومی تر از جشنواره امام رضا (ع) در بعد از انقلاب نداشته ایم و بسیاری از مدیران استان ها برگزاری این جشنواره را رزق استان خود در محضز آقا امام رضا (ع) می دانند.
محمدجواد قاسم پور افزود: به مانند همه ادوار پیشین این جشنواره، جشن پایانی و اختتامیه آن در شب میلاد امام رضا (ع) و در مشهد برگزار خواد شد.
مدیر عامل بنیاد امام رضا (ع) در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص بودجه جشنواره گفت: بودجه امسال جشنواره در مقایسه با سال گذشته سه برابر شده که یک سوم آن سهم بنیاد، یک سوم آن سهم استان های میزبان و مابقی را معاونت های تخصصی وزارت ارشاد عهده دار شده است.
بیشتر بخوانید؛