خوشحالی اعضای فرقه بهائیت از شیوع کرونا در ایران و کاسبی با سلامت مردم / کرونا اسطورههای غربگرایان را درهم شکست + عکس و فیلم
به تازگی یکی از سرکردگان فرقه بهاییت از شیوع کرونا در ایران ابراز خوشحالی کرده است. همچنین رد پای شبکه بهاییت در احتکار ماسک و مواد بهداشتی نیز شناسایی و کشف شده است.
سرویس سیاست مشرق - در حالی که مردم ایران روزهای سخت مبارزه با ویروس کرونا را پشت سر میگذرانند، غرب شیفتگان و دشمنان ملت ایران نیز ترور روانی مردم از طریق شبکههای رسانهای دشمنان ایران را با شدت دنبال میکنند. حالا با شیوع کرونا در سایر نقاط دنیا (بویژه اروپا و آمریکا) ابعاد این ترور روانی علیه ملت ایران بیشتر روشن میشود.
در روزهای اخیر، فایل صوتی منسوب به «فرزام کمالآبادی» ، از رهبران محفل بینالمللی فرقه ضاله بهاییت، منتشر شده که با رضایت و خشنودی عیان از شیوع کروناویروس و بیمارشدن هموطنان، این مساله را به «انتقام کبیر الهی حضرت بهاء الله» (بنیانگذار این فرقه ضاله) مرتبط کرد و وعده داد که فاز اصلی این «انتقام» هنوز در پیش است! لازم به ذکر است که فرزام کمالآبادی، برادر «فریبا کمالآبادی»، عضو حلقه رهبری فرقه بهاییت در داخل کشور و محکوم امنیتی است که «فایزه هاشمی»، با او رفاقت دیرینه دارد و دو بار هم به خانه او رفته و با او و دیگر رهبران بهایی دیدار کرده است.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4 فرزام کمال آبادی فریبا کمال آبادی (راست) دیدار فایزه هاشمی با فریبا کمال آبادی در منزل اواین در حالی است که روز 6 اسفند، خبرگزاریهای داخلی از شناسایی و متلاشی شدن یک باند بزرگ احتکار «ماسک» خبر دادند که اعضای آن، وابستگان فرقه ضاله بهاییت بودند. [1]
همزمان، شبکه تلویزیونی متعلق به بهاییان از لندن، شبکه «من و تو»، یک ضلع از مثلث سهگانهی رسانهای دشمنان ملت ایران برای ترور روانی مردم ایران است. دو ضلع دیگر این مثلث شوم، شبکه «ایران اینترنشنال» (وابسته به سعودی) و تلویزیون بی بی سی فارسی (که در آنجا هم بهاییانی چون بهروز آفاق نقش کلیدی داشته و دارند) هستند. جالب اینجاست که شبکه «من و تو» آن اندازه در خبرسازی و موجسواری در بیماری و محنت مردم ایران هول و ولا دارد که گافهای سنگین میدهد.
نمونه اخیر و معروف آن، گزارش مضحک این شبکه درباره توصیههای حضرت آیتالله بهجت (ره) به "بیماران مبتلا به کرونا" بود که تبدیل به یک افتضاح بزرگ شد. البته دستاندرکاران وقیح و روسیاه این شبکه به جای عذرخواهی از این خبرسازی درباره مرجع بزرگواری که ده سال پیش به رحمت خدا رفته، در اقدامی رسوا آن قسمت را دوباره ضبط کردند و در تکرار برنامه از آن استفاده کردند و در یوتیوب نیز قرار دادند، گرچه دیگر فایدهای نداشت.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4در اقدامی دیگر، یکی از عوامل این شبکه در تماس با «رامین احمدی»، پزشک ایرانی مقیم آمریکا که در پروژههای سازمان بهداشت جهانی در نقاط مختلف دنیا حضور داشته، تلاش کرد با ارجاع به یک منبع مجهول و ناشناس، «بحران» کرونا در ایران را «از دست رفته» جلوه دهد که البته با پاسخ معقول، منطقی و مستدل این مهمان، تیرش به سنگ خورد.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4به موازات پردهبرداری از باطن خبیث و ضدایرانی این مزدوران رسانهای، پردهها درباره واقعیات قبله آمال «غربشیفتگان» داخلی و خارجی، یعنی ایالات متحده، در مواجهه با «کرونا» هم بیش از پیش کنار می رود.
همزمان با سقوط بیسابقهی ارزش سهام در بازارهای مالی آمریکا، حجم انتقادات از نحوه مدیریت دولت آمریکا در رسانههای و حتی درون ساختار سیاسی این کشور هر روز عمق و گسترش بیشتر می یابد. در آخرین مورد، روز 29 فوریه، خبرنگار ارشد سی ان ان، «دان لمون» به شدت به سهلگیری، دروغگویی و پنهانکاری و بیبرنامگی دولت ترامپ در برابر کرونا انتقاد کرد.
همچنین کانال تلگرامی «کاوش مدیا» بخشی از برنامه تلویزیونی معروف «Greate Boston» در آمریکا را به اشتراک گذاشت که در گزارشی، ضعف آشکار حکومت در ایالات متحده را در مدیریت بحران کورونا به تصویر می کشد:
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4از همه جالبتر در این گزارش، اظهارات ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی چند روز پیش در هند است که در پاسخ به سوالاتی درباره شیوع کرونا در آمریکا میگوید: «بزارید ببینیم چطور میشه... فکر میکنم درست بشه. امیدوارم»
ترامپ روز جمعه، در یک گردهمایی انتخاباتی در کارولاینای شمالی، کرونا ویروس را "حقهی دمکراتها برای خراب کردن او و دولتش" خواند!
در حالی که کمبود ماسک، محلولهای ضدعفونی در فروشگاههای آمریکایی، کار به فروش و حتی پیشفروش این اقلام با قیمتهای نجومی و فضایی در سایتهای خرید و فروش آنلاین کشانده، وقتی سناتور «جان کندی» (سناتور جمهوریخواه لوئیزیانا) از «چاد ولف»، کفیل وزارت امنیت سرزمینی ایالات متحده، اطلاعات پایهای و ساده را درباره آمادگی سراسری برای مقابله با کرونا (همچون در اختیار بودن تعداد کافی ماسک) می پرسد، وزیر کابینه ترامپ اظهار بیاطلاعی می کند که عصبانیت سناتور سوالکننده را در پی دارد. جالبتر این که در همین جلسه سنا، چاد ولف مدعی می شود که ظرف یک ماه و نیم، واکسن کرونا در آمریکا ساخته خواهد شد و وقتی جان کندی صحت ین ادعا را از وزیر بهداشت کابینه ترامپ می پرسد، او کاملا آن را انکار می کند:
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4همزمان، خبرگزاری رویترز در گزارشی تفصیلی در روز جمعه (28 فوریه)، با استناد به مشاهدات سه خبرنگار خود «جولی استینهاوزن» در شیکاگو، «اندرو هی» در نیومکزیکو و «برد بروکس» در تگزاس از پنهانکاری و بیتوجهی دولت آمریکا نسبت به شیوع ویروس کرونا پرده برداشت.
اهم سرفصلهای این گزارش، به این قرار بودهاند:
مهمترین موارد ذکر شده در این گزارش مفصل به شرح زیر است:
تعداد انگشت شماری از بخشهای بهداشت عمومی در سراسر کشور قادر به آزمایش ویروس جدید کرونا موسوم به کووید 19 هستند.
دولت فدرال کمتر از 10% از ماسکهای محافظ مورد نیاز برای محافظت از کارمندان و مردم را در اختیار دارد.
واشنگتن هنوز بودجه کافی برای حمایت از تلاشهای بخشهای بهداشتی در نظر نگرفته و مبلغ درخواستی ترامپ به اذعان جمهوریخواهان و دموکراتها بسیار اندک است.
ایالات متحده با لجبازی هفتههای گذشته را برای پیشگیری از دست داده است. اکنون نیز گرچه مقامات بهداشت آمریکا 60 مورد ابتلا را تأیید کردهاند، اما به اذعان کارشناسان هیچ راهی برای دانستن رقم واقعی ندارد.
انجمن آزمایشگاههای بهداشت عمومی از مراکز بسیار کم غربالگری خبر داده و نتایج برخی از آزمایشگاهها را نادست اعلام کرده است.
در حدود 15 بخش بهداشتی ایالتی با تماس با رویترز نگرانیهای خود را در مورد چالشهایی که در صورت گسترش ویروس با آنها روبرو خواهند شد از جمله نداشتن وسایل محافظت شخصی کافی برای محافظت از کارکنان پزشکی عنوان کردهاند.
وزارت بهداشت و درمان آمریکا تخمین زد که ایالات متحده به 300 میلیون ماسک صورت نیاز دارد، این در حالی است که این کشور فعلا دارای کمتر از 20 میلیون نوع از ماسکهای مورد نیاز است.
ایالتها قصد دارند افراد بیمار را در خانههای خود منزوی کنند، هم برای کاهش سرعت جامعه و هم برای کاهش فشار بر بیمارستان.
نگرانی دیگر، هجوم بیماران به مراکز بهداشتی است که در حال حاضر در بسیاری از مناطق کشور خصوصا در فصل آنفولانزا با شلوغی زیادی مواجه هستند. [2]
در حالی که مثلث شوم رسانهای پیشگفته (به ویژه ایران - اینترنشنال)، با زیر پا گذاشتن هر نوع قاعده و اصول و شرافت خبرنگاری تلاش دارند هر نوع شیوع ویروس کورونا در کشورهای مختلف را به «منشاء ایرانی» ربط دهند، بحران کرونا در ایران را «کنترل خارج شده» تصویر نمایند و مقامات ایران را به «پنهانکاری» متهم کنند، گمانهزنیها و ارزیابیهای کارشناسی در سطح بینالمللی، حاکی از ان است که بسیاری از کشورها در اعلام شیوع بیماری و تعداد مبتلایان، عملا سکوت پیشه کردهاند، در حالی که فاجعه در آن کشورها، عنقریب از پرده بیرون خواهد افتاد.
برای مثال، در حالی که هنوز از هند (با جمعیتی بالای یک میلیارد نفر و در مجاورت جمهوری خلق چین) اخبار چندانی از کورونا مخابره نمیشود، روز جمعه رویترز در گزارش دیگری، از نگرانی شدید دستگاههای اطلاعاتی آمریکا از میزان بالای شیوع در هند و تبدیل آن به جایگزین چین در انتقال ویروس خبر داد، در حالی که هم سطح امکانات، هم سطح رعایت بهداشت فردی و عمومی و زیرساختهای بهداشت و درمان در هند، قابل مقایسه با قدرت اقتصادی بزرگی چون چین نیست.
همین موضوع درباره کشورهایی چون پاکستان، عراق، افغانستان و بنگلادش هم صدق میکند. در عین حال، کشورهایی چون امارات متحده و ترکیه، که اقتصاد آنان به شدت به بحث گردشگری و رفت و آمد مسافران خارجی گره خورده است، از سوی رسانههای بینالمللی به پنهانکاری مفرط درباره شیوع این بیماری در خاک خود متهم هستند، چنان که برخی کارشناسان چنین ارزیابی میکنند که دیر یا زود، بعد از گذشتن دوره پیک شیوع در ایران، عمق و گستردگی شیوع و ابتلاء به ویروس در دیگر کشورهای منطقه رخنمایی خواهد و مقامات مسوول در ایران باید تدابیر ویژهای برای کنترل و حفاظت از مرزها اتخاذ کنند.
مثل معروفی در آمریکا وجود دارد که «تمدن تا زمانی برقرار است که 911(شماره فوریتهای پلیسی در این کشور) پاسخگو باشد». تصاویر و ویدیوها و گزارشهایی که از کشورهای «الگو» در نظام لیبرال - سرمایهداری (همچون آمریکا، آلمان، فرانسه، ژاپن و کره جنوبی) از نحوه تعامل مسوولان و مردم با کورونا مخابره میشود، در حال کنار زدن لایههای غلیظ «بازنمایی» رسانهای از اسطورهی «حکمت»، «تمدن»، «عقلانیت» و «اخلاق» در این کشورهاست.
تصاویر قفسههای خالی اقلام بهداشتی و مواد غذایی در شهر کلن آلمان بعد از هجوم مردم برای احتکار، افزایش ده تا بیست برابری قیمت ماسک در ایالات متحده، پیش فروش محلول ضدعفونی در ایتالیا، کتککاری مردم در یکی از شهرهای ژاپن بر سر ماسک، تجمع صدها نفری مردم یکی از شهرهای کره جنوبی برای دریافت ماسک ارزان (در حالی که اکیدا توصیه می شود در مکانهای شلوغ و تمرکز جمعیتی به هیچ عنوان حضور پیدا نکنید) و... تنها طلیعهی شکستن بتهای «بازنمایی» از اسطوره «لیبرالیسم - سرمایهداری» است و هفتههای آینده قطعا ویدیوها و تصاویر بسیار تلخ و تاسفباری از «غرب» مخابره خواهد شد.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4 مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند. فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4 قیمت یک بسته صدتایی ماسک معمولی یکبار مصرف، 160 دلار در سایت آمازون آمریکاما عمیقا و از صمیم قلب امیدواریم که این بیماری هر چه زودتر، سایه شوم خود را از سر مردم ایران و مردم سایر ملل دنیا و «بشریت» بردارد، اما شرایط سخت جهانی همچون شیوع یک بیماری سراسری، آوردگاهی است که بسیاری از دعاوی و مدعیات و «تصویرسازی» ها را (که عمدتا به مدد امپراتوریهای رسانهای شکل گرفته) بر محک تجربه خواهد زد و باطل خواهد کرد.
[1] https://www.dana.ir/1585513
[2] https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2347868