رئیس جدید بنیاد شهید در نگاه ایثارگران چگونه است؟
با گذشت 7 سال از ریاست جمهوری حسن روحانی و در آخرین سال باقیمانده از دولت کنونی، ریاست سعید اوحدی بر بنیاد شهید محقق شده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ساعتی پیش حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور با صدور حکمی «سعید اوحدی» را به عنوان «معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد. سعید اوحدی جانباز، آزاده و خانواده شهید است. ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ریاست سازمان حج و زیارت، مشاور معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران و دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با عراق و سوریه، معاون و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، معاون سازمان ایرانگردی و جهانگردی، مدیرعامل شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان، مدیرعامل گروه صنعتی مینو، مدیرعامل شرکت ارس و رئیس مجامع شرکتهای مجری عمره بخشی از سوابق و مسئولیتهای سعید اوحدی است.
متن حکم روحانی برای اوحدی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای سعید اوحدی
به استناد یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده به موجب این حکم، جنابعالی را به عنوان «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب مینمایم. انتظار دارد با بکارگیری تمام توان و وقت خود و همکارانتان، رضایت خانواده شهداء، جانبازان، آزادگان و همه ایثارگران را حاصل نمایید. که همه ما مدیون این عزیزان هستیم و ارتقاء منزلت و کرامت آنان وظیفه همگان است. توفیق شما را در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران با رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسألت مینمایم.
سعید اوحدی به دلیل اینکه خود یکی از اعضای جامعه بزرگ 3 میلیونی ایثارگران است، مورد توجه جامعه ایثارگر است. پیش از این نیز بسیاری از گروههای ایثارگری و تشکلهای مختلف جانبازان معتقد بودند اوحدی با توجه به سوابق مدیریتی و سوابق ایثارگریاش میتواند گزینه خوبی برای مدیریت بنیاد شهید باشد. هرچند او پیش از این با وجود سوابق متعدد و متنوع در حوزههای مختلف کاری در بنیاد شهید مسئولیتی نداشته است، اما امید ایثارگران این است که اوحدی به خاطر لمس مشکلات ایثارگران و داشتن انرژی مدیریتی در این فضا بتواند کاری در راستای کم کردن مشکلات جامعه ایثارگری انجام دهد. به همین دلیل بارها اوحدی را به عنوان گزینه مناسبی برای این تصدی به رئیس جمهور پیشنهاد داده بودند.
شبکه ملی ایثارگران که سابق با عنوان شورای عالی انجمنهای ایثارگران فعالیت میکرد، تیرماه سال 96 و در روزهای نخستین تشکیل دولت دوازدهم بود که گزینههای پیشنهادی خود را برای ریاست بنیاد شهید و امور ایثاگران معرفی کرد. در واقع با ارسال نامه شورای عالی انجمنهای ایثارگران به رئیس جمهور و تعیین شاخصهای ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، دفتر رئیس جمهور طی تماس با دبیرکل این شورا تعیین مصادیق این شاخصها و معرفی افراد پیشنهادی مورد نظر شورای عالی را برای استحضار رئیس جمهور خواستار شد. پس از آن شورای عالی نسبت به معرفی گزینههای پیشنهادی خود به ریاست محترم جمهور طی نامهای رسمی اقدام کرد. یکی از سه گزینه پیشنهادی این شورا سعید اوحدی، آزاده، جانباز و خانواده معظم شهید بود.
فریبرز خوبنژاد، قائم مقام مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان در مرداد ماه سال 92 و در ابتدای تشکیل دولت یازدهم بود که درباره معیارهای آزادگان برای انتخاب ریاست بنیاد شهید گفت: اداره حوزه ایثارگران را باید به خود ایثارگران واگذار کرد. مسئول آینده بنیاد شهید و امور ایثارگران باید وقوف کاملی نسبت به مشکلات جانبازان و به خصوص بحث درمان داشته باشد. البته آزادگان هم مدیرانی باسابقه بوده و سابقه مدیریتی درخشان دارند. مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، مهندس سعید اوحدی را برای این مسئولیت طی نامهای رسما به حجتالاسلام روحانی، رئیس جمهور معرفی و پیشنهاد کرده است. سعید اوحدی از آزادگان با سابقه درخشان است که قبل از اسارت، دانشجوی مهندسی برق در آمریکا بوده است. در زمان جنگ درس را رها کرده و برای مبارزه به جبهه میرود و در همین مبارزه هم اسیر میشود. ایشان یکی از رهبران اردوگاههای ایرانیان در عراق و از دوستان نزدیک حاج آقای ابوترابی بوده است. بعد از 7 سال اسارت به ادامه تحصیل مشغول شده و در رشته مهندسی عمران از دانشگاه تهران فارغ التحصیل میشود. مدیریت در امور عمره و عتبات، مدیر عاملی شرکت بزرگ مینو و سالها مدیریت سازمان جهانگردی کشور از جمله فعالیتهای ایشان است. بنیاد شهید و امور ایثارگران در دو موضوع فرهنگی و اقتصادی نیاز به متخصص و اهل فن دارد که آقای اوحدی در هر دوی این حوزهها تجربه و مدیریت خوبی دارد.
علل استعفای شهیدی از ریاست بنیاد شهید پس از 7 سال / قویترین گزینه برای ریاست جدیدبا گذشت هفت سال از ریاست جمهوری حسن روحانی و پشت سر گذاشتن دولت یازدهم و سه سال از دولت دوازدهم حالا در آخرین سال باقیمانده از دولت کنونی، ریاست سعید اوحدی بر بنیاد شهید محقق شده است. این امر نیز به دلیل استعفای حجت الاسلام شهیدی از سمت خود در بنیاد شهید به دلیل بیماری و مشکلات جسمی اتفاق افتاده است. هرچند یک سال زمان کمی برای سامان بخشیدن به امورات نهاد بزرگ و پیچیدهای همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران است اما انتظار میرود در دوران ریاست اوحدی در این نهاد شاهد کم شدن بخشی از حجم مشکلات ایثارگران در بنیاد باشیم.
انتهای پیام /