حال و هوای متفاوت رمضان امسال با رزمایش کمک به نیازمندان
ماه مبارک رمضان امسال درحالی آغاز شد که نیاز به همدلی و دستگیری از نیازمندان کشور به دنبال شیوع کروناویروس و تعطیلی بسیاری از مشاغل بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. به همین دلیل نیز «رزمایش مؤمنانه و کمک به نیازمندان» فرصتی شد تا دستگاههای حمایتی و گروههای مردمی دوشادوش یکدیگر، فعالیتهای ویژهای را برای این مهم در نظر بگیرند.
به گزارش ایسنا، به دنبال اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر راه اندازی رزمایش گسترده مواسات و همدلی و همچنین ماموریت فرهنگ خیر و احسان و نشر سنتهای حسنه دستگاهها و نهادهای حمایتی در چارچوب راهبرد بخشش ایرانیان، «طرح رزمایش مومنانه و کمک به نیازمندان» با هدف اطعام نیازمندان و هدایت کمک به آنان اجرا میشود.
*س_ توزیع بستههای غذای گرم در ماه رمضان از سوی کمیته امداد_س*همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن راهاندازی نخستین مرکز «اطعام مهدوی» (طرح همسفره)، برای توزیع پنج میلیون بسته غذایی گرم میان نیازمندان نیز برنامهریزی کرده است.
همچنین «رزمایش ملی بخشش ایرانیان» با هدف کاهش مشکلات اقشار نیازمند و آسیبدیده از کرونا در سراسر کشور با مشارکت مردم نیکوکار، موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری، بسیج، سپاه و... آغاز شده است.
طرح اطعام مهدوی در همین راستا در حال پیگیری است و 313 آشپزخانه بزرگ با کمیته امداد همکاری خواهند کرد و طبخ و توزیع حداقل پنج میلیون بسته غذایی گرم برای اقشار نیازمند پیشبینی شده است.
به گفته رئیس کمیته امداد با مشارکت همه نهادها و خیران، امکان توزیع دو تا سه برابر رقم پیشبینی شده نیز وجود خواهد داشت.
*س_تهیه بستههای غذایی با رعایت پروتکلهای بهداشتی_س*تهیه بستههای غذایی البته بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تهیه میشوند. این بستههای غذایی به صورت کاملا بهداشتی و با حفظ کرامت مددجویان، با کمک بسیج، مراکز نیکوکاری و... میان اقشار نیازمند و آسیبدیده از کرونا توزیع خواهد شد.
همچنین همزمان با راهاندازی آشپزخانه دانشگاه امام صادق (ع) در قالب طرح اطعام مهدوی، چندین مرکز دیگر از سوی نهادهای مختلف همچون سپاه، ستاد بازسازی عتبات، دانشگاهها و... با حضور نمایندگان وزارت بهداشت به این طرح ملی پیوستند.
تعداد این آشپزخانه ها در سراسر کشور به نیابت از یاران خاص امام زمان (عج) 313 تعیین شده که سهم استان تهران 51 آشپزخانه است که روزانه 45 هزار پرس غذای گرم طبخ می کنند.
*س_ برگزاری «جشن رمضان» امسال با حال و هوایی متفاوت_س*به گزارش ایسنا، همه ساله جشن رمضان با حضور و مشارکت بالای مردم در اماکن عمومی شهر برگزار شده و مورد استقبال شهروندان و افراد نیکوکار قرار داشت، اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و به منظور رعایت پروتکلهای وزارت بهداشت، جشن ویژه رمضان بدون حضور مردم و خانوادهها برگزار میشود.
با این وجود امسال هم برنامه تلویزیونی «دعوت» از شبکه یک سیما با مشارکت کمیته امداد هر شب حدود ساعت 19:30 با هدف معرفی پویش بخشش ایرانیان روی آنتن میرود. همچنین برنامه «آدمهای خوب شهر» در شبهای ماه رمضان با موضوعات و سوژههای کمیته امداد و با اجرای سیدکاظم احمدزاده هر روز عصر حدود ساعت 18 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. ویژه برنامه جشن رمضان نیز امسال با ساختاری متفاوت و با مشارکت کمیته امداد شبهای ماه مبارک رمضان ساعت 20 از شبکه 5 سیما به موضوعات اجتماعی مختلف خواهد پرداخت.
همچنین برنامه سحرگاهی شبکه 2 و 5 سیما، برنامه افطار شبکه قرآن، برنامه «به خانه برمیگردیم» شبکه 5 سیما و برنامه کودک «مل مل» از شبکه پویا ضمن معرفی پویشش بخشش ایرانیان به موضوعات مختلف حول مفاهیم انفاق و نیکوکاری خواهند پرداخت.
*س_ توزیع بستههای حمایتی 300 هزار تومانی به نیازمندان_س*پیرو تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا و در آستانه فرا رسیدن ماه رمضان، جلسه هماهنگی اقدامات دستگاههای حمایتی برای کمک به اقشار آسیب پذیر ناشی از بیماری کرونا برگزار و مقرر شد بستههای اهدایی با ارزش ریالی 300 تا 350 هزار تومان توسط نهادهای حمایتی در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
به این ترتیب نشست هماهنگی دستگاههای اجرایی و نهادهای انقلابی حمایتی در کمک به اقشار آسیب پذیر ناشی از بیماری کرونا با حضور نمایندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تولیت آستان قدس رضوی، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان بسیج مستضعفین، ارتباطات اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت اول ریاست جمهوری، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شهرداری تهران، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، کمیته امداد امام خمینی، جمعیت هلال احمر، سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و سازمان همیاری شهرداریها و به میزبانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار و در این نشست مقرر شد تا بستههای اهدایی توسط نهادها با ارزش ریالی 300 تا 350 هزار تومان از سوی هر یک از دستگاهها و نهادهای حمایتی در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
یکی دیگر از مصوبات این نشست، شناسایی افراد و خانوارها از طریق کد ملی و ارسال اطلاعات برای بررسی و استحقاق سنجی به وزارت کار و رفاه اجتماعی بود که پس از انجام بررسیهای مربوطه، اسامی واجدین شرایط به استانداران اعلام خواهد شد. همچنین مقرر شد به منظور یکپارچه سازی اطلاعات تکمیلی افراد و دریافت کنندگان این بستههای حمایتی پس از دریافت اقلام مربوطه، کد ملی نامبردگان به کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی کشور و استانداریها ارسال شود.
در این نشست همچنین مقرر شد به منظور هماهنگی و هم افزایی هرچه بیشتر میان دستگاههای ذیربط با ایجاد سامانه تخصصی، کمیتههای متشکل از دستگاهها و نهادهای مربوطه حداکثر تا هفته آینده تشکیل شود. علاوه بر این مصوب شد نشستهای جداگانهای نیز در روزهای آینده با حضور نمایندگان فروشگاههای زنجیرهای برای بررسی توان مالی و امکانات فروشگاهی آنان جهت کمک به نیازمندان تشکیل شود.
*س_توزیع 500 هزار بسته معیشتی توسط بنیاد مستضعفان_س*همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان بنیاد مستضعفان نیز اقدام به توزیع 500 هزار بسته حمایتی ارزاق و نقدی در سراسر کشور کرده است. این بستههای حمایتی شامل 200 هزار بسته ارزاق و 300 هزار کارت هدیه 200 هزار تومانی است که جمعا ارزشی بالغ بر 100 میلیارد تومان دارد.
این اقدام به دنبال تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و مواسات، بنیاد مستضعفان در هماهنگی با دولت و نهادهای انقلابی انجام شده و بر این اساس بنیاد مستضعفان نیز تامین 500 هزار بسته غذایی برای نیازمندان سراسر کشور را متقبل شده است.
100 میلیارد تومان برای تامین این بسته های غذایی از سوی بنیاد مستضعفان تخصیص داده شده و بر اساس هماهنگیهای انجام شده، بنیاد مستضعفان 200 هزار بسته غذایی که ارزش هر بسته بیش از 200 هزار تومان است را تهیه کرده و از هفته گذشته نیز توزیع این بسته های غذایی در سراسر کشور را آغاز کرده است. بنیاد مستضعفان برای 300 هزار خانوار نیازمند دیگر نیز کارت خرید 200 هزار تومانی در نظر گرفته است.
به گفته رئیس بنیاد مستضعفان این بستههای غذایی قرار است در اختیار کمیته امداد، بهزیستی، سپاه پاسداران، بسیج و گروههای جهادی قرار گیرد تا در اقصی نقاط کشور توزیع شود.
انتهای پیام